Gilius Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 tahle Seika jsou super....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Souhlasím, na co přišla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maras Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 (upraveno) Nejsou sice nové, ale já zde nový jsem tak ukazuji své zatím jediné hodinky :-) Timex ironman triathlon, už je nosím 3 roky a zatím jsem je měl všude a obstály na jedničku. Upraveno 29. března 2009 uživatelem Maras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 2 Maras: nevíš jestli se dá někde sehnat tento gumový řemen co máš na Timex-ech? Zkoušel jsem to hledat a zatím bez úspěchu. Mám ty samé na origo tahu a občas bych je rád odlehčil silikonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maras Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 2 Maras: nevíš jestli se dá někde sehnat tento gumový řemen co máš na Timex-ech? Zkoušel jsem to hledat a zatím bez úspěchu. Mám ty samé na origo tahu a občas bych je rád odlehčil silikonem. Můj aktuální gumový řemínek pochází z honinářtví Strnad v Brně, ale nejsem si jistý jestli na ty tvoje půjde, já mám verzi která je origo s gumou(černý ciferník) ale ještě se prodávala řada s kovovým tahem(šedý ciferník který máš asi ty) tak musíš doufat že bude kompatibilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 ok, diky za tip. Do Brna se dostanu v létě a tak se tam porozhlédnu když do té doby nepochodím někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Kdyby sis to do leta rozmyslel ze bys ho chtel drive tak dej vedet k Strnadovi se taky chystam tak bych se ti koukl, poptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Souhlasím, na co přišla? ...ale, za hubicku... jak pisu, byla to spis nehoda... nechci delat tajnosti, ale co kdybych je chtel tadyna chronomagu strelit? ;-) No ne, hele, dal jsem tam 92 dolaru a oni uz ti ostatni blbci neprihodili... nebo jenom dorovnali... takze 92 USD plus doprava. Mel jsem je doma za 4 pracovni dny, za 117 USD sakumprdum (samozrejme nove, s manualem)... manzelka moc radost nemela... Ale jsou fakt super, libi se mi moc. A kdyz jsem se potom dival, ze se u nas prodavaji za 7600 Kc...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 ...ale, za hubicku... jak pisu, byla to spis nehoda... nechci delat tajnosti, ale co kdybych je chtel tadyna chronomagu strelit? ;-) No ne, hele, dal jsem tam 92 dolaru a oni uz ti ostatni blbci neprihodili... nebo jenom dorovnali... takze 92 USD plus doprava. Mel jsem je doma za 4 pracovni dny, za 117 USD sakumprdum (samozrejme nove, s manualem)... manzelka moc radost nemela... Ale jsou fakt super, libi se mi moc. A kdyz jsem se potom dival, ze se u nas prodavaji za 7600 Kc...! Tak to tě musím pochválit. Manželce musíš vysvětlit že jsi vlastně vydělal taky to tak dělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Tak to tě musím pochválit. Manželce musíš vysvětlit že jsi vlastně vydělal taky to tak dělám No to vis, ze jsem to udelal... ale s kazdyma novyma hodinkama je tezsi vysvetlovat, ze zrovna tyhle dalsi musim opravdu nutne mit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Zdravím příznivce quarz strojků, taky sem vložím svoje přírůstky. Trasery od Kubsona, Citizeny z newatch.com a nakonec k traserům i origo tah z h3-watches.co.uk. Musím dodat, že ze všech nákupů mám velkou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 No to vis, ze jsem to udelal... ale s kazdyma novyma hodinkama je tezsi vysvetlovat, ze zrovna tyhle dalsi musim opravdu nutne mit :-) No a to je právě ono, chce to mile vysvětlit že bys vlastně mohl mít daleko horší uchylku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Dám to ještě sem, nevím kam jinam. Čumim na to jak puk. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=261890 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Dám to ještě sem, nevím kam jinam. Čumim na to jak puk. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=261890 na ta Seika s televizí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Ahoj, přidávám pár fotek Tissot PRC 200 + řemen Hirsch Golfer. Mám je asi 3 týdny a zatím super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 krásnej,sportovní chronograf....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Zdravím všechny příznivce nádherných "strojků". Přidávám svůj poslední příspěvek: CITIZEN Eco Drive, Promaster, BL 5250-52L, WR 200m, pouzdro+řemen titan, safírové antireflexní sklo, otočný kroužek, 24 hodinový ukazatel, ručičky+čísla a indexy Lumibrite, další funkce - stopky, alarm, místní čas, věčný kalendář. Průměr 42mm bez korunky, tloušťka 12mm. Jsou příjemně lehké, optimálně velké, dobře čitelné - i v noci, jednoduché ovládání dalších funkcí přímo na ruce(ciferníček v poloze 6 hodin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Casio MW 600-7B dle některých serverů dámské, dle ostatních pánské. Hodinky na chlastačky a do vody. Pásek guma, pozdro plast, dýnko ocel, sklíčko minerál. Vodotěsnost 10bar, baterka vydrží údajně 10 let. Hodinky neumí naprosto nic, jen ukazují čas. Vteřinovka lítá jak splašená chvíli přesně na indexy, chvíli přesně mezi ně v rámci jedné minuty třeba. Naprostá spokojenost. Cena 549,- Kč vč. DPH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 vypadají dobře...jak ta Casia,tak i ty Citizeny o příspěvek výše..... Kdyby ta Casia byly PVD,jsou fantastické!!!!!!(+ lepší strojek,které Casio umí...tohle je low-end)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 low-endy jasně, hezký jsou, nicméně jsem je sem dal jen ze "srandy". Takový časy do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se