sibirnaya Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 to jsou Brettovy slimky a sou masakrozni...
diox Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Děkuji všem za velmi příjemný a poučný večer. " Bohužel" nebo bohudík načarpaná inspirace a přenost důvěryhodných informací asi nezůstane bez odezvy a tak mě zase čeká rozhodování mezi mými favority. .....někteří jsou i bez jmenovek nezaměnitelní...........
adamo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Bylo to poučné :-) Pro mě překvapením večera byly seika monster, které v reálu nevypadají vůbec tak strašně jako na fotkách.
Potkan Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Taky všem děkuju za příjemnou společnost, sešlo se nás opravdu dost a bylo to super! Taky hlasuju pro to scházet se pravidelně v pevnej den jednou do měsíce, protože se ne vždy řeší jenom hodinky a vždycky je o čem drbat že...;-) BTW se Sibiřanem byla hrozná p...l, protože prostě "byly malý"...
sava Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Hoja, byl to fajn večer, škoda, že jsem musel zmizet dřív. Pro ty s kterými jsem probíral kite přidávám slíbené videjko o výjezdu na ETNU:) http://www.mushow.cz/snowkiting/video/chasta-etna/ S.
martini Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 FOTO DOKUMENTACE je tu http://martinifoto.rajce.net/2010-02-11_Sraz Album je neverejne: jmeno = watch, heslo = watch. Budu rad pokud vam to pripomene pekny vecer a hodicky, co vam prosly rukama. (Pro jistotu dodavam, ze vsechny tyto hodinky mi nepatri, neprodavam je, neprechovavam je, zobrazovane motivy jsou pouze zkreslenym obrazem reality nevypovidajicim o prave skutecnosti, esteticke ztvarneni je subjektivni, vsechny pribehy a jmena, ktera byste tam mohli vycist jsou smyslena a ani ja ani 20th Century Fox nezodpovidame za obsah ani ujmu, kterou vam muze cteni napisu zpusobit a podle potreby si vyhrazujeme pravo na jakoukoli zmenu vyse uvedenych napisu, ke kterym se vubec nezname ...v podstate jedina realita je, ze ty snimky vlastnim a jsem jejich autorem, coz mi muzete dosvedcit vy vsichni, co jsem vas vcera o ty hodinky obral :-D
Trňák Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Fotky jsou super, obzvlášť v tom provizoriu. Mockrát díky, protože jak koukám, tak jsem si za večer všechny nestihl prohlédnout.
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 martini: hele kluci jak je na tom brno s parkováním... v práglu máme samý modrý zakázaný zóny... kdybych přijel jen na otočku... ono dneska totiž nemá velkej smysl ani přespání, pokud bych totiž večer chlastal, tak bych i ráno nadejchal - takže na suchu a nealku bych byl tak jako tak
martini Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 misto bys nasel, zony tu jeste nejsou
Trňák Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Modrý zóny nemáme, co teda vím a zrovna kolem Stáje kde jsme byli je to s parkováním celkem na pohodu.
mrakodrap Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Stáj je pěkná hospůdka a velice mile mě překvapily ceny...
skalis Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) mrakodrap napsal: Stáj je pěkná hospůdka a velice mile mě překvapily ceny... Jo, to jo. Jenom nemaj kravy . Brettuv napad schazet se pravidelne kazdy mesic v poctu podle toho, kdo zrovna bude moct mi prijde super (a samozrejme to nevylucuje sejit se jednou za cas v patek, kdy clovek nemusi druhy den do prace). Martini, koukam, ze mas nejen externi uloziste, ale jeste k tomu pod heslem . Martini: Ty fotky jsou super. Je videt, kolik krasnych kousku hodinek se tam seslo. Upraveno 12. února 2010 uživatelem skalis
sibirnaya Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 jak za minulyho rezimu parkovani se celkem dalo, na druhy kolecko sem chytil flek. jen dojed, at se konecne pozname, muj virtualni bratre
mrakodrap Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 sibirnaya napsal: jak za minulyho rezimu parkovani se celkem dalo, na druhy kolecko sem chytil flek. jen dojed, at se konecne pozname, muj virtualni bratre Hoši, hoši. Vinetů a Olda Šetrný
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) super, tak až něco většího bude, naložím nějakou skvadru a dorazíme :-) edit k velikosti skvadry: manželka si myslí, že jsme sedmimístný galaxy pořizovali kvůli dětem... ha-ha Upraveno 12. února 2010 uživatelem bandicoot
idaho.cz Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Vcera to bylo fakt moc pekny. Spousta krasnych hodinek a dobrej pokec.. Taky jsem pro pravidelne opakovani
Jakubisko Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Jeste nejake omalovanky ode mne...
martini Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 skalis napsal: Martini, koukam, ze mas nejen externi uloziste, ale jeste k tomu pod heslem . Kdyz rajce, tak pod zamkem Je to zadara, upload je asi neomezen, fotky jsou bohuzel omezeny na 1200px, ale to uzamceni je dobry bonus.
grakij Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) Pravidelna setkani zni zajimave... Doufam, ze se ucinkujici ani autor neurazi (kdyztak smazat to je jasne ) Upraveno 12. února 2010 uživatelem grakij
Jumbo Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 martini, fotky jsou bezva. Škoda, že jsi začal fotit až před devátou a diox s těma reversama byl už pryč. Příště bude potřeba ho znásilnit hned na začátku!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se