Chumpus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 U nás šly ceny nahoru, v Polsku šly ceny nahoru... Teď mi psal SJX, že u nich v Singapuru a vůbec v celý oblasti ceny zůstaly stejné a jejich zvýšení se tam zatím neplánuje. Velký skupiny a značky tam totiž nefungují přes dovozce jako tady v ČR, ale mají tam vlastní pobočky, takže budou radši držet ceny, protože prodeje tam poslední dobou nebyly zrovna super.Teď nemám čas to dohledávat, ale neví někdo, jak to v tomhle ohledu je v Evropě? Jestli jsou ve větších zemích jako Německo nebo UK taky dovozci nebo ne? Protože by tím mohla vzniknout docela slušná cenová disparita.
Peter78 Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 ja si osobne myslim, ze to musi jit vsude nahoru.. kurz proste nepusti, v eurech jsou jednoduse o 20% drazsi... Jediny duvod, proc by to mohlo udrzet mizsi narust, je, ze se ukrati vyrobce, distributor, nebo prodejce, nebo nekteri z nich, nebo vsichni. Ale napriklad Rolex ma vlastni butiky. A ve Varsave se zvedl o 20%, tak myslim, ze se to stalo stejne po cele Evrope, predpokladam, ze ma stejnou cenovou politiku v cele eurozone.
Rudina Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Fortis B-42 OC skladem na highlife.cz oproti včerejšku o 3.000 výš, myslím, že se tu psalo něco o morálním kreditu prodejců Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem Rudina
Chumpus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 12:04, Peter78 napsal: ja si osobne myslim, ze to musi jit vsude nahoru.. kurz proste nepusti, v eurech jsou jednoduse o 20% drazsi... Jediny duvod, proc by to mohlo udrzet mizsi narust, je, ze se ukrati vyrobce, distributor, nebo prodejce, nebo nekteri z nich, nebo vsichni. Ale napriklad Rolex ma vlastni butiky. A ve Varsave se zvedl o 20%, tak myslim, ze se to stalo stejne po cele Evrope, predpokladam, ze ma stejnou cenovou politiku v cele eurozone.Rolex butik nemusí být nutně vlastní butik Rolexu, viz Praha.
Pasi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Je každého věc za kolik co prodává. Kdo chce si koupí a kdo ne, ať nechá být.Jinak taková myšlenka ke zvyšování ceny skladových hodinek na prodejně: když by teď prodejci nezvýšili ceny, tak by to asi bylo fér, ale zase na druhou stranu, až by kurz klesal, tak by se nadávalo, že obchodníci nesnížili cenu a nikdo by si u nich skladové hodinky nekoupil.
tmoris Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Swiss National Bank Boosts Pre-Owned Watch Market tak jsem zvedav
Kasper Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Nechcem zakladať nové vlákno - ETA zdražila všetky mechanické kalibre o 9,5%.
Flipik Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 13:30, Kasper napsal: Nechcem zakladať nové vlákno - ETA zdražila všetky mechanické kalibre o 9,5%.To se dalo čekat, tím pádem i zdražení německých a jiných firem, které používají švýcarské strojky - takže včetně Primu :-)
redd Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Jeste pujde do haje euro, s nim se sveze koruna a je hotovo.
filo-boxer Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Promazan OT. Peter78 a Mr. Hodinar, bezte se hadat do SZ.
Kasper Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 13:35, Flipik napsal: To se dalo čekat, tím pádem i zdražení německých a jiných firem, které používají švýcarské strojky - takže včetně Primu :-)Len pre poriadok - toto zdraženie prišlo ešte pred úpravou kurzu CHF
Viktor Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 13:41, redd napsal: Jeste pujde do haje euro, s nim se sveze koruna a je hotovo.To už myslím probíhá.
Flipik Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 14:02, Kasper napsal: Len pre poriadok - toto zdraženie prišlo ešte pred úpravou kurzu CHFA je jej, tak to ještě není všem dnům konec :-(
tommas4 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Ach. Já bloud.Beru zpět. Vše co jsem řekl v prospěch prodejců. Osobní čerstvá zkušenost Asi si koupím nějaký pěkný jetý hodinky a bude mi vnitřně moc fajn . . .
gougy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 14:29, tommas4 napsal: Asi si koupím nějaký pěkný jetý hodinky a bude mi vnitřně moc fajn . . .ale moc bych nevyčkával ani u těch jetých..
LovecK Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 14:31, gougy napsal: ale moc bych nevyčkával ani u těch jetých.. Ani já, pokud nové +20% tak zde v inzerci čekám taky skok do plusu...
glanc Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Dobrý den, v Německu už zdražení Rolex , Omega asi i další u některých prodejců proběhlo a jistě ještě probíhá....
prischera Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Hele já bych zase nebyl přehnaně pesimistickej. Podle všeho byla reakce franku silnější než SNB čekala (proto zároveň udělali cut sazeb o 75bp). Vzhledem k tomu, jak urputně CHF bránili a jak velkej problém aktuální kurs představuje tak by mě nepřekvapilo, kdyby v nejbližší době oznámili další snížení sazeb, případně jiné nestandardní kroky na snížení kursu. Hodně teď záleží na tom, co přesně udělá ECB na čtvrtečním zasedání, jak na to bude reagovat kurs a co pak SNB. Sám sem zvědav, jak se to bude vyvíjet.
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 V 19. 1. 2015 v 15:30, prischera napsal: Hele já bych zase nebyl přehnaně pesimistickej. Podle všeho byla reakce franku silnější než SNB čekala (proto zároveň udělali cut sazeb o 75bp). Vzhledem k tomu, jak urputně CHF bránili a jak velkej problém aktuální kurs představuje tak by mě nepřekvapilo, kdyby v nejbližší době oznámili další snížení sazeb, případně jiné nestandardní kroky na snížení kursu. Hodně teď záleží na tom, co přesně udělá ECB na čtvrtečním zasedání, jak na to bude reagovat kurs a co pak SNB. Sám sem zvědav, jak se to bude vyvíjet. tak jako tak, kdyz udelaji +20%, rozhodne nebudou chtit pote snizovat. maximalne oddali dalsi zvyseni cen o rok...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se