AKUC Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 ANDY si super ako vždy, rád čítam tvoje príspevky a foto sprievod, vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Panove, diky za reakce.Jen jak si ctu tu posledni fotoreportaz, tak mi vetne konstrukce prijdou jak od hotentota. Za to se omlouvam. Na mou obhajobu uvadim, ze jsem to postoval uz pozde v noci a jeste jsem byl na telefonu, takze vubec vykon, ze jsem zvladal multitasking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Vubec neva, je to dobry, skoda zes na ty letadlovce vic nefotil :-(. Jinak znovu moc pekna fota ( povidani je ok, aspon vim, kde jsem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Vubec neva, je to dobry, skoda zes na ty letadlovce vic nefotil :-(. Jinak znovu moc pekna fota ( povidani je ok, aspon vim, kde jsem ).Ja samozrejme fotil trosku vic, jen jsem to sem nechtel vsechno sypat. Tak udelam alespon "strucny" vyber Zacnu ponorkou Growler, co stala hned vedle. Celkovy pohled bohuzel nemam, ale zato mam fotky zevnitr. Periskop Hlavni poklop A nejake to torpedko Vice v dalsim prispevku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 No a tady konecne tedy letadlova lod s letadly a dalsima vychytavkama. Tady je mustek A vyhledy z nej: Plaubni hodiny, sly presne Neco zevnitr lodi, zacneme kotvou A nejake ubykace. V podpalubi pak meli dalsi expozice, tady napriklad v modulu kosmicke lodi: Radar: Do vseho jsem se hrnul bezhlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Paradne fotky Ondro, dnes si bol za vojnoveho veterana?:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Fotky jsou uz z pondelka Jen jsem nemel uplne cas to sem vse nahazet.Co me mrzi, ze jsem nevyfotil, tak to je zed, na ktere meli pocty potopenych a nebo poskozenych lodi. Jinak ta letadlovka slouzila jak v druhe svetove, tak i pak ve Vietnamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Perfektní,vždy sem rád hodím oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Fotky jsou uz z pondelka Jen jsem nemel uplne cas to sem vse nahazet.Co me mrzi, ze jsem nevyfotil, tak to je zed, na ktere meli pocty potopenych a nebo poskozenych lodi. Jinak ta letadlovka slouzila jak v druhe svetove, tak i pak ve Vietnamu.Tu lod uz som videl vo filmoch asi v troch ked si dobre pametam:-) pekne si to tam uzivas;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Vždycky jednou za čas si to tady projdu a nestačím se divit, co všechno tady najdu.Paráda.Ty se asi rozhodně nenudíš. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Diky panove!Nudit se nenudim. Ale to spis diky tomu, ze od rana do vecera travim v praci a makam jak barevnej. Tak ty dny leti. Zbytek uz jsou jen takove tresnicky na dortu Ovsem kdyz je clovek busy v praci, tak to ma jednu vyhodu. Neni cas na chronobundus. Pruser je, kdyz hektika trosku opadne. To mam pak tendence se odmenovat, ze jsem to prezil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Moc pekne fotky. Uz nejakou dobu tve vlakno sleduji a obcas se citim, jako bych tam byl s tebou. BTW, chtelo by to vymenit fotak, nejak te postave chybi hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Ja sa zakaždým teším s čím prídeš. A nestačim sa diviť keď to potom čítam a pozerám obrázky. Len si tie voľné dni užívaj ďalej. Potom si ich aj mi uzivame s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Snažim se moc neplevelit, ale občas šťouchnutí do žeber s ,,jen dál, jen víc" neuškodí...takže právě teď je ten správný čas. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Opet diky vsem! Pokud vse klapne, tak bych dnes mohl pridat dalsich par fotek @bigwolf - ja rikal, ze do vseho jdu bezhlave po hlave Upraveno 25. září 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Tak, jelikoz dnes bylo moc pekne, krasne svitilo slunicko a pritom uz nejsou ta hnusna vedra, vyrazil jsem ven za nejakou tou zabavou. Jak uz jsem zminoval vys, nudit se nenudim, ale to proto, ze si vzdycky nejakou tu zabavu musim najit. A Chronomag mi takovou zabavu poskytuje. Jinak jsem tu v podstate sam, takze obcas to byva slozitejsi... No nic. Mistr @tano se tesil na nejake lodicky. Zacnu tedy zmokra. Pristav to sice nebude, ale muze to ilustrovat vodni provoz na East River v nedeli odpoledne Lita tu vsechno. Skutry pocinaje... ...pres motorove cluny... ...motorove katamaranove plachetnice (nebo co to sakra je) ...jachty... ...az po vyletni lode Respektive jeste tu je hodne nakladni doprava, ale to jsou tak dlouhe lode, ze se mi nevesla do objektivu No a hodinkovy prispevek asi oddelim (prispevky nehonim, uz nemam duvod ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Uz dlouho jsem citil vnitrni neklid, koukal jsem po ebayi, koukal na chrno24, koukal do prodejni sekce na ChM a shanel vintazni chrona. Libily se mi treba nejake bullheady. Jedny od Sicury mi unikly, dalsi byly za penize, ktere jsem nebyl ochoten akceptovat. U Seika nebo Citizenu clovek poradne nevi, jestli to neni bastl. No proste nervy jak svina. Az jednou mistni clen Long prodaval jedny vintazky znacky Volpinex. Znacka to pro me neznama, ale jak znamo, v minulosti existovalo spousta vyrobcu, kteri chrlili na trh hodinky a dnes se uz po nich slehla zem. Google mi nejake kuse informace nasel, kazdopadne padly mi do oka na prvni pohled. Svetly cifr, modre subcifry, takze takovy i trosku panda styl. Rozmery mi na mou packu vice nez vyhovovaly, Valjoux 7733 uvnitr, po servise a prelesteni. Za penize, ktere jsem byl ochoten akceptovat. A nejlepsi na tom bylo to, ze se za mnou chystali na navstevu kamaradi, takze mi hodinky mohli hned dovezt. Nasledovala tedy bleskurychla akce a tyden po nakupu jsem se mohl poprve pomazlit K poradnym fotkam jsem se dostal az ted. No, k poradnym... Lepsi uz to asi nebude. Ale tak snad se budou libit. Nejsou nijak zasadne upravovane, tu kontrast, tu lehke doostreni. Snazil jsem se je vycistit, ale trosku prachu se obcas najde, neco je i pod sklickem. Na druhou stranu to jsou vintazky a ne zadne lestenky. Zkousel jsem i trosku nejake makro. V detailech je videt, ze hodinky uz neco za sebou maji, ale to se dalo cekat. Tady je treba videt lehce posunuta stupnice tachymetru, ale nejak me to nerozciluje... Vyhledove muzou jit "pod kudlu" k nejakemu hodnari, zatim pouze takto Taky jsem si pak uvedomil, ze jsem v podstate poradne nepredstavil a nenafotil Seika, ktere jsem koupil na ebayi asi pred mesicem. Takze jsem je vzal ven s sebou a hodil je taky pred objektiv. Jsou z Malajsie, je to skladacka, ale moc se mi libi, proto jsem je koupil. Cifernik je uzasny. Sklicko vypoukle a trosku poskrabane, ale tak jsou to preci jen taky stare hodinky. Vevnitr je klasicka 7s26ka a nejde nijak presne, ale koho by to prekvapilo. Takze pridam par obrazku. A nejaky ten detailik cifru. Snad z toho jdou videt krasne plasticke indexy a plasticke logo... Kdyz jsem smatral v hodinkovnici, tak jsem narazil na svoje prvni automaty. Uz jsem je na ruce dlouho nemel a poradne fotky jsem uz taky dlouho neudelal. Tak jsem je vzal s sebou na vylet. Rikal jsem si, ze jim aspon udelam radost. Jsou to takove moje SMP za hubicku z vychodu V detailech uz je taky videt, ze maji neco za sebou... Jeste pridam detail vterinovky... V prubehu zari jsem znovu prozil vasnivy romanek s chladnou Nemkou. Chtel jsem se ji zbavit, ale znovu me uhranula. Poridil jsem ji nove oblecky a kdyz uz jsem byl v tom foceni, tak jsem si rikal, ze ji taky vyblejsknu. Preci jenom to je kocka, i kdyz je to Nemka Sinn 104St: Tady je v detailu videt smouha u pismene S. To je smouha na vnejsim AR vrhajici stin Chtelo by to jeste nejakou skupinovku, ne? Nebo spis parovky teda... Tuhle fotku jsem pracovne nazval "Pakt Molotov-Ribbentrop" Tady je pekne videt porovnani ciferniku s AR a bez AR. Vostoky AR nemaji a maji sklicko trosku vypoukle, takze se pekne blbe ostri. At jsem ostril jak jsem ostril, tak to vzdycky zaostrilo na majak v pozadi. Narozdil od Sinnu, kde je krasne videt cifernik. No a to je vse. Myslim, ze stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Parádní fotky Andy a tentokrát je to i hodinkově velice obsáhlé, sakra nevím na co koukat dřív Jinak ty Seika vypadají fakt libově, todle je vážně povedený mod, takový nenásilný, vypadá to jako nějaká origo produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Andy , pekný úlovok a pekne sa ti to rozrastá , aj fotečky sú cool - gratulace a vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Moc velka paradicka Andy!! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se