Radik Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak pro inspiraci a milovníky hor: J.R. Ullman: Muž z EverestuR. Fritz: Himalájští tygřiM. Herzog: Annapurna a rozhodně pak také H. Harrer: Sedm let v Tibetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 za jeden den jsem precetl Muj zivot po zivote od Michala Viewegha - velmi dobre. Clovek se zamysli nad tim co podstatne je a co neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Teorie masoveho silenstvi - Hermann Broch. Je to az neuveritelne jednoduche, manipulovat komplet cele obyvatelstvo. A desive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 K téhle knize jsem se vrátil snad po 10 letech a zase jí čtu jedním dechem. Co dokáže London vymyslet je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 K téhle knize jsem se vrátil snad po 10 letech a zase jí čtu jedním dechem. Co dokáže London vymyslet je parádní.Super knížka, mám přesně to stejné vydání. A ty Laco jsou nádherné - jsou ve zlatě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Hans Ulrich Rudel. Pilot Šťuky. Zaujímavé čítanie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Tak jsem si přečetl Buzz od Anderse de la Motte. Více zde: http://www.databazeknih.cz/knihy/henrik-pettersson-buzz-166293 Je to pokračování knihy Game a je to opět děsně napínavý. Super oddechovka, co se dá přečíst za pár hodin a rozhodně Vám nedovolí usnout. Nečtěte ve vlaku - zapomenete vystoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Super knížka, mám přesně to stejné vydání. A ty Laco jsou nádherné - jsou ve zlatě? Ne ne, jen pozlátko . http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67373-laco-classics/ Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Ne ne, jen pozlátko . http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67373-laco-classics/ Ja fakt myslel, že to jsou extrémně zachovalé vintážky, sluší jim to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Tak jsem dočetl dalšího Irvinga (Čtvrtá ruka) a je to opravdu fajn čtení, sice ne až tak dobrý jako Garp a Owen Meany ale i tak jsem se zase moc bavilPokud jsi jeste nečetl Poslední noc na klikate řece, tak vřele doporucuju, jedna z nejlepších od Irvinga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Raz za cas zoberiem do ruky Charlesa Bukowskeho a vzdy si hovorim, ze by som sa k nemu mal vracat castejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Znovu sem přelouskl Přízeň žen od J.G. Ballarda (pokračování Říše slunce). Dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Raz za cas zoberiem do ruky Charlesa Bukowskeho a vzdy si hovorim, ze by som sa k nemu mal vracat castejsie.Co by jsi od něho doporučil? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Co by jsi od něho doporučil? DíkyPred kupou si mozes pocitat jeho tvorbu tu, dobra je zbierka poviedok Pribehy obycajneho silenstvi. Z romanov som si kupil Skvar a Postovy urad /este som sa k nim nedostal, ale otec mi ich odporucil/. Fajn su aj jeho basne. Ak ti nevadi drsnejsie vyjadrovanie a prostredie, tak budes mat dobry literarny zazitok. Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Jeden tip: jak vůbec nemusím sci-fi, tak tohle bylo čtivé: O. S. Card: Enderova hraTeď prý k tomu běží v kině i film, nevím, neviděla jsem (to jen pro toho, kdo by to nechtěl číst a upřednostňuje vizuální stánku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Načetl jsem "Vodní labyrint" od Erica Frattiniho, ale musel jsem toho nechat. Děsná slátanina á la Dan Brown Teď čtu "Nechtěj nic vědět" od Lisy Jackson, ale viděl jsem film ....edit.: doplnění Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Pred kupou si mozes pocitat jeho tvorbu tu, dobra je zbierka poviedok Pribehy obycajneho silenstvi. Z romanov som si kupil Skvar a Postovy urad /este som sa k nim nedostal, ale otec mi ich odporucil/. Fajn su aj jeho basne. Ak ti nevadi drsnejsie vyjadrovanie a prostredie, tak budes mat dobry literarny zazitok. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Přátelé, poraďte nějaké sci-fi (něco technického) o více stránkách. Třeba i od našich autorů (méně známých). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 DíkyRado sa stalo. Bola by skoda obist tohto skveleho autora. Staci len par minut a clovek ma precitanu fajn poviedku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandak Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Ja bych doporučil Kantos Hyperionu (Dan Simmons), 900 stran, super knihaPřátelé, poraďte nějaké sci-fi (něco technického) o více stránkách. Třeba i od našich autorů (méně známých). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se