Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Já mám teda negativní tip - po parádní podívané seriálu Hra o trůny jsem chtěl vědět, jak to bude dál, tak jsem si pořídil ty další díly od G.R.R Martina a bohužel mi to přijde psané jak prasečí kostí, po půklnize odloženo a asi si počkám, až to dotočej. 

Knížky vůbec nefrčí, je to zbytečně zašmodrchaný a zdlouhavý. Brr.

Nechápu, mám dočteno do aktuálně posledního dílu a nemůžu se dočkat dalších dvou plánovaných...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me ty knihy určitě lepší nejsou. Seriál je bomba - atmosféra, herci, atd. nemá chybu.

vo co že sou  :boxing:

v seriálu některé situace vypustili a nebo spojily a přisoudily jinejm postavám. Ale samozřejmě pokud to nečteš a nejseš nějakej extra šťoural tak to asi nezaregistruješ

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

Podle me ty knihy určitě lepší nejsou. Seriál je bomba - atmosféra, herci, atd. nemá chybu.

+1

díky nadšení ze seriálu jsem se pustil do knih.. ale když jsem zjistil, že mě to vlastně nebaví, vracím se k Nesbovi..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany. Kto najprv videl tv/film a v nadseni sa pustil do kniznej predlohy, je tiez sklamany. Exemplarne to platilo pri LoTR. Co z toho vyplyva ? Neviem. Asi ze niekomu vyhovuje rychly konzumny vycuc a niekto iny sa vyziva v rozsiahlom epickom deji.

Odkaz ke komentáři

Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany. Kto najprv videl tv/film a v nadseni sa pustil do kniznej predlohy, je tiez sklamany. Exemplarne to platilo pri LoTR. Co z toho vyplyva ? Neviem. Asi ze niekomu vyhovuje rychly konzumny vycuc a niekto iny sa vyziva v rozsiahlom epickom deji.

No - Hobita (knihu) jsem zhltnul raz dva a nadšeně se pustil do Pána prstenů, před lety. V půlce knížky jsem to zahodil, nešlo to. Zoufale mě to nebavilo. No a když za 15 natočili film, byl jsem z něj nadšenej. Takže znám minimálně jednoho člověka, u kterýho Tvé pravidlo neplatí..

Odkaz ke komentáři

No - Hobita (knihu) jsem zhltnul raz dva a nadšeně se pustil do Pána prstenů, před lety. V půlce knížky jsem to zahodil, nešlo to. Zoufale mě to nebavilo. No a když za 15 natočili film, byl jsem z něj nadšenej. Takže znám minimálně jednoho člověka, u kterýho Tvé pravidlo neplatí..

Přesně tak. Mam to stejně :-)

Odkaz ke komentáři

Vo vseobecnosti, kto cital najprv knihy a potom to videl v tv/kine, tak je sklamany.

to plati ale vzdycky. kniha toho proste obsahne vic.

Co me ale pobavilo, ja to prelouskal v anglictine, byl sem v knihkupectvi a jen tak z nudy sem zacal listovat jednnim z dilu z ceskejch prekladu. Ja sem mel pocit jako ze koukam do uplne jinyho pribehu. Nepoznaval sem ty mista ani postavy. Bylo to tim prekladem. Řekotočí - Riverrun, Jon Snow - Jon Sníh, Elaria Sand - Elaria Písek  :-)

Odkaz ke komentáři

to plati ale vzdycky. kniha toho proste obsahne vic.

Co me ale pobavilo, ja to prelouskal v anglictine, byl sem v knihkupectvi a jen tak z nudy sem zacal listovat jednnim z dilu z ceskejch prekladu. Ja sem mel pocit jako ze koukam do uplne jinyho pribehu. Nepoznaval sem ty mista ani postavy. Bylo to tim prekladem. Řekotočí - Riverrun, Jon Snow - Jon Sníh, Elaria Sand - Elaria Písek  :-)

Tak tohle mě zase tak moc nežere. Podstatně hůř snáším "Chajmého" v seriálovém dabingu....

Odkaz ke komentáři

Kluci, potřeboval bych tip na nějakou dobrou mafiánskou knížku, nejlépe ze Států z doby prohibice (případně Itálie)- Puza mám kompletně přečtenýho, podmínkou je i existence v elektronické podobě....trochu mě láká Impérium- Mafie v Atlantic city (byl podle toho natočen stejnojmenný HBO seriál), nečetl to někdo?

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Kluci, potřeboval bych tip na nějakou dobrou mafiánskou knížku, nejlépe ze Států z doby prohibice (případně Itálie)- Puza mám kompletně přečtenýho, podmínkou je i existence v elektronické podobě....trochu mě láká Impérium- Mafie v Atlantic city (byl podle toho natočen stejnojmenný HBO seriál), nečetl to někdo?

Knihu jsem nečetl, ale seriál hltám a těším se na novou sérii.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...