Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

M  bude mít tritijum klidně i v dýnku a ty budeš mí lunetu z onyxu vysázenou dijamanty . :-)

Upraveno uživatelem long
  • Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 12. 2014 v 14:42, long napsal:

..Nejde přeci o ten ocucaný bonbon, který nevzniká pochromováním v našem případě pozlacením, ale tou přípravou kdy ten kdo to připravuje vzhledem k oxidaci pouzdra a hlavně těch hran ty hrany prostě obrousí.

NEMYSLÍM SI že by tam to zlacení drželo...

Nechával jsem znovu pozlatit nějaký starý dámský longines, mosazný, výsledek dobrej, mamina je nosí, zlacení drží. 

A co se ocucání týká, samozřejmě by se museo vzít pouzdro dobrý, nevošoupaný. Mám jedno igení přechromovaný pouzdro a výsledek rovněž fajn. Hrany samozřejmě nejsou vostrý jako břitva, ale je to broušený s citem, takže tvar pouzdro ani nožky neztratily. Do sbírky samozřejmě ne, ale třeba na nošení oke.

Ale to je stejně jen tak na okraj, zlacený bych stejně nechtěl, na zlatý od eltonu nemám, tak se budu muset spokojit s ocelí;-).

Odesláno (upraveno)

Bikolor nerez pouzdro, zlatá luneta. Bikolor zlaté pouzdro, nerez luneta, zlaté ručky. Bikolor zlaté pouzdro, nerez luneta, stříbrné ručky.

post-30813-0-42329600-1419968181.jpg

post-30813-0-23294100-1419968192.jpg

post-30813-0-58595700-1419968198.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Sakra , pořád sem nakukuju.... Igeny má každý rád a kdo by je nechtěl ve zlatě,... na sváteční příležitosti...pro mě je to chronofilský orgasmus, ale ... 

Odesláno

To zlatý pouzdro vypadá blbě. Ale zlatý ručky se mi líbí! Co takhle limitka s klasickým nerez pouzdrem, zlatýma ručkama a postříbřeným ciferníkem? A třeba by mohl mít nějakou strukturu, jako GS snowflake. Jo a vystouplý indexy ze stříbra nebo zlata.

Odesláno

Kluci, ale teď vážně- Vám ty bikolórky nepřijdou strašný všechny? Nelíbí se mi to ani u drahých (myslím zaslouženě drahých) hodinek, a na Igenech mi to přijde jako dělat zlatý oranžády z orientu..

Odesláno

Varianty dle Jaretta :-) jinak bikolory mi přijdou děsný obecně... nesnáším to ani na prstýnkách.

post-30813-0-28820500-1419970126.jpg

post-30813-0-94482500-1419970132.jpg

Odesláno

:lol2:

Až vás ty zlatý pouzdra přejdou, přijde čas navrhnout něco rozumného. Třeba Igeny s damaškovým pouzdrem od Berkuse a modřenýma ručkama  :)

Odesláno
  V 30. 12. 2014 v 20:18, martar napsal:

:lol2:

Až vás ty zlatý pouzdra přejdou, přijde čas navrhnout něco rozumného. Třeba Igeny s damaškovým pouzdrem od Berkuse a modřenýma ručkama  :)

Ondřej Berkus - hodinářský Babica: "Když nemáte šroubovací dýnko, tak ho třeba přilepte?" :lol2:

Odesláno
  V 30. 12. 2014 v 20:23, tombed napsal:

Ondřej Berkus - hodinářský Babica: "Když nemáte šroubovací dýnko, tak ho třeba přilepte?" :lol2:

Nemožné na počkání,zázraky do tří dnů :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...