Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Kdo četl Sibiřskou výchovu od Lilina, tak pokračování Volný pád je ještě lepší. Popisuje nástup na vojnu a nasazení v Čečensku. Třetí díl Dech tmy čeká ve čtečce.

A pro silné povahy: Dítě zvané To.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sputnik ja fajn, projemne čtení. Četl jsi Kafku na pobřeží? Toho jsem jeste nečetl.

Četl, jako první knihu od Murakamiho. V té době jsem se tak nějak sžíval s jeho stylem, tak musím říct, že z toho nemám až tak extra dojem. Asi si to přečtu ještě jednou.

Odkaz ke komentáři

Kdo četl Sibiřskou výchovu od Lilina, tak pokračování Volný pád je ještě lepší. Popisuje nástup na vojnu a nasazení v Čečensku. Třetí díl Dech tmy čeká ve čtečce.

Tak o "Dítěti" jsem si přečetl jen článek s ukázkama a stačilo. Tohle přečíst, rozvrátí mi to zbytky zdravé psýchy. Zajímalo by mě, jak dopadla ta matka.

Odkaz ke komentáři

Předchozí byla opravdu rychlovka na dva večery, talší určitě vydrží déle. Jestliže Petr Horký nazývá severní pól "nahoře", tak tohle bude ještě výš:

J. A. Lovell, J. Kluger: Apollo 13

Petr Horký: Zpráva o cestě na serverní pól :)

útlá, ale pěkná knížka

Odkaz ke komentáři

Díky za super tip,Sibiřskou výchovu a Volný pád jsem dal za víkend,už se chystám na Dech tmy.Něco podobného je Ďábelská garda od G.R.Elforda,boj bývalých elitních německých jednotek z WWII v cizinecké legii na bojišti ve Vietnamu ...

Odkaz ke komentáři

No to jsem nemyslel :-) Je potvrzené, ze části te knížky jsou smyšlené, čast poskládana z různých vyprávění a čast je fikce.

Já vím,

ale existoval Prapor lehké pěchoty pro zámořská území tzv.B.I.L.O.M.,byla to jednotka odsouzených francouzských kolaborantů,někteří z nich patřili k divizi Waffen SS Charlemagne a byli nasazeni v Indočíně...

Odkaz ke komentáři

Filmy, které jsou stejně dobré, jako knížka, podle které byly natočeny, bys spočítal na prstech jedné ruky nešikovného truhláře.

To máš pravdu a nepochybuji o tom. Já jen, zda-li se to výrazně vymyká. Např. viděl jsem filmovou Betonovou zahradu od Iana McEwana a mám tu tolik knih, že jsem se tím pak v literární formě neprokousal. Naopak Cesta od Cormaca McCarthyho kniha svébytný jazyk a perfektní zážitek, film úplně jiný a taky dobrý zážitek.

Odkaz ke komentáři

Teda, ta Sibirska vychova, to se cte jednim dechem.

No a mne to nejak nevzalo. Divne pisany a co mi vadilo, ze autor neustale ospravedlnuje svou komunitu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...