Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Ma,je tam znatelnej podobny styl psani,vtipne situce,kdy se tesis,jak jim to Lisbeth zase natre,dokonce i naroubovani deje na puvodni udalosti nepusobi nejak nasilne.Nicmene original trilogie je urcite lepsi.

Diky, asi si ji teda do ctecky koupim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to sem taky čet, a taky to bylo moje první seznámení s Nesbem. Celkem mě to bavilo

Jj, je to nahodou dobry, mel jsem malinko strach, ze to je takova jen modni bublina.

Odkaz ke komentáři

Chybu děláš, je mnohem záživnější to číst popořadě, takhle se připravuješ o vývoj postav a někde ti můžou unikat jejich motivace

To bych chtel, ale jelikoz je v knihovne stale vypujceno, tak musim si to ruzne pujcovat. Bohuzel.

Odkaz ke komentáři

Mám to komplet elektronicky, kdybys chtěl.

Chtel, dekuji Ti-vazim si toho, ale nemam tu el. masinu, jedu jen na papirove bazi:(.

Odkaz ke komentáři

po letech jsem objevil na google drive Pelcovu A bude hůř, takže jsem se vrátil několik desítek let zpátky do minulosti, do let, kdysi jsem se cca narodil a putuju s Olinem po groteskním světě severozápadních Čech a jejich zaplivaných hospod plných modráků. mániček a jiných existencí. Asi to neni čtení pro každýho, ale .... zkuste to ...

Odkaz ke komentáři

Jsem tak na 60% knihy a musim konstatovat, ze to neni spatne. Zajimave je, jak pomalu od prvni strany udrzuje autor ctenare v napeti, dale jak hl. postava rekapituluje svuj dosavadni zivot pod tlakem zavodu, presto ze je tak mlad.

http://www.cbdb.cz/kniha-883-dlouhy-pochod-the-long-walk

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevim, jestli to sem nekdo daval. Paulo Coelho - Jedenact minut -. Je to ma prvotina od tohoto autora. Na doporuceni kolegy a kamarada jsem to zkusil a hodne se mi to libi.

http://www.databazeknih.cz/knihy/jedenact-minut-419

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...