siwi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Tu jsem taky měl. Když se na ní pomocí funkce y na x umocnilo 6,1538615 na 6,1538615, vyšlo DEBIL. Ještě se na nich dalo napsat OSLEBLBEJ . četlo se vzhůru nohama. Tak, tak. Dokonce tehdy vyšla na toto téma hezká knížka. Jmenovala se Hry s kalkulátory. Byla to taková A5 brožurka na tu dobu napsaná velice progresivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ano, někde ji ještě dokonce doma mám! Alespoň tedy při stěhování mi prošla rukama...Tak, tak. Dokonce tehdy vyšla na toto téma hezká knížka. Jmenovala se Hry s kalkulátory. Byla to taková A5 brožurka na tu dobu napsaná velice progresivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 no tak to ju musis najst! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 I já bych ji někde měl mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Mám ji taky, a dokonce vím, kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Hosi podarilo sa vám nájsť tu brozuzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Mně ne. Ale dá se sehnat v antikvariátu. Pár nabídek jsem na síti našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já na to potom zapomněl Ale díky za připomenutí, mám ji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 super diky idem gugelovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Ano, to je přesně ona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 s timto jsem stravil mladi a porad je to zabava, ted na tom ujizdi prcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 knizka objednana:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 to je ale paradne Nintendo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Zakoupeno v roce 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ta je výborná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Vlasta66 - V 80roce jsem kupoval kalkulačku Sharp. Myslím že stála 150. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tak když oživit, na žádost jednoho váženého člena, tak to frkneme i sem, tedy. Jedná se o radiopřijímače, doprovázející mne i ostatní podobně staré druhy dětstvím a raným mládím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Nieco tesne po revolucii, ci este pred? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Nieco tesne po revolucii, ci este pred?Těsně po, prodáváno pod značkami Crown, Anitech, International... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Některé měly i LEDky v reprákách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se