sta Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Docetl jsem Divku v pavouci siti a je to velmi,velmi slusne.Mohu doporucit.Ma to aspon trochu stejnou atmosferu jako ty od Stiega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Ma,je tam znatelnej podobny styl psani,vtipne situce,kdy se tesis,jak jim to Lisbeth zase natre,dokonce i naroubovani deje na puvodni udalosti nepusobi nejak nasilne.Nicmene original trilogie je urcite lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Ma,je tam znatelnej podobny styl psani,vtipne situce,kdy se tesis,jak jim to Lisbeth zase natre,dokonce i naroubovani deje na puvodni udalosti nepusobi nejak nasilne.Nicmene original trilogie je urcite lepsi.Diky, asi si ji teda do ctecky koupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Jo to sem taky čet, a taky to bylo moje první seznámení s Nesbem. Celkem mě to baviloJj, je to nahodou dobry, mel jsem malinko strach, ze to je takova jen modni bublina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak Krev na sněhu od Nesba přečtená za dva dny. Pěkně čtivá oddychovka, osvěžení po serii H H . Skutočne super jednohubka, díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ja toto, jsem za pulkou a dosti se mi to libi. Ma prvni od tohoto autora. http://www.databazeknih.cz/knihy/harry-hole-pentagram-87850?c=allChybu děláš, je mnohem záživnější to číst popořadě, takhle se připravuješ o vývoj postav a někde ti můžou unikat jejich motivace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ma to aspon trochu stejnou atmosferu jako ty od Stiega?Po prvních pár stránkách dobrý, mám rád, když se člověk dostane lehce do děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Chybu děláš, je mnohem záživnější to číst popořadě, takhle se připravuješ o vývoj postav a někde ti můžou unikat jejich motivaceTo bych chtel, ale jelikoz je v knihovne stale vypujceno, tak musim si to ruzne pujcovat. Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 To bych chtel, ale jelikoz je v knihovne stale vypujceno, tak musim si to ruzne pujcovat. Bohuzel.Mám to komplet elektronicky, kdybys chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Mám to komplet elektronicky, kdybys chtěl.Chtel, dekuji Ti-vazim si toho, ale nemam tu el. masinu, jedu jen na papirove bazi:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Teď jsem si rozečetl "Vědu o mytologii" od dua Jung a Kerényi, super počtení, doporučuji, zatím v knihkupectvích skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 po letech jsem objevil na google drive Pelcovu A bude hůř, takže jsem se vrátil několik desítek let zpátky do minulosti, do let, kdysi jsem se cca narodil a putuju s Olinem po groteskním světě severozápadních Čech a jejich zaplivaných hospod plných modráků. mániček a jiných existencí. Asi to neni čtení pro každýho, ale .... zkuste to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Jsem tak na 60% knihy a musim konstatovat, ze to neni spatne. Zajimave je, jak pomalu od prvni strany udrzuje autor ctenare v napeti, dale jak hl. postava rekapituluje svuj dosavadni zivot pod tlakem zavodu, presto ze je tak mlad. http://www.cbdb.cz/kniha-883-dlouhy-pochod-the-long-walk Upraveno 13. září 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Uz to tu bylo, ale i ja jsem prave docetl Horká linka od Michael Connelly. Muzu doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Nevim, jestli to sem nekdo daval. Paulo Coelho - Jedenact minut -. Je to ma prvotina od tohoto autora. Na doporuceni kolegy a kamarada jsem to zkusil a hodne se mi to libi.http://www.databazeknih.cz/knihy/jedenact-minut-419 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Uz to tu bylo, ale i ja jsem prave docetl Horká linka od Michael Connelly. Muzu doporucit! JJ - Horká linka se mi taky líbila. Od Conelly ho jsem toho četl víc a určitě bych ještě doporučil jeho prvotinu Černá ozvěna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Momentálně mám rozectenou tlustou bichli o Jobsovi a pak se chystám už podruhé na R. E. Byrda - Sám a sám a S Byrdem na jižní tocnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Nevím,zda to tu už proběhlo,ale v kinech běží film Marťan podle stejnojmené knižní předlohy Andyho Weira. Snímek jsem ještě neviděl, knížku mám přečtenou asi z 60% a je to nehorázná pecka. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Nedávno jsem přečetl knihu od Pavla Stehlika - Do Temnoty. Je to zpověď českého vojáka který si prosel Afem. Neni to jen o tom, skvěle se to čte a kdo ma rad military tak se mu to líbit bude Jinak ted mam na 3 mesice povinnou četbu jasnou, Příručka vojáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tak zrovna odkládám na polici poslední knihu z trilogie Althalus od Davida Eddingse. Fajnová fantasy Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se