JohnDoe Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Koupil jsem si divery, abych si nemusel hodinky sundávat do sprchy nebo moře. Které by si měl člověk pořídit na spaní? Ptám se vážně :-)
Frostie Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Koupil jsem si divery, abych si nemusel hodinky sundávat do sprchy nebo moře. Které by si měl člověk pořídit na spaní? Ptám se vážně :-)dle mého nejlépe nízké titanové oblekovky na titanovém tahu. Nebude to dráždit kůži a nasávat pot a smrdět v případě koženého řemínku nebo nato hadru. Viz třeba toto: http://www.ebay.com/itm/Pulsar-Mens-Dress-Silver-Bracelet-PS9009X1-Watch-MSRP-165-00-/321145921204?pt=Wristwatches&hash=item4ac5c9deb4
Chronoamater Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Samozrejme, že s hodinkami spím. Neustále mám nejaké na ruke, teda okrem posilky. Tam mám rukavice a bandáž, takže by som ich musel mať niekde pri lakti... Inak naposledy sa mi stalo, že som si ich ráno zložil z ruky, že si prehodím remeň, nejako som sa zakecal s priateľkou a zabudol som aj na výmenu a aj na hodinky. Už po ceste k autu som mal taký nepríjemný pocit, že mi niečo chýba... Skontroloval som všetky vačky: Kľúče, doklady, peňaženka, cigarety, zapaľovač - všetko na svojom mieste. Až na diaľnici som si uvedomil, že som bez hodiniek. Takže na najbližšom zjazde dolu z diaľnice a nas5 domov pre hodinky.
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Koupil jsem si divery, abych si nemusel hodinky sundávat do sprchy nebo moře. Které by si měl člověk pořídit na spaní? Ptám se vážně :-) Do moře a sprchy potápky a na spaní potápky s dobrou lumi - aby jsi je nemusel sundavat nikdy.
cosmo Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Nesundavam, protoze kdyz se kluk vzbudi, alespon mam prehled kolik je hodin a nemusim satrat po mobilu...stejne se me pritelkyne porad pta: "Kolik proboha je?"...ale zvazuju ze tuhle navykovou vlastnost prerusim nebot nejak bojuju s presnosti mych hodinek a v jinych forech je doporucovano treba na noc mit hodinky v ustalene poloze, pro zvyseni presnosti odchylky... Asi to patri jinde, ale vyuziju toho a nebudu zakladat nove tema....mam hodinky po servisu, vymena "neceho" za cca 1000,-...s mymi automaty jsem mel lehkou tukanku se zdi a od te doby mi povazlive laborovala presnost +-40-50sec. denne...zkusiů jsem v ramci zaruky reklamovat v autorizovanem servisu na serizeni presnosti chodu, ale bylo mi receno, ze na "naraz" kterymi hodinky prosly se zaruka nevztahuje a musim si zaplatit vymenu dilu a presnost bude vporadku...hodinky po mesici vyzvednul, nastavil cas a po cca 3tydnech to dle android aplikace mereni dela znovu 45-55sec. denne...a ted nevim, mam nechat hodinkam "odpocinkovy nocni rytmus" a nebo rovnou jit na reklamaci...??? pokud bude nekdo vedet co dal, diky za rady....
siwi Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ta odchylka se mi zdá až příliš veliká, natož po opravě. Sice nevím, co máš za hodinky a o jaký jde strojek, ale i tak si troufnu odhadnout, že je to mimo toleranci. Rozhodně bych to tak nechtěl mít a řešil bych to v servisu.
zhrado Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jednoznačne servis. To je už veľa. Ale bolo by dobre napísať o aký stroj ide. A ja spim. Čas vďaka lumi prečítam aj v noci a je to pre mňa lepšie keď sa zobudím a viem koľko je hodín.
statusak Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Zaujímavosťou je, že v návode k hodinkám Prim Orlik je uvedené, že je nutné ich pred spaním zložiť z ruky
Frostie Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jednoznačne servis. To je už veľa. Ale bolo by dobre napísať o aký stroj ide. A ja spim. Čas vďaka lumi prečítam aj v noci a je to pre mňa lepšie keď sa zobudím a viem koľko je hodín.já si myslím, že je vcelku jedno, o jaký mechanický stroj jde, protože jak Japonec, tak i Švýcar jde při pečlivém servisu seřídit na hodnoty chodu cca 10x lepší, než udává Cosmo... Takže zcela jednoznačně reklamace!
Návštěvník LukeD Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Hodinky si sundávám stejně jako oblečení. Ve spánku jsem nerad čímkoliv omezován. A ráno jsem zvyklý si je automaticky hodit na ruku stejně jako se oblékám. Pořizovat si hodinky na spaní mi pak přijde podobně úchylné jako pyžamo, kterému opravdu z celého srdce nefandím. Snad jedinou výjimkou je nocování někde ve spacáku pod širákem, kde bych se o sundané hodinky bál. Upraveno 26. února 2014 uživatelem LukeD
steiner Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Také mi to připadá přirozené ty hodinky na noc sundávat. Osobně je sundávám ve chvíli, když přijdu domů a převleču se do domácího oblečení.
Pulsar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) automaty někdy nesundavám. Quartz vždy. ( ten by na ruce ve spánku být neměl prý ) Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Pulsar
Marcus Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Quartz vždy. ( ten by na ruce ve spánku být neměl prý )A to jako proč? Aby se baterka taky v klidu vyspala?Jinak k předmětu tohoto tématu nemám vyhraněný názor: někdy ano někdy ne.
Pulsar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 A to jako proč? Aby se baterka taky v klidu vyspala? Existuje teorie, že quartzky mají určité magnetické pole , byť malé a na zápěstí v noci by být neměli. Je to jen teorie. Jako zda je telefonování mobilem škodlivé či nikoliv. Nebo zda učinkuje magnetický náramek na ruce.
David Tichy Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Tak to jsou mi novoty odedneška asi začnu sundávat na noc. Za ten rok co mám Quartz Trasery jsem je na noc z ruky prakticky nesundal.
Pulsar Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) to jsou jen teorie. A mě se to ,,hodí do krámu,, jako další důvod proč mám raději klasický automaty. Ja bych s traserem taky spal. krásně svítí to tritium Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Pulsar
patprom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Jediné, které můžu mít na ruce na noc jsou Longiny Master Moonphase. Člověk o nich ani neví :-) Upraveno 10. května 2014 uživatelem patprom
BBeginner Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 (upraveno) Sundavam,slecna je vdecna.. Kdyz mam 'wild dreams' tak to sem-tam odnese i tak bohuzel..predstava ze by 'schytala' navic zelezem , me desi:) a v dobach kdy jsem byl sam, jsem taky sundaval..pro mne tj soucasti vecerni hygieny a ranniho chronoritualu. Upraveno 11. května 2014 uživatelem BBeginner
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se