Barthez Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Taky na noc sundavam. V noci sebou siju a nerad bych mel mono na hlave . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Většinou ano. Panerai dost tlačí do zápěstí a moc malých / nízkých hodinek nemám.Výjimkou je, když třeba vím, že budu v noci vstávat k dětem, tak abych měl přehled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Spim i s hodinkama, mam na nich budik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Včera jsem zkusil cvičně usnout bez hodinek, to se podařilo, ale zbytek noci stál za prd. Už si je sundavat nebudu , jsem na hodinky na ruce zvyklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 S hodinkami som ešte nespal. Vždy keď prídem domov, idú z ruky dole. Je to ale zaujímavé, asi to raz skúsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavur Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Zdravím. Hodinky se mnou spí ( na ruce :-)), plavou, makají. Když je někdy sundám, je to jak když ti upadne ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulgera Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Taky jsem bez hodinek jako bez ruky, ale pouze v terenu. Po prichodu domu to jde tak nejak bez premysleni. Prvni jde mobil do zasuvky a pak hned hodinky z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 nakaza se siri! ma draha zacala obcas taky spat s hodinkama na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ja dávam dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 nakaza se siri! ma draha zacala obcas taky spat s hodinkama na ruce! U nás obráceně. Já si je vždycky sundaval a přítelkyně ne. A poslední dobrou si je nechávám i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Ja sundavam hodinky hned jak přijdu domů, to mi najednou zacnou vadit, ale jak zase opustom domov bez nich tak mi hned chybi Kazdopadne spanek a koupel bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 já sundavam. teď přes víkend sem si je ale na ruce nechal a nijak mi nevadily. sem tam to zopaknu, ale pravidlo z toho dělat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aqua Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 sundavám, pohodlí je na prvním místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 vymenil jsem casomiru z koukani na mobil za koukani na zapesti...takze s hodinkama, je to prijemnejsi, ale musim davat pozor na kluka, abych ho neposkrabal sponou, kdyz ho prendavam do postylky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lude Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Sundavám jen vyjímečně, když se v noci náhodou probudím potřebuju vědět kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Ak som mimo domu, mam ich stale na ruke, no akonahle pridem domov, idu dole...ked idem spat, uz si ich na ruku nedavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Když je stihnu sundat, tak spím bez nich. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Spím při zdi a nerad bych přišel o jejich zachovalou vizáž. Občas mi ruka nekontrolovaně vyletí a majznu se do stěny, nebo občas manželku a Trasery by mohly jak na stěně, tak na manželce zanechat nepěkné stopy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Nechápu, že může někdo spát s hodinkám na ruce. Jak mám hodinky rád, tak je to to první co sundávám, když přijdu domů..., teda druhé po botách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 No, já je mám taky rád, proto je nosím furt :-) Teda krom spánku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se