VS Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Kdo četl Sibiřskou výchovu od Lilina, tak pokračování Volný pád je ještě lepší. Popisuje nástup na vojnu a nasazení v Čečensku. Třetí díl Dech tmy čeká ve čtečce.A pro silné povahy: Dítě zvané To. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dočetl jsem Na mušce lovce od Albrechta Wackera,autentický příběh a vzpomínky elitního odstřelovače wehrmachtu Josefa "Seppa" Allerbergera,drsné německé svědectví o pekle na východní frontě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Sputnik ja fajn, projemne čtení. Četl jsi Kafku na pobřeží? Toho jsem jeste nečetl.Četl, jako první knihu od Murakamiho. V té době jsem se tak nějak sžíval s jeho stylem, tak musím říct, že z toho nemám až tak extra dojem. Asi si to přečtu ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Já si dal murakamiho maraton přes svátky, co jinýho taky vyléčí smrtelnou rýmičku, žejo. Něco poprvé, něco už poněkolikáté a pořád se mi to líbí. Kafku doporučuju, budeš se bavit, Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Kdo četl Sibiřskou výchovu od Lilina, tak pokračování Volný pád je ještě lepší. Popisuje nástup na vojnu a nasazení v Čečensku. Třetí díl Dech tmy čeká ve čtečce.A pro silné povahy: Dítě zvané To.Tak o "Dítěti" jsem si přečetl jen článek s ukázkama a stačilo. Tohle přečíst, rozvrátí mi to zbytky zdravé psýchy. Zajímalo by mě, jak dopadla ta matka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Petr Horký: Zpráva o cestě na serverní pól útlá, ale pěkná knížka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 A ja se konečně po dvaceti letech dostal opět k zapomenuté Cesta krve od J. Kulhánka. Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Předchozí byla opravdu rychlovka na dva večery, talší určitě vydrží déle. Jestliže Petr Horký nazývá severní pól "nahoře", tak tohle bude ještě výš: J. A. Lovell, J. Kluger: Apollo 13 Petr Horký: Zpráva o cestě na serverní pól útlá, ale pěkná knížka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Kdo četl Sibiřskou výchovu od Lilina, tak pokračování Volný pád je ještě lepší. Popisuje nástup na vojnu a nasazení v Čečensku. Třetí díl Dech tmy čeká ve čtečce.A pro silné povahy: Dítě zvané To.Díky za super tip,Sibiřskou výchovu a Volný pád jsem dal za víkend,už se chystám na Dech tmy.Něco podobného je Ďábelská garda od G.R.Elforda,boj bývalých elitních německých jednotek z WWII v cizinecké legii na bojišti ve Vietnamu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Ďábelska garda je super, ale nema s realitou mnoho společného :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Ďábelska garda je super, ale nema s realitou mnoho společného :-)Máš pravdu,realita"dnešního světa"je trošku někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 No to jsem nemyslel :-) Je potvrzené, ze části te knížky jsou smyšlené, čast poskládana z různých vyprávění a čast je fikce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 No to jsem nemyslel :-) Je potvrzené, ze části te knížky jsou smyšlené, čast poskládana z různých vyprávění a čast je fikce.Já vím,ale existoval Prapor lehké pěchoty pro zámořská území tzv.B.I.L.O.M.,byla to jednotka odsouzených francouzských kolaborantů,někteří z nich patřili k divizi Waffen SS Charlemagne a byli nasazeni v Indočíně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Teda, ta Sibirska vychova, to se cte jednim dechem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Mám si to přečíst, i když už jsem viděl film Sibiřská škola? Přišlo mi to trochu o ničem.http://www.csfd.cz/film/307570-sibirska-skola/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Mám si to přečíst, i když už jsem viděl film Sibiřská škola? Přišlo mi to trochu o ničem.http://www.csfd.cz/film/307570-sibirska-skola/prehled/Filmy, které jsou stejně dobré, jako knížka, podle které byly natočeny, bys spočítal na prstech jedné ruky nešikovného truhláře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Dočítám Dold-Mychalyk - Velká hra, chystám se Nesbo - Syn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Filmy, které jsou stejně dobré, jako knížka, podle které byly natočeny, bys spočítal na prstech jedné ruky nešikovného truhláře.To máš pravdu a nepochybuji o tom. Já jen, zda-li se to výrazně vymyká. Např. viděl jsem filmovou Betonovou zahradu od Iana McEwana a mám tu tolik knih, že jsem se tím pak v literární formě neprokousal. Naopak Cesta od Cormaca McCarthyho kniha svébytný jazyk a perfektní zážitek, film úplně jiný a taky dobrý zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Teda, ta Sibirska vychova, to se cte jednim dechem.No a mne to nejak nevzalo. Divne pisany a co mi vadilo, ze autor neustale ospravedlnuje svou komunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Filmy, které jsou stejně dobré, jako knížka, podle které byly natočeny, bys spočítal na prstech jedné ruky nešikovného truhláře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se