JanNovakJan Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Citizen BN0104-09E a Citizen EP6044-01E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Moc hezký partner set! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Sice nie uplne nove ale skvele Odoslané z D5503 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Moj novy quartzovy prirastok korytnacka v ciernom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tak jsem se rozhodl, že jsem ještě neměl hodinky military looku. Na ebay mne zaujaly tyto kvékvéčka (Q-Q), prodávaná pod brandem Falcon Quartz. Nestaly moc, cca 600 Kč. Líbily se mi jejich rozměry, vyhovující i mé ruce 220 mm. Horší je to s wr, ta je jen základní 3 bary, ale to mi pranic nevadí. Ku plavání mám jiný kus s Wr 10. Vyzdvihnout musím ovšem přehlednost a viditelnost, ta mým slabším očím plně vyhovuje. Něco málo naměřených rozměrů, použito kalibrované měřidlo Mitutoyo:-Průměr s korunkou 46 mm-Bez korunky 44 mm-výška 50 mm-Sklíčko 34 mm-tloušťka 10 mm-rozteč nožiček 22 mm-kalibr Quartz, Miyota 2035-Baterie SR 626 SW, interval výměny 3 roky -Přesnost zatím nevysledovana, udávaná +- 15 sec)měsíc Pár fotek z mobilu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Na to, že mají jen základní WR jsou dost vysoké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Na to, že mají jen základní WR jsou dost vysoké...Jsou, ale čiší z nich taková jakási solidnost. Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Po dlouhém digitálním půstu, který byl naplně pouze mechanickým tikotem, něco quartzového.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Hezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Po letech jsem si poridil G Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ty se me taky libi. Je me prijdou vizuálně kratke ručičky a zbytecne moc místa kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ty se me taky libi. Je me prijdou vizuálně kratke ručičky a zbytecne moc místa kolem. Je to jenom zdani take jsem mel obavy ale jsou hodne prehledne svetle rucky na cernem podkladu dobre citelne a na to ze to jsou G tak jsou decentni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Po dlouhém digitálním půstu, který byl naplně pouze mechanickým tikotem, něco quartzového....zajímavej kousek,co to je prosím tě za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Po letech jsem si poridil G masivni g zalezitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Moj novy quartzovy prirastok korytnacka v ciernom.moc pekne certiny! at slouzi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 (upraveno) zajímavej kousek,co to je prosím tě za model?Je to model GA-1100-2AER - http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/ga-1100-2aer/ popravdě mě teď G shocky nakazily, nosím je od té doby neustále, vše ostatní, včetně mechaniky, leží.... :-) Upraveno 4. září 2015 uživatelem X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 ...to znam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 ...to znam.... Odesláno z mého SM-G531F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Vzhledem k sportovním aktivitám taky uz automaty nemůžu nosit. A gecka jsou návykové....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Krásné Seiko potápky. SBBN013, WR1000m - reálně 3km, 4mm safír s hnědým vnitřním AR, quartz s day/date, super lumi, titanové monoblok pouzdro, keramickým shroudem aretovaná luneta, korunka šroubující se do pouzdra(ne na hřídel) obrovská historie, zkrátka dobré bezúdržbovky za 1400 doláčů, což dělá něco okolo 40k českých. Proč uvádím cenu ? Protože je to Seiko a to nedokáže udělat pořádně hodinky asi v žádné cenové kategorii. Co je špatně tentokrát? Třeba takový detail jako titanové pouzdro, keramický shroud a reznoucí ocelové šroubky(závit zašrubovaný v pouzdru), které drží tento šroud. Proboha, to nedokážou udělat titanové 4 šroubečky kvarckám za 40 klacků?! No a klasika ciferník...minutový kroužek je vycentrovaný dostatečně, ale index na 1 hodině má trošku pokažené lemovaní(to černé není stín) a ručku jak vyřezávali z plechu, tak má divný okraj v 1 místě, že to někdy háže stín, jindy ne, dle směru světla...bože Japonci, naučte se už dělat věci kvalitně a s rozmyslem! Další fail je povlakovaná keramika...keramika je materiál extrémně odolný na otěr a je celkem tvrdý že ? Proto se občas používá na hodinkách. Jenže...tady je na bílé keramice černé PVD. Původně jsem čekal perfektní povrch ruček jako mají SUN019, něco mezi leskem a brusem. No, ne. Jen matná šedá.Na 2. stranu vteřinovka skáče, jak má, tj. po indexech a leskne se. I přes tyhle vady a nerozumy, které mi jistě nějaký zaslepený fanboy vyvrátí a vysvětlí, že co bych jako chtěl nebo nějaký jiný podobný výblitek, je mám rád a nosím je teď furt Jsou tak jiné, skvěle se nosí a hlavně jsou to spolu s Emperorama skutečné Tuny! Naprosto ideální dvojka s MM300. Škoda, že je někdo z předchozích majitelů vybrakoval - tlusté stěžejky byly fuč a hlavně chybí signovaný titanový držák přečuhujícího řemenu Stěžejky už jsem pořešil, ale keeper asi jen tak nepude(70doláčů za nový řemen nechci dávat,zas tak dobrá guma to není). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se