dieegoo Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Tohle nejsou ony? https://www.mall.cz/hodinky/casio-mrw-s310h?gclid=Cj0KEQjw4827BRDJvpbVuKvx-rIBEiQA2_CzsGdtAiAxmDDPATb-hQAivJsrsHNL660HM2FTDxF7dfEaAqXp8P8HAQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Tohle nejsou ony? https://www.mall.cz/hodinky/casio-mrw-s310h?gclid=Cj0KEQjw4827BRDJvpbVuKvx-rIBEiQA2_CzsGdtAiAxmDDPATb-hQAivJsrsHNL660HM2FTDxF7dfEaAqXp8P8HAQ Jsou, ale buď jsem je přehlédl nebo nebyly v době objednávání k dispozici, nevím...Koukám, že bych i trochu ušetřil, ale co už, no... Upraveno 29. června 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dnes přišly a hned jsem je vzal na večeři... Bohužel jsem řídil, takže jen Birel.. Mám z nich opravdu radost. V reálu jsou o moc hezčí než na fotkách.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Hezké foto, hezké hodinky, bohužel postiženy standardní Ronda nemocí, nelícující vteřinovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Hezké foto, hezké hodinky, bohužel postiženy standardní Ronda nemocí, nelícující vteřinovkou... Děkuji. Dnes už to prdím, ale zítra se pokusím udělat lepší foto. Vteřinovka právě lícuje docela dobře. Až jsem se tomu divil. Pač jsem to nečekal. Teda možná tak trošku čekal, pač mi Jirka Štencek slíbil, že mi na to koukne a pošle co možná nejlepší kus! Tímto mu také děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Budu se těšit na lepší foto tedy. Z těchto mám pocit, že vteřinovka nelícuje bohužel ani v jednom przypadku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ty Casia jsou za tu cenu luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ty Casia jsou za tu cenu luxusní.díky. A pro pořádek dodám ještě foto, jak má vypadat přesně lícující vteřinovka, když už to u Rondy a Helveti nevědí tedy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Slibované fotky - telefonní..Osobně nevidím problém.. Samozřejmě, kdo bude chtít a bude podrobně zkoumat, nejspíš najde malé odchylky. I já se obával, po tom co jsem tady četl. Každopádně za mě spokojenost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Slibované fotky - telefonní..Osobně nevidím problém.. Samozřejmě, kdo bude chtít a bude podrobně zkoumat, nejspíš najde malé odchylky. I já se obával, po tom co jsem tady četl. Každopádně za mě spokojenost! V tom případě mi nezbývá než pogratulovat k nákupu seřízených wengerů. Jsem příjemně překvapen a díky moc za fotodokumentaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Žádné odchylky v lícování vidět nejsou Gratuluji k pěkným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Díky moc klucí. Jak už jsem psal, mám velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Vcera vecer jsem se nudil a koupil jsem Seiko SHC041... jeste nevim, co s tim budu delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 tak gratuluji k Wengerům ...já mám ty samé a o takovém lícování jsi mohu nechat jen zdát :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Slibované fotky - telefonní..Osobně nevidím problém.. Samozřejmě, kdo bude chtít a bude podrobně zkoumat, nejspíš najde malé odchylky. I já se obával, po tom co jsem tady četl. Každopádně za mě spokojenost! Gratuluji.Ovšem takovou váhu bych tomu nepřikládal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Jedny "růžovky" pro manželku.... /rovnou píšu, že pozice vteřinovka versus index pro ni neřeším / Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Jedny "růžovky" pro manželku.... /rovnou píšu, že pozice vteřinovka versus index pro ni neřeším /asi nějaká nepovedená a nezkontrolovaná série. Ale jsou lidé, kterým to nevadí, to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Abych byl upřímný, pokud by to nebylo nějak výrazně moc, taky bych to NElícování vteřinovky s index neřešil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Abych byl upřímný, pokud by to nebylo nějak výrazně moc, taky bych to NElícování vteřinovky s index neřešil..Ovšem dle obrázků výše je lícování mimo jakoukoli realitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Abych tě teda uklidnil. Po pár denním nošení a na noc pokládání na levou polovinu se strojku asi trošku zšišatělo nějaké kolečko. Teda nejsem si úplně dokonale jistý, jestli to hodinky nedělaly od samého začátku. Pač jsem lícování nesledoval nijak dlouho. Každopádně levá strana cifru lícuje/nelícuje. Jednu minutu ano, druhou ne.. Jsem z toho trochu paf.. Omlouvám se za kvalitu foto, ale je to na rychlo telefonem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se