deafslap Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 tak ten time.is je s Casiem téměř přesně, rozdíl je hodně pod 1 vteřiniu, píše to "Přesnost synchronizace byla ?0,196 sekundy" a zdá se, že o tolik by mohly ty stránky být odhadem zpožděné za hodinkami. Jinak ano, já to beru že pokud se hodinky synchronizovali, považuji to za přesný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Přesný čas, který mi sedí s časem na RC hodinkách, mám odpozorováno, že je i v iphonu. Jestli to bre z GPS nebo ze sítě nevím, ale sedí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Tak já se ještě jednou pochlubím s mýma staro-novýma pracovkama. Konečně nositelné - tah prodloužený o kdo ví jaký článek, ještě k tomu upravený, co hodinář našel v šuplíku.. Ale můžu je nosit!! Původně jsem chtěl vzít i fortunku a pořádně je zbavit škrábanců a vyleštit. Ale vzhledem ke škrábancům na sklíčku se na to asi vykašlu. No, ještě uvidíme jaká bude nálada.. Každopádně z nich mám radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Pěkný je máš Já jsem s nima taky spokojenej, lumi je slušná a přehlednost cifru skrz ty velký a jednoduchý ručičky a rozlišený indexy taky vynikajicí i ve tmě. To třeba u SNK809 mi vadí, že nijak neodlišili index na dvanáctce, když je má člověk v noci třeba na vnitřní straně zápěstí, tak rozespalej dost blbě odečítá čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Osobne bych je nechal jak jsou - u pracovek to neva a navic, kazdej ten skrabanec ma svuj pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Ano má, ale on ten příběh nezná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Myslim ze zna, pise staro- novyma a jen prodluzoval tah, co ctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Ne ne, blbě jsem to napsal. Pro mě jsou nové, ale jsou staré. Koupil jsem je od někoho na druhém konci republiky a až jsem je vybalil, zjistil jsem, že jsou mi malé. Takže jsem měl radost hlavně z toho, že je tah prodloužený (pač jsem neměl další články) a já je můžu nosit. Škrábance jako takové jsou mi u zadele, pač jejich příběh-historii neznám. I bych je vyleštil, ale je trochu poškrábané i sklíčko, takže na to nejspíš prdím. A vzhledem k tomu, že jsou určené jen k manuální práci, asi neřeším nějaké škrábance. Nejspíš k těm stávajícím přibudou další. Na vysvětlení asi tak a omlouvám se za matoucí info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 aq230 poslední hodinky - Novoroční rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Parádní kousek, kdybych neměl tak velkou ruku, mám už je taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 znám to z mládí, tátovy hodinky to se ještě vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 znám to z mládí, tátovy hodinky to se ještě vyrábí? Vyrábí, akorát to tělo hodinek, co vypadá jako kov, je z probarveného plastu... Např. zde: http://hodinky.heureka.cz/casio-aq-230a-7b/#c=skladem,overeno&o=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Malá velikost hodinek, což je oblek je stále výhoda. Zdůrazňuje eleganci Nebo v tomto modulu analogové hodiny příliš desynchronizuje s digitálním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Malá velikost hodinek, což je oblek je stále výhoda. Zdůrazňuje eleganci Nebo v tomto modulu analogové hodiny příliš desynchronizuje s digitálním? Tady je to podstatné lepší, než AMW320R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Jedna z procesu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) Dnes jedna "špinavá" opět z procesu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Malá velikost hodinek, což je oblek je stále výhoda. Zdůrazňuje eleganci Nebo v tomto modulu analogové hodiny příliš desynchronizuje s digitálním?Tyhle krásky jsem měl na střední v cca "85-86. Potom mi je někdo ukradl ze šatny.. Synchronizace patřila mezi oblíbené kratochvíle, samozřejmě manuální. A za chvíli se to zase rozlezlo, co si teda pamatuju.Tehdá byly kovové, aspoň to tak mám v paměti a byly dokonalé- byl jsem mezi Kesselkami king! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Pokud je jednou pořádně seřídíš a pak občas dle r/c zkontroluješ, nemají se jak rozhodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tady ty Casia nejsou r. c. aspoň si to nemyslím, ale rád bych se pletl.Jsou opravdu pěkné a nadčasové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tady ty Casia nejsou r. c. aspoň si to nemyslím, ale rád bych se pletl.Jsou opravdu pěkné a nadčasové.o tom tu také nebyla řeč, ale... Mluvil jsem o seřízení dle r/c hodin, např. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se