Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Tak jsem si přečetl Buzz od Anderse de la Motte. Více zde: http://www.databazeknih.cz/knihy/henrik-pettersson-buzz-166293 

Je to pokračování knihy Game a je to opět děsně napínavý. Super oddechovka, co se dá přečíst za pár hodin a rozhodně Vám nedovolí usnout. Nečtěte ve vlaku - zapomenete vystoupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dočetl dalšího Irvinga (Čtvrtá ruka) a je to opravdu fajn čtení, sice ne až tak dobrý jako Garp a Owen Meany ale i tak jsem se zase moc bavil

Pokud jsi jeste nečetl Poslední noc na klikate řece, tak vřele doporucuju, jedna z nejlepších od Irvinga

Odkaz ke komentáři

Co by jsi od něho doporučil? Díky

Pred kupou si mozes pocitat jeho tvorbu tu, dobra je zbierka poviedok Pribehy obycajneho silenstvi. Z romanov som si kupil Skvar a Postovy urad /este som sa k nim nedostal, ale otec mi ich odporucil/. Fajn su aj jeho basne. Ak ti nevadi drsnejsie vyjadrovanie a prostredie, tak budes mat dobry literarny zazitok.

post-27885-0-35261700-1386497677.png

Upraveno uživatelem StefanM
Odkaz ke komentáři

Pred kupou si mozes pocitat jeho tvorbu tu, dobra je zbierka poviedok Pribehy obycajneho silenstvi. Z romanov som si kupil Skvar a Postovy urad /este som sa k nim nedostal, ale otec mi ich odporucil/. Fajn su aj jeho basne. Ak ti nevadi drsnejsie vyjadrovanie a prostredie, tak budes mat dobry literarny zazitok.

Díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...