sta Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Agónie a Extáze od Irving Stone - životopisný román o Michelangelovi po přečtení máte chuť se rozjet do Itálie a jeho díla do detailu omkrnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 po přečtení máte chuť se rozjet do Itálie a jeho díla do detailu omkrnout.... Od 8. rijna budou Michelangelovy kresby v Albertine, ale co vic, v te dobe uz tam bude probihat vystava Picassa. Tedy prilezitost k poradnymu vytvarnymu nasupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Od 8. rijna budou Michelangelovy kresby v Albertine, ale co vic, v te dobe uz tam bude probihat vystava Picassa. Tedy prilezitost k poradnymu vytvarnymu nasupu. diky za info, vim o tom. V te dobe uz budu bydlet zase v Brne, takze to asi spojim i s navstevou vanocnich trhu a dam si tam punc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Asi už to tu někdo psal, ale trilogie Milénium, Stieg Larsson.I bez té mediální masáže, která spíš odpuzuje, jsou to skvělé knihy. Všechny tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Asi už to tu někdo psal, ale trilogie Milénium, Stieg Larsson. I bez té mediální masáže, která spíš odpuzuje, jsou to skvělé knihy. Všechny tři.Už je mám nějaký pátek doma a nějak se nemůžu rozhoupat, začít číst. Jestli je pravdou, že se od nich neodtrhneš, abych si nechal celý víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Asi už to tu někdo psal, ale trilogie Milénium, Stieg Larsson. I bez té mediální masáže, která spíš odpuzuje, jsou to skvělé knihy. Všechny tři. Mně se nejvíc líbil třetí díl. Posledních 200 stran jsem dal asi na tři nádechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Tohle teď celkem pravidelně navečer, je dobré se vracet ke kořenům a počátkům . Hrubín je můj oblíbenec už dlouho. Kdysi jsem měl dokonce rozjetý projekt mini-nakladatelství Bělostný měsíc (La Lune Blanche) a v sazbě do tisku připravenou Romanci pro křídlovku (já vím, že jich bylo vydáno jak sr.ček, ale nemohl jsem odolat) se svolením paní Hrubínové. Jenže pak umřel jeho syn, po něm i paní Hrubínová a nějak to celé ztratilo smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Asi pred tyzdnom som docital Hlava XXII od Josepha Hellera v ceskom preklade, ktory si oproti slovenskemu ludia viac chvalia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Já se momentálně vrátil ke knížkám od Toma Clancyho......Kardinál z Kremlu,Z rozkazu Prezidenta,Rudý Králík....atdatd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Agónie a Extáze od - životopisný román o Michelangelovi po přečtení máte chuť se rozjet do Itálie a jeho díla do detailu omkrnout.... Tu mám rád! Stone zde píše, přes vysokou věrohodnost až odbornost, velmi poutavě a čtivě. Několik let žil ve Florencii, studoval různé prameny - kroniky, smlouvy, dopisy, takže se třeba dočtete, jakými ulicemi přemisťoval Davida k Signorii, v dubnu jsem si tu trasu prošel. Perfektní kniha bez zbytečných pindů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Perfektní kniha bez zbytečných pindů. Jednu takovou knihu mám taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Tu mám rád! Stone zde píše, přes vysokou věrohodnost až odbornost, velmi poutavě a čtivě. Několik let žil ve Florencii, studoval různé prameny - kroniky, smlouvy, dopisy, takže se třeba dočtete, jakými ulicemi přemisťoval Davida k Signorii, v dubnu jsem si tu trasu prošel. Perfektní kniha bez zbytečných pindů. tak to je super, mám v plánu si před návštěvou Říma nebo Florencie tu knihu přečíst ještě jednou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Vernon Bůh Little - DBC Pierre. Doporučil mi to kamarád a je to opravdu dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 M. Macková: Úřednictvo venkovských okresů v Čechích (1850-1914). (Se zřetelem k okresům východních Čech). Vlastivědný sborník, Supplementum 4, Ústí nad Orlicí 2001. Sám jsem byl překvapen, jak to všecho dřív fungovalo. Mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 jestli nekdo ma rad Francii, zna francouze, jejich realie nebo jejich jazyk tak tohle je snad povinnost. ostatnim by se to snad mohlo libit taky 1, 2 a 4 dil. tredi vynechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 jestli nekdo ma rad Francii, zna francouze, jejich realie nebo jejich jazyk tak tohle je snad povinnost. ostatnim by se to snad mohlo libit taky 1, 2 a 4 dil. tredi vynechat. fakt je ten 4. dil dobrej? Skoncil jsem u tretiho dilu a po jeho precteni se mi nechce tu ctverku kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 fakt je ten 4. dil dobrej? Skoncil jsem u tretiho dilu a po jeho precteni se mi nechce tu ctverku kupovat. hele trojka byla fakt hrozna. mam-li bejt uprimnej, tak 4 sem jeste necetl, ale s lidma co maji stejny vkus a shodli jsme se na 1, 2 a NE 3, tak si 4 chvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Mozna to tu uz bylo,zrovna jsem koupil v Levnych knihach ve Zline knihu: Naramkove hodinky od roku 1925 dodnes od Haussermanna. 295 stran. Vydane 2008. Pres 1000 fotografii.Kridovy papir. Puvodni cena 499. Po sleve 149 kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Nevěřím, že by to tu nebylo ... nedávno jsem dočelt i Orwella a to konkrétně 1984 a musím říct, že naprosto výborná kniha, lehce děsivá tím, že někam tam vlastně směřujeme. O tom, co je pravda, jak se vytváří, co vše se děje proto, aby něco co je pravda nebylo realita ... jednoznačně doporučuju a s tím skvělý závěrem knihy hodnotím 9/10 kadibudek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Já mám momentálně nějaký český období, takže opět Zbabělci od Škvoreckýho, dokonalou Válku s mloky od Čapka a hlavně fantasticky atmosférickej Žert od Kundery, ten pořád považuju za asi to nejlepší co kdy vzešlo z pera českýho autora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se