pekl76 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Já mám teda negativní tip - po parádní podívané seriálu Hra o trůny jsem chtěl vědět, jak to bude dál, tak jsem si pořídil ty další díly od G.R.R Martina a bohužel mi to přijde psané jak prasečí kostí, po půklnize odloženo a asi si počkám, až to dotočej. Knížky vůbec nefrčí, je to zbytečně zašmodrchaný a zdlouhavý. Brr. Nechápu, mám dočteno do aktuálně posledního dílu a nemůžu se dočkat dalších dvou plánovaných... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Podle me ty knihy určitě lepší nejsou. Seriál je bomba - atmosféra, herci, atd. nemá chybu.vo co že sou v seriálu některé situace vypustili a nebo spojily a přisoudily jinejm postavám. Ale samozřejmě pokud to nečteš a nejseš nějakej extra šťoural tak to asi nezaregistruješ Upraveno 19. února 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Podle me ty knihy určitě lepší nejsou. Seriál je bomba - atmosféra, herci, atd. nemá chybu.+1díky nadšení ze seriálu jsem se pustil do knih.. ale když jsem zjistil, že mě to vlastně nebaví, vracím se k Nesbovi.. Upraveno 19. února 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany. Kto najprv videl tv/film a v nadseni sa pustil do kniznej predlohy, je tiez sklamany. Exemplarne to platilo pri LoTR. Co z toho vyplyva ? Neviem. Asi ze niekomu vyhovuje rychly konzumny vycuc a niekto iny sa vyziva v rozsiahlom epickom deji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany. Kto najprv videl tv/film a v nadseni sa pustil do kniznej predlohy, je tiez sklamany. Exemplarne to platilo pri LoTR. Co z toho vyplyva ? Neviem. Asi ze niekomu vyhovuje rychly konzumny vycuc a niekto iny sa vyziva v rozsiahlom epickom deji.No - Hobita (knihu) jsem zhltnul raz dva a nadšeně se pustil do Pána prstenů, před lety. V půlce knížky jsem to zahodil, nešlo to. Zoufale mě to nebavilo. No a když za 15 natočili film, byl jsem z něj nadšenej. Takže znám minimálně jednoho člověka, u kterýho Tvé pravidlo neplatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Momentálně mám rozečtenou detektivku Bez důkazů od Colleen McCulloughové. Na to, že to píše ženská je to dost dobrý, věcný .... /snad i proto, že má za sebou vědeckou kariéru, je vyzrálá/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany. Kto najprv videl tv/film a v nadseni sa pustil do kniznej predlohy, je tiez sklamany. Exemplarne to platilo pri LoTR. Co z toho vyplyva ? Neviem. Asi ze niekomu vyhovuje rychly konzumny vycuc a niekto iny sa vyziva v rozsiahlom epickom deji.No - Hobita (knihu) jsem zhltnul raz dva a nadšeně se pustil do Pána prstenů, před lety. V půlce knížky jsem to zahodil, nešlo to. Zoufale mě to nebavilo. No a když za 15 natočili film, byl jsem z něj nadšenej. Takže znám minimálně jednoho člověka, u kterýho Tvé pravidlo neplatí..Přesně tak. Mam to stejně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany.to plati ale vzdycky. kniha toho proste obsahne vic.Co me ale pobavilo, ja to prelouskal v anglictine, byl sem v knihkupectvi a jen tak z nudy sem zacal listovat jednnim z dilu z ceskejch prekladu. Ja sem mel pocit jako ze koukam do uplne jinyho pribehu. Nepoznaval sem ty mista ani postavy. Bylo to tim prekladem. Řekotočí - Riverrun, Jon Snow - Jon Sníh, Elaria Sand - Elaria Písek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 to plati ale vzdycky. kniha toho proste obsahne vic.Co me ale pobavilo, ja to prelouskal v anglictine, byl sem v knihkupectvi a jen tak z nudy sem zacal listovat jednnim z dilu z ceskejch prekladu. Ja sem mel pocit jako ze koukam do uplne jinyho pribehu. Nepoznaval sem ty mista ani postavy. Bylo to tim prekladem. Řekotočí - Riverrun, Jon Snow - Jon Sníh, Elaria Sand - Elaria Písek :-) Tak tohle mě zase tak moc nežere. Podstatně hůř snáším "Chajmého" v seriálovém dabingu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak tohle mě zase tak moc nežere. Podstatně hůř snáším "Chajmého" v seriálovém dabingu....Hele ten mi docela sedí - Dlouhý myslím, ho dabuje - podobnej hereckej typ, za mě OK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Hele ten mi docela sedí - Dlouhý myslím, ho dabuje - podobnej hereckej typ, za mě OK :-) Ne ne, nejde o to, kdo ho dabuje, ale o to zkomolené jméno. I v originále je to "Džejmí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ne ne, nejde o to, kdo ho dabuje, ale o to zkomolené jméno. I v originále je to "Džejmí" Dabing sem neslyšel. Z toho původního postu sem vůbec netušil o kom mluvíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Dabing sem neslyšel. Z toho původního postu sem vůbec netušil o kom mluvíš Aha Tak aby nebylo pochyb.... Jaime Lannister, ten co hobluje vlastní ségru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 tak kdyz se o tom tady bavíme, tak si dovolim ofiko trailer na 4tou sérkuhttp://youtu.be/d2ZNaLQD60Y Valar Morghulismluvi za vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zrovna čtu Seznam tajných přání.Docela originální knížka, taková laskavá, nutící k zamyšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Já právě Písečný muž... Předtím Mikro od Crichtona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Kluci, potřeboval bych tip na nějakou dobrou mafiánskou knížku, nejlépe ze Států z doby prohibice (případně Itálie)- Puza mám kompletně přečtenýho, podmínkou je i existence v elektronické podobě....trochu mě láká Impérium- Mafie v Atlantic city (byl podle toho natočen stejnojmenný HBO seriál), nečetl to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Mna teraz beru traja spisovatelia,Leo Kessler,Swen Hassel,Helmuth Nowak,super pribehy z II.svetovej vojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Já objevil fantasy od Eddingse a za mne fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Kluci, potřeboval bych tip na nějakou dobrou mafiánskou knížku, nejlépe ze Států z doby prohibice (případně Itálie)- Puza mám kompletně přečtenýho, podmínkou je i existence v elektronické podobě....trochu mě láká Impérium- Mafie v Atlantic city (byl podle toho natočen stejnojmenný HBO seriál), nečetl to někdo?Knihu jsem nečetl, ale seriál hltám a těším se na novou sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se