Kasper Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Prosim o Vase nazory o tychto dvoch modeloch,resp. ktory z nich a preco by ste si vybrali. Alebo aku inu alternativu by ste v tejto kategorii volili. Vdaka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Ahoj. Jednoznacne Panerai. Tyto IWC jsou designove zoufale (samozrejme dle meho nazoru). Jako treti alternativu bych zkusil Bell&Ross.
Lovap Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Mne sa zasa Z TÝCHTO možností viac páči IWC. Paneraiky sú moc výrazné (najmä ten chránič korunky je na mňa moc). Z Panerai radšej (podľa mňa, samozrejme) Radiomir. Inak podobný štýl ako Ingenieur je AP Royal Oak - ten sa mi páči najviac.
frista Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Prosim o Vase nazory o tychto dvoch modeloch,resp. ktory z nich a preco by ste si vybrali. Alebo aku inu alternativu by ste v tejto kategorii volili. Vdaka. Je otazka, co od takoveho nakupu cekas. Jestli chces mit radost, nebo "ohromit" okoli. Jestli chces investovat, nebo utratit. No tak po poradku: IWC - tem se u nas v hantyrce rika konzultantske cibule - vetsina z tech co je nosi si je koupi proto, ze se docetli, doslechli o tom, ze kdo ma penize ma IWC. Neni to dogma, je to odpozorovane a probrane i s pany konzultanty. Delam s nimi casto...Obcas je musi clovek svleknout z ulity, aby zjistil, ze jsou to fajn lidi. Jenze vetsina z nich prisla na VSE z Horni Dolni a o "snobskych slastech" nevedeli nic - doma jim to logicky rict nemohlo. A prave dost casto si tyhle lidi kupujou tyhle hodinky jako soucast ulity "oblek=monterky" , iwc = jsem stejne dobry jako ostatni. Vetsinou maji taky uplne stejne modely (hlane aquatimery) - casto prejdou rovnou z festin na tyhle modely - aniz by chapali co a jak. Nemam jim to za zle. Spis je to pro lidi, kteri nechteji vycnivat a pri tom mit pocit, ze naji na rukou hodne penez, ktere si vydreli.Nikdy by si treba nekoupili vintage modely, kvuli pocitu, ze si kupujou historii. Maji pocit, ze kdyz je tostare, nemuze byt 100% funkcni, skvele a prestizni.... Panerai - to je o individualite. Kdo je ma, tak vi proc si je poridil. V zasade si chce uzit styl Dolce vita v kombinaci s dobrodruzstvim a la 007 - a kdyz to nahodou skonci opravou ponorky - tyhle kousky by se mohli hodit:-))) Tahle sorta lidi si umi koupit i vintage modely, protoze je bavi byt soucasti "vesele" komunity kumpanu Panerai... Tolik mala filozoficka esej o tvem vyberu. Uvedene zamysleni nelze spojovat s navstevniky tohoto serveru - to uz je uplne jina sorta lidi:-))) Tak si hlavne uzij s vyberem:-) Za mne - IWC Fliegeruhr Antoine de Saint Exupery x nebo Panerai a tam je to v zasade jedno (i kdyz nejradeji Panerai Radiomir a nejlepe nejaky kousek z egyptske serie:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2007 uživatelem frista
steel Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 ja nevim, ty panerai jsou "kouzelny", akorat ten unitas v nich me nejak nebere :-( ; tyhle inzenyrsky iwc me taky moc neberou - kdyz tak spis rada mark; zkus mrknout napriklad na dornblueth http://www.dornblueth.com ps: to frista - aquatimery jsou celkem fajn, kolega je ma na ruce, ale ma k tomu tricko, jeans a sandale (a neni konzultat:-), ale vzit si to napr. k obleku to je humus
Ondraj Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Tady v těch OP ale není Unitas. Je tam OP III = modifikovaný Valjoux 7750 A jinak proč případně 40mm verze ? Zrovna u OP ? Upraveno 16. července 2007 uživatelem Ondraj
mrakodrap Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Me se libi Panerai. Vybrat si ale budeš muset sám
frista Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) ja nevim, ty panerai jsou "kouzelny", akorat ten unitas v nich me nejak nebere :-( ; tyhle inzenyrsky iwc me taky moc neberou - kdyz tak spis rada mark; zkus mrknout napriklad na dornblueth http://www.dornblueth.com ps: to frista - aquatimery jsou celkem fajn, kolega je ma na ruce, ale ma k tomu tricko, jeans a sandale (a neni konzultat:-), ale vzit si to napr. k obleku to je humus to steel: no jasne ze k tricku a dzinam jsou dokonce moooc heeezky, ale k tomu obleku je to fakt humus - dyt rikam, je to skok z festin:-) Hlavne aby to bylo barevny a melo to tri budiky = dobry a drahy. To je na dlouho - staci se prijit podivat v Praze pod Budejovickou, nebo tak nejak okolo. Takych bambulu tam beha...a taky jsem tam behaval(ale ne jako konzult). Jo taky tam beha jeden CEO s temito Bulgari k obleku -hnusnejsi kombinaci jsem asi nevidel - kolotoce prave jedou....:-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2007 uživatelem frista
decebal Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Z těchto dvou možností Panerai. Od IWC bych volil jiné kousky, ale to už je pak na delší debatu. Ale co tak se zamyslet nad Breitling Heritage?
B.F.G. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Jak tak koukám, dostalo se to od původní diskuze úplně někam.... Takže co takhle Breitling Montbrillant Datora? Levná stylovka k montérkám
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Bulgari -hnusnejsi jsme asi nevidel - kolotoce prave jedou....:-))) No vida, co člověk to názor, já bych je zase rád nosil, patrně dle Tvého soudu si k nim budu muset obstarat nějakou tu atrakci, že ?
frista Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) No vida, co člověk to názor, já bych je zase rád nosil, patrně dle Tvého soudu si k nim budu muset obstarat nějakou tu atrakci, že ? Samozrejme je to na vkusu kazdeho, ale necetl si asi radek pred tim, kde pisu ze to nosi k obleku - a to mi promin neprijde prilis adekvatni... Upraveno 17. července 2007 uživatelem frista
railmaster Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Tie IWC Ingenieur poniektorí považujú za najlepšie hodinky na zemeguli. Osobne s tým môžem súhlasiť. Keby platilo: jeden človek - jedny hodinky, dostali by prednosť.
Karloss Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 No vida a mě se zase ten strohý design IWC Ingenieur docela líbí. Jsou to pro mě takové hodinky, které si na nic nehrají. Pokud bych chtěl něco "veselejšího" bral bych třeba Big Ingenieur, nebo i ty Aquatimery či Mark XVI.. St. Exupery se mi nikdy nelíbily, pro mě jsou to "pouťovky", ale nechci se nikoho dotknout. Každopádně vybírej podle sebe...hodinky, co jsi zde předložil ke zvážení jsou pro mne nebe a dudy :-)..a určitě na ruce budou působit úplně jiným dojmem. Před pár dny jsem se bavil s chlapíkem, co měl fake Panerai (sám to přiznal), to jsou tak velké a nepřehlédnutelné hodinky, že kamkoli je vezmeš první pohled všech okolo bude směřovat na Tvé zápěstí..ty Ingenieur jsou (alespoň pro mě) naopak o tom vnitřním pocitu, že mám sice na ruce něco super, ale nemusím to hned dávat všem najevo. K.
frista Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Každopádně vybírej podle sebe...hodinky, co jsi zde předložil ke zvážení jsou pro mne nebe a dudy :-)..a určitě na ruce budou působit úplně jiným dojmem. Před pár dny jsem se bavil s chlapíkem, co měl fake Panerai (sám to přiznal), to jsou tak velké a nepřehlédnutelné hodinky, že kamkoli je vezmeš první pohled všech okolo bude směřovat na Tvé zápěstí..ty Ingenieur jsou (alespoň pro mě) naopak o tom vnitřním pocitu, že mám sice na ruce něco super, ale nemusím to hned dávat všem najevo. K. IWC a Panerai je opravdu nebe a dudy:-) ale o tom to je, vetsinou je take nosi uplne jini lide - viz muj prispevek vyse.... Ale technicistni projev tech modelu, na ktere se ptal Kasper je mozna trochu v necem podobny - jen by musel Kasper videt tyhle vecicky nazivo - tam by ten rozdil pochopil. Panerai je proste "larger than life" styl (ktery i na velke ruce pusobi dojmem zaparkovaneho SUV:-)
xlaque Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Keby som si musel vybrť z tychto,tak IWC. Panerai mi,bez uražky,pripadaju ako WC doska. Keby som si mal vybrať oblekovky v tejto cenovej kategorii,dam prednosť Omega De Ville.
frista Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 (upraveno) Keby som si musel vybrť z tychto,tak IWC. Panerai mi,bez uražky,pripadaju ako WC doska. Keby som si mal vybrať oblekovky v tejto cenovej kategorii,dam prednosť Omega De Ville. "Keby som si musel vybrť z tychto,tak IWC" - nemelo by tam byt spis: "Keby som si mohol vybrať? :-) Upraveno 17. července 2007 uživatelem frista
steel Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 "Keby som si musel vybrť z tychto,tak IWC" - nemelo by tam byt spis: "Keby som si mohol vybrať? :-) vzhledem k avataru tam zrejme ma byt MUSEL a to dost otravene a unudene MUSEL :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se