Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Já se odhodlal ke knížce, na kterou jsem se dlouho chystal.

Laskavé bohyně.

Mám čím dál větší pocit, že stačí vyměnit kulisy války a mírové a jeden neví, jestli nečte deník souseda...

S nadsázkou ale nikolivěk velkou.

Podle me je to zdaleka nejlepší kniha o II. sv. valce a holocaustu vůbec!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z trochu jiného soudku. Máte někdo zkušenost s Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking? Já se tím teď pročítám a když o těch několika "svazcích" pánové Pohlreich, Vaněk, apod. říkají, že je to zcela jednoznačně jedna z nejlepších knih o vaření, tak mají pravdu. Na střední škole jsem studoval předměty jako například Náuka o výživě nebo Technologické připravy pokrmů. Dílo Modernist Cuisine bych zavedl jako povinnou učebnici pro hotelovky a podobně zaměřené školy. S trochou zklamání musím říct, že oproti české odborné literatuře je dílo Modernist Cuisine o století napřed.

Odkaz ke komentáři

uz jsem to sehnal. je to na uloz.to jako MOBI. kdybyste to nekdo chteli v pdf...

Juraj11: rychlejsi nez vitr. to je ten muj blbej zvyk nejdriv si pootvirat vsechna neprecetena temata a reagovat az k nim dojdu ;) beru to systematicky, vis? ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem dočetl Hypnotizéra a Paganiniho smlouvu od Larse Keplera. Kdo četl Millenium, doporučuji. Nejde od toho odejít.

Naprosto souhlasím. Taky jsem oboje přečetl jedním dechem a určitě je doporučuji, ale Milenium mělo větší šmrnc.

Odkaz ke komentáři

uz jsem to sehnal. je to na uloz.to jako MOBI. kdybyste to nekdo chteli v pdf...

Juraj11: rychlejsi nez vitr. to je ten muj blbej zvyk nejdriv si pootvirat vsechna neprecetena temata a reagovat az k nim dojdu ;) beru to systematicky, vis? ;)

Díky.

Odkaz ke komentáři

Určitě doporučuji všem příznivcům thrilerů a detektivek knihy Toma Roba Smithe. Konkrétně Dítě číslo 44 a pokračování Utajovaný projev. Čte se to jedním dechem a jsou to detektivky z netradičního prostředí 50-let Sovětského svazu.

Odkaz ke komentáři

v pohodě;)

jinak doporučuji tuto knihu z WW2

http://www.ulozto.cz/xT5LRpg/vrba-rudolf-utekl-jsem-z-osvetimi-pdf

Odkaz ke komentáři

diky Juraji. mam jeste v zive pameti "Treblinka, slovo jak z detske rikanky" od Glazara a je to tak na nocni mury. ale toho Vrbu jsem si teda stahnul a urcite si to prectu, kdyz to doporucujes.

v pohodě;)

jinak doporučuji tuto knihu z WW2

http://www.ulozto.cz...-z-osvetimi-pdf

Odkaz ke komentáři

diky Juraji. mam jeste v zive pameti "Treblinka, slovo jak z detske rikanky" od Glazara a je to tak na nocni mury. ale toho Vrbu jsem si teda stahnul a urcite si to prectu, kdyz to doporucujes.

little_w-já zas mrknu na "Treblinka, slovo jak z detske rikanky".Začal jsem louskat Laskavé bohyně,ale zatím mě to moc nezaujalo :sad01_anim: .Přežil jsem Osvětim mě docela zasáhlo a nemohl jsem se od toho odrhnout.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem zatím četl jen tvorbu Rjú Murakamiho, to je ten Haruki taky takovej ouchyl? :-D

Rju je mnohem vetsi uchyl :). Haruki je taky ujetej, ale trochu jinak. Kazdopadne jeho knihy nejsou tak brutalni, jako Rjuovy. Ale oboji stoji za precteni, ja jsem cetl od Harukiho skoro vse a od Rju vse :).

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...