Bells Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Priznam se, ze se to ani nezda, ale uteklo to. Nez to vsechno nachystas, pak par zkusebnich fotek, pak si ruzne hrajes a tak. Napred jsem vyfotil vsechny jednim objektivem, potom prehodil objektiv a vyfotil vetsi detaily. Mezi tim obed, kafe, vecere a jak jsem psal, musel jsem ven pro baterky do blesku. Dosly mi a bez nich to nebylo uz vecer ono. Ty mas ten post processing vybornej. To ja si s tim jenom tak hraju, moc s tim neumim. Co pouzivas za aplikaci na ty hratky? Ja na Macu pouzivam Fotor. Já jsem na todle línej, takže vždycky focení jako takové odfláknu za chvilku, roště něc nabouchám a buď z toho pak dostanu alespoň obstojné fotky a nebo nic K úpravám používám Photoshop, MAC i PC, nic lepšího stejně není a možnosti jsou neomezené, však se v něm taky neustále učím další a další věci a případně na rychlo v telefonu Camera+ na focení a úpravy Snapseed a PicsArt, všechno je to pro iOS, ale nejspíš to bude i pro Android, pokud nemáš iPhone. Edit: Ještě koukám na ty zasněžené fotky a to je teda slušná nadílka, tady zas napadlo tak 2-3 cm a dnes už z toho byla typicky břečka Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Docela síla,kolik tam je stupňů?Ted na slunicku mi teplomer ukazoval 17 nad nulou. Ale vetsinou se to mota kolem nuly. Lonsky rok bylo strasne dlouho mezi -5 a -15 a to byl spolu s vetrem hukot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Já jsem na todle línej, takže vždycky focení jako takové odfláknu za chvilku, roště něc nabouchám a buď z toho pak dostanu alespoň obstojné fotky a nebo nic K úpravám používám Photoshop, MAC i PC, nic lepšího stejně není a možnosti jsou neomezené, však se v něm taky neustále učím další a další věci a případně na rychlo v telefonu Camera+ na focení a úpravy Snapseed a PicsArt, všechno je to pro iOS, ale nejspíš to bude i pro Android, pokud nemáš iPhone. Edit: Ještě koukám na ty zasněžené fotky a to je teda slušná nadílka, tady zas napadlo tak 2-3 cm a dnes už z toho byla typicky břečka Dik za tipy. Iphone mam, tak na to mrknu. Ja v iphonu pouzivam Afterlight a Instasize, obcas VSCO, ale prjde mi to vse na jedno brdo ;-) Do Photoshopu se mi nechtelo investovat, protoze zas az takovej fotograf nejsem. Mozna by to stalo za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 S Photoshopem to naprosto chápu, ovšem je prostě nej. Já ho mám naštěstí jako pracovní nástroj, takže to je na firmu a nic neřeším, ale jinak je to vážně drahá sranda, když by ho měl mít člověk jen pro osobní účely. Když máš iphone, tak alespoň ty appky zkus, ale to je stejně jen drobná úprava, retuše a složitější věci se na telefenu nedají pořádně udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Supr fotky, ta tvoje koláže mám tuze rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Paradni fotky, mas trpelivost,12 hodin, klobouk dolu.Tusim, ze to bylo v unoru 2009, co jsme prave kvuli jedne takovehle snehove bouri do NY z BXL kvuli zrusenemu letu neodleteli.O to hezci nam pak pripadal vylet ten samy rok v lete :-) Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 S Photoshopem to naprosto chápu, ovšem je prostě nej. Já ho mám naštěstí jako pracovní nástroj, takže to je na firmu a nic neřeším, ale jinak je to vážně drahá sranda, když by ho měl mít člověk jen pro osobní účely. Když máš iphone, tak alespoň ty appky zkus, ale to je stejně jen drobná úprava, retuše a složitější věci se na telefenu nedají pořádně udělat.Jo, to pak dava smysl. Pokud delas s grafikou, tak to se pak hodne veci vysvetluje. Ja nemam moc to graficke a umelecke citeni. Asi bych se i s tim photoshopem trapil a bylo by to u me jako vzit kanon na vrabce. Pebe, McStinger a jini borci maji nadherne fotky, vcetne tebe. Mate napady a kazdy osobitou realizaci. Ja to mam vydrene a vypocene. Kolikrat mam predstavu, ale jak to zacnu realizovat, tak to neni ono. Ale s tema poslednima makrama jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Supr fotky, ta tvoje koláže mám tuze rad.Diky moc za uznani. Cloveka to potesi a aspon ma chut se poustet do neceho dalsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Paradni fotky, mas trpelivost,12 hodin, klobouk dolu.Tusim, ze to bylo v unoru 2009, co jsme prave kvuli jedne takovehle snehove bouri do NY z BXL kvuli zrusenemu letu neodleteli.O to hezci nam pak pripadal vylet ten samy rok v lete :-)Jaro a leto v NY ma svoje caro. Zima ve meste je takova unavna. Vsude pretopeno a venku mraz jak blazen.Ja si pustil hudbu a mel hezkou sobotu, zatimco za oknem byla mela Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Pridam jeste par zaberu z vikendu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ondro krasota fotky, vonku mela tak si mal dost casu na ne:-) ani som nevedel ze mas aj Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Primky jsou pomerne cerstva zalezitost. Jedny z listopadu, druhe ted z ledna Nejak se ve mne probudilo vlastenecke srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Primky jsou pomerne cerstva zalezitost. Jedny z listopadu, druhe ted z ledna Nejak se ve mne probudilo vlastenecke srdce.Jako Primkař chválím za vlastenectví. Mě naopak v poslední době nedají spát "ty tvé" ETERNY jsou nádherně čistě zpracovaný, čitelný, prostě skvělý a tebou Profi nafocený. Moc pěkný, tak na tři klobouky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Diky za pochvalu, to vzdy potesi. Musim priznat, ze jsem z Eterny cim dal tim vic nadseny. A uz jsem to tu zminoval nekolikrat, ale mam rad vsechny svoje kousky a u kazdych je duvod, proc si je nechavam. Ty eterny se akorat strasne blbe foti. Porad jsou tam ruzne odlesky a jine paskvily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Moc krásné fotky.Tak nějak si představuju víkendovou nudu v New Yorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Diky Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak jsem dnes objevil tohle vlakno a krasny fotky nadhernych hodinek. Nejak se mi zalibily ty Eterny. Mas podobne malou tlapu jako ja. Muzes mi prosim zmerit lug to lug? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Tak jsem dnes objevil tohle vlakno a krasny fotky nadhernych hodinek. Nejak se mi zalibily ty Eterny. Mas podobne malou tlapu jako ja. Muzes mi prosim zmerit lug to lug? Diky.Ahoj Arthure, diky za pozitivni ohlasy. Lug to tlug na Eternach je odhadem 48mm, musim rict, ze na ruce sedi moc pekne. Ruku mam zhruba 16.5cm, takze se snazim drzet lug to lug do 50mm, pak uz to vetsinou tak pohodlne neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Ondro, opět povedené fotky. Včera jsem zase něco zkoušel, ale nic moc z toho nevylezlo. Poslední možnost proč ty tvoje vypadají lépe bude tím, že ty tvé jsou focené na západě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Diky moc za ohlasy, ale proti nekterym mistnim mistrum jsou ty moje fotky jen takove obrazky. Jinak tim, ze jsem na zapade to nebude, protoze to je strasne relativni. Tady jsem totiz na vychode Jinak na 50 odfocenych fotek tak jedna dve povedene. Statiska je svina, chce to cvakat a jednou se to povede Urcite zkousej a nenech se odradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se