sibirnaya Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Tyvole, ja snad pudu behat, nebo co, sem se furt budil, jak sem se prezral
AndyAaron Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Myslel jsem, ze tu uvidim nejake hodinky, ale chapu, ze jste asi vsechny nechali doma. Mazzi uz s touhle slecnou laskoval minule, tak mu to asi pro jednou stacilo. Ale teda fotit nazraneho spiciho kamarada a jeste ho sem davat verejne je teda svinarna
Tom4 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 V 2. 12. 2018 v 7:20, AndyAaron napsal: Ale teda fotit nazraneho spiciho kamarada a jeste ho sem davat verejne je teda svinarna Jojo, Guzmič jakožto řidič dvoj, resp. šestibobu by moh vyprávět http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98447-sraz-jeseníky/page-27
enslow Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Za mňa zatiaľ najlepší zraz. Najlepšia partia, najlepšie ujeby
Návštěvník Mitak Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Chlapi respekt, řídit budu moct až tak v úterý :-) radši jsem kontroloval kreditku, jestli jsem vůbec platil a byly to čtyři litry za víno a tři kila za půlnoční večeři, kterou jsem beztak doma vyhodil do hajzlu pod tlakem radosti ze všech těch levných hodinek, které jsem šlohnul :-)
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Kaviarovy toasty, to je vul Diky vsem za ucast, Archu ti prizpusobime, Mitaku, neboj
Marcus Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Šípková Růženka má brajtle na ruce, snad jí je princ nevzal, když ji budil jak Vilibald v Arabele.Mitak vinař roku a opět nezklamal. Doufám, že to bude bez ztrát, když jsem před půlnocí odcházel, už bylo docela veselo. Jinak super akce jako vždy. Díky a budu se těšit zase příště.
dan010 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Hoši to je hrozná slabota v tom Brně. Jeden se ožere, druhej přežere, třetí usne, čtvrtej všechno dohromady a postupně to odpadává a normální člověk v 6 ráno už nemá s kým chlastat. Ještě že ten long je pořádnej chlap a vydržel se mnou až do konce, kdy už nás vyhodili z toho posledního baru, který byl otevřenej... A ta polívka v baru který neexistuje je po ránu fakt super, člověka to nakopne a může hned pokračovat...
Lamiczka Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Tvl von byl i Long? Solidni sestava, o to vic me sere, ze to neklaplo. Jsem se mel v 21 sbalit z baraku a dojet jak koukam S focenim ozralejch kamaradu souhlasim, je to svinarna
Návštěvník Mitak Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Long nebyl, to jenom Dan popil tak, že je schopný takové bludy psát i v jedenáct dopoledne :-D
dan010 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Neeee to byl snake, kurňa proč píšu long. Náhodou já jsem úplně v pohodě a vyrážím směr Liberec Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem dan010
enslow Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Jedes na Ferrari s problémem v razeni medzi 3 a 4? )))
Lamiczka Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Tak to dává smysl, evidentně povedený večírek Koho byly ty boty, extravagancí bych to tipoval na pana náčelníka, jenže to nevypadá na italskou ani arabskou produkci, takže jsem trochu na pochybách
dan010 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) V 2. 12. 2018 v 6:34, huhu4d napsal: co to mate za buzi drinky ? To nevím my jsme pili Taliskera a když jsem vypili celou láhev a další už nebyl, tak jsme pili Laphroaiga toho když jsme dopili, tak jsme si dali Ardbega. Ne, jedu Touaregem, ale tam mi občas taky cukne převodovka... evidentně se jí moc nelíbí ten čip, který zvedl krouťák z 850 na 1050 Nm. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem dan010
enslow Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 To máš u prdele. Oprava jenom vosumset tisíc
enslow Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 V 2. 12. 2018 v 11:07, Lamiczka napsal: Tak to dává smysl, evidentně povedený večírek Koho byly ty boty, extravagancí bych to tipoval na pana náčelníka, jenže to nevypadá na italskou ani arabskou produkci, takže jsem trochu na pochybách Ale nasral ma. Chýbala mi v outfite balenciaga
clockyclock Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Jak vytahl Sib ty labute a Enslow jen, a to jsem si myslel, ze zde budu za nejvetsiho gadza dnes ja :D
dan010 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Si na příští sraz musím koupit také nějaké fešné topánky, abych tam nebyl za burana v kožených Bugatti. asi tyhle to budouhttps://www.versace.com/eu/en/men/shoes/leather-studded-belt-strap-brogues-k41t/DSU6882-D1VTRC_K41T.html?cgid=230000#srule=price-high-to-low&sz=12&start=1&cgid=230000&productsearch=true a kdyby bylo vedro, tak tyhlehttps://www.versace.com/eu/en/men/shoes/studded-belt-leather-slides-k41t/DSU6926-DVTGBG_K41T.html?cgid=230000#srule=price-high-to-low&sz=12&start=1&cgid=230000&productsearch=true
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se