KFL Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Michael McIntyre: My Story Autobiografie britského stand-up komika. Pravděpodobně jedna z nejvtipnějších knih, kterou jsem kdy četl (ze životopisů jednoznačně). Několikrát jsem se v noci dusil smíchem, abych nevzbudil ženu. S knihou můžu doporučit jeho DVD Hello Wembley nebo Live and Laughing, popř. výběr věcí, které jsou na YouTube. Na jeho humoru mě baví, že staví na běžných věcech, není tedy třeba znát britské nebo dobové reálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Terry Goodkind .- Sword of Truth super fantasy =) Taky mám moc rád tuhle ságu. A to jsou k té sérii natočené už dvě řady seriálu. Legend of the Seeker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Teď jsem dočetl: Nula stupňů volnosti - poslední bondovka od Jefferyho Deavera. Můžu vřele doporučit. Kromě speciálního iQphonu téměř žádné kosmické technologie, jen agent se skvělým analytickým mozkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Zacal jsem cist knihu Gomora Roberta Saviana a pekne se to rozjizdi. Zda se, ze to bude zajimavy cteni. Pak jsem dostal tip na knizku Atomised. V cestine teda asi nevysla, ale to nevadi. Az se vratim domu, hned si ji objednam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Žába a škorpion...hodně dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Chlapi, už jste někdo četl TUTO knihu ??? dnes jsem zakoupil, potom poreferuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Momentálně čtu PAVOUČÍ KOSTI od od Kathy Reichs. No, nevim, já spisovatelky moc nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) Já mám Kateřinu Reichsovou načtenou skorem celou, resp co jsem sehnal a dobrý. Jenže tenhle typ detektivky není pro každého zvláště když je natočený seriál, dost to mate. Seriál jsem neviděl, znal jsem jen Lincolna Rhyma od jiného autora (mimochodem, pominete-li Angelínu, knihy o Rhymovi jsou o řád lepší jako film a že ten film řadím hodně vysoko, navíc je tam převyprávěný celý příběh Lincolna a je to ... no, mně se to líbilo) Teď čtu Patricka Robinsona , akorát, jak jsem teď zjistil, čtu tu volnou sérii odzadu. Připomíná mi Clancyho, vzal jsem to kvůli ponorkám, já rád ponorky... Navíc je Brit a ne amík, čte se to dobře, popisy jsou také vcelku adekvátní (podle toho, co mám načteno), uvidím, jak se vyvine závěr-to mi vadí na těch amících typu Berry, Clancy (Clancy je vcelku slušnej ještě...), všichni hrdiny rozmašírujou, utopí, seberou výbavu, zamrazí a oni, samozřejmě, pobijou další tři elitní pluky po zuby vyzbrojené, žel (a to je hlavní nedostatek a důvod proč dostanou na zadeček) zcela neamerické... K. Reichs-doporučuji P. Robinson-po cca 300 stránkách také Clancy-dobré nápady ale "jeho" strana je prostě vždy jak morálně, tak akčně lepší, takoví... Arnoldci... a Slyové... -nejde mi dát odkaz na autory do Pitavalu.cz. Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Robinson je celkem dobrej, chybí mi už jen Letadlová loď. Nějak jí nemůžu sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) .... znal jsem jen Lincolna Rhyma od jiného autora (mimochodem, pominete-li Angelínu, knihy o Rhymovi jsou o řád lepší jako film a že ten film řadím hodně vysoko, navíc je tam převyprávěný celý příběh Lincolna a je to ... no, mně se to líbilo) Myslíš Jefferyho Deavera? Mám od něho vše, co v češtině vydal. Edit: jo a teď zrovna čtu J.V. - 20 tísíc mil pod mořem....... Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Už po stotřicátéosmé Gulikova Soudce Ti, protože nemůžu furt (latinsky "pořád") číst svoje memoáry co spleskal Doyle . Jsem si to nasekal chronologicky od začátku kariéry. Možná tentokrát přelousknu i ty "nové"-Lenomardovy. Z těch mám strach. ...no a k tomu Skorzenyho životopis. Je to zajímav pohled na ten kus historie ale chce to mít načteny jiné zdroje. Je dost alibistický. No ale je to jeho pohled. Rozhodně jiný než oficiální... Jé, todle mi uteklo. Soudce Ti je bomba, wuxia žánr smíšenej s detektivkou. Doporučuji Tvé pozornosti knihu mého kamaráda (sic to není detektivka, ale reálie Číny, GF a tak....paráda): KLIK Skorzeny je kapitola sama o sobě. Asi je hodně nutno brát v potaz, že dějiny píšou vítězové. Alibista možná byl, ale hlavně na to koukal prostě ze svého úhlu pohledu. Prostě voják, kterej neřešil černou/bílou...prostě dostal úkol, tak ho "nějak" splnil. Čímž jej neheroizuju.....to snad ani nejde,byl to nácek z přesvědčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Chlapi, nevzpomenete si někdo....vyšlo několik knih o Geronimovi. TUHLE mám, ale na ty další si nevzpomenu ani za boha. Nemůžete mne někdo nasměrovat ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Robinson je celkem dobrej, chybí mi už jen Letadlová loď. Nějak jí nemůžu sehnat. Ak sa ti to nepoari ani povedzme do pol roka tak ti ju poziciam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Prave ctu "Breaking with Moscow" od Akradije Sevcenka. Byl to nejvyse umisteny prebehlik z Ruska... Sovetsky diplomat, pracujici pro OSN (pozdeji jako "Under-secretary General of the United Nations...cesky titul neznam, neco jako Tajemnik OSN - ne generalni, tesne pod nim), poradce ministra zahranici SSSR Andreje Gromyka, ktery se rozhodl utect. Je to biografie, a ja nevim, mozna to je nejakym momentalnim rozpolozenim, ale cte se to jednim dechem. Ten popis vnitrnich stavu, kdy se papalas, kteremu de facto nechybi nic a ktery ma v Sovetskem svazu vsechno, co jen mit slo, rozhodne jit do nejistoty "kapitalismu"... proste ten styl mi momenalne moc sedi. Doporucuji - pokud mate radi biografie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Jé, todle mi uteklo. Soudce Ti je bomba, wuxia žánr smíšenej s detektivkou. Doporučuji Tvé pozornosti knihu mého kamaráda (sic to není detektivka, ale reálie Číny, GF a tak....paráda): KLIK Skorzeny je kapitola sama o sobě. Asi je hodně nutno brát v potaz, že dějiny píšou vítězové. Alibista možná byl, ale hlavně na to koukal prostě ze svého úhlu pohledu. Prostě voják, kterej neřešil černou/bílou...prostě dostal úkol, tak ho "nějak" splnil. Čímž jej neheroizuju.....to snad ani nejde,byl to nácek z přesvědčení. Tento tip mi utekl, čtu to až teď. Na to se podívám a přečtu dík. Včera jsem si pustil Goemona, o kvalitě filmu psát nechci, kdo má rád krev, až šílený vývoj příběhu, divokou kameru a hlavně nějaké ty nindžy, dá se to... Přivedlo mne to na jednu knížku, co jsem četl v mládí, vyšlo to v Karavaně-Janoš J. - Tajemný nindža, 198 svazek. No a odtud není dalko k van Lusbaderovi a jeho Nindžovi a volnému pokračování Miko. Všechny tři knížky jsou dobré. Ta Janošova se přísně drží jak historických tak i logických a technologických údajů nindža-škol a onoho období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 van Lusbaderovi a jeho Nindžovi a volnému pokračování Miko. Všechny tři knížky jsou dobré. u Lustbadera je to pentalogie - další jsou Kaišo, Plovoucí město a Druhá kůže. Mám všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 O těch dalších třech dílech jsem se dozvěděl až včera. Já mám jen první dva ale zítra zaúkoluji knihovničky v Knihovně aby to sehnaly. Do tří neděl snad dostanu dovču, tak si to nechám jako zálohu na počasí. Teď stejně dolouskávám toho Robinsona. Celkem překvapil, rapidné méně "nemožností" hrdinů ale na čtivosti to neubírá, spíše naopak. Akorát to čtu pozpátku Ale on tam stejně nic extra neprozradí, jen zmínky, které poznám podle názvů knih. Jsem minulý týden o slejvácích procházel staré dobré Karavany (sešitová vydání knížek za totáče, cca 7,- Kčs za kus a velmi slušné tituly) a znovuobjevil Friče, Flose, ze sci-fi jsem míval rád Freiovou. Docela mne fascinuje rozdíl v češtině tehdy a teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Chlapi, nevzpomenete si někdo....vyšlo několik knih o Geronimovi. TUHLE mám, ale na ty další si nevzpomenu ani za boha. Nemůžete mne někdo nasměrovat ???? Tak už nic, už jsem dostal tip : KLIK Jo, pokud tohle téma někoho zajímá, tož mám ještě jeden tip - pohled očima lovců indiánů : Klik EDIT - 4 Watson - kdybys nesehnal, klidně Ti je pošlu. Už to sice není něco ala Ninja, ale pořád je to čtivé a Nick Linnear dostává i pěkně na p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Když jsme u těch indiánů a Cartera Forresta - Škola Malého stromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se