Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To bylo jen, že jsme se skalisem domlouvali, že se potkáme a potom jsme to sem nadhodili jestli se někdo nechce přidat. Co se týká toho měsíčního, tak by tedy bylo záhodno stanovit nějaký den. Třeba mě je to celkem jedno, kromě pondělí a čtvrtku, kdy následující den brzo vstávám, ale ani to by nebyl nepřekousnutelný problém. Přičemž středa by byla docela ideální, ale bylo by dobré udělat opět nějaký konsensus.

Odesláno
  Trňák napsal:
To bylo jen, že jsme se skalisem domlouvali, že se potkáme a potom jsme to sem nadhodili jestli se někdo nechce přidat. Co se týká toho měsíčního, tak by tedy bylo záhodno stanovit nějaký den. Třeba mě je to celkem jedno, kromě pondělí a čtvrtku, kdy následující den brzo vstávám, ale ani to by nebyl nepřekousnutelný problém. Přičemž středa by byla docela ideální, ale bylo by dobré udělat opět nějaký konsensus.

Super, tak na středu jsme zatím 2 :thumbsup_anim: Tak co nadhodit termín 17.3.?

Odesláno

Středa není špatná, ale jak to tak komunikujeme se Skalisem, tak úterý looks better. Vzhledem k tomu, že příĺiš moc demokracie vede k rozepřím,

Tak:

16.3. ve Stáji , jako minule.

a pak 13.4.

Proč ve Stáji ?

- protože zatím nebyl jiný návrh.

- protože ta zadní extrovna je tak akorát velká a je tam soukromí

- je tam aspoň trochu světla, jiný lokály ho mají méně

- mám to za rohem a zamluvím to, pokud to tady někdo nerozcupuje :-)

Odesláno

Panove, jsem rad, ze se rozhybaly myslenky na pravidelne srazy. Ale ted mam pro vas jeste jednu lahudku (teda moje zasluha to neni). Psal mi email Vit, ze v tydnu na sraz uherskohradistske a zlinske bunky chronomagu prijede zastupce Lum-Tec (myslim, ze je to clen Pe3xxx) predat jeho hodinky M8 a predstavit dalsi modely z kolekce. A kdyz uz bude na Morave, mohl by zajet i do Brna. Termin by byl budto ctvrtek 11. brezna nebo sobota 13. brezna (na cem to zavisi zatim nevim, zjistim to). Pokud budeme mit o prezentaci teto znacky zajem, tak to domluvime a muzeme se sejit. Tak co rikate? Ja bych do toho sel. Muzu ve ctvrtek asi az po osme a v sobotu kdykoliv.

Odesláno
  Topkan napsal:
Super, tak na středu jsme zatím 2 :thumbsup_anim: Tak co nadhodit termín 17.3.?

Ze bychom u toho i oslavili den svateho Patrika? Cepuji vubec v Brne nekde irske pivo?

Odesláno (upraveno)
  skalis napsal:
Panove, jsem rad, ze se rozhybaly myslenky na pravidelne srazy. Ale ted mam pro vas jeste jednu lahudku (teda moje zasluha to neni). Psal mi email Vit, ze v tydnu na sraz uherskohradistske a zlinske bunky chronomagu prijede zastupce Lum-Tec (myslim, ze je to clen Pe3xxx) predat jeho hodinky M8 a predstavit dalsi modely z kolekce. A kdyz uz bude na Morave, mohl by zajet i do Brna. Termin by byl budto ctvrtek 11. brezna nebo sobota 13. brezna (na cem to zavisi zatim nevim, zjistim to). Pokud budeme mit o prezentaci teto znacky zajem, tak to domluvime a muzeme se sejit. Tak co rikate? Ja bych do toho sel. Muzu ve ctvrtek asi az po osme a v sobotu kdykoliv.

Zdravím brňáky, a dovolím si dopnit ještě případný čtvrtek 18.3.2010, který zatím vypadá nejreálněji.

V pondělí odpoledne se asi rozhodne, který termín je pro účastníky z UH nejschůdnější.

EDIT: viz ZDE

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
  Vit napsal:
Zdravím brňáky, a dovolím si dopnit ještě případný čtvrtek 18.3.2010, který zatím vypadá nejreálněji.

V pondělí odpoledne se asi rozhodne, který termín je pro účastníky z UH nejschůdnější.

Kdyby to bylo toho 18, tak jsme mohli udelat prvni dychanek mimoradne ve ctvrtek. Byl by o ty lumiky tedy zajem?

Odesláno (upraveno)
  skalis napsal:
Kdyby to bylo toho 18, tak jsme mohli udelat prvni dychanek mimoradne ve ctvrtek. Byl by o ty lumiky tedy zajem?

V UH bude sraz 17.3.2010, takže na Brno asi připadá 18.3.2010.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jak jsem již říkal, příliš moc demokracie přináší zmatek.

Platí úterý 16.3. ve Stáji od 18.00, nedočkavci i dříve.

Komu to nevyjde může zkusit následující termín - viz někde výše.

Odesláno
  brett napsal:
Jak jsem již říkal, příliš moc demokracie přináší zmatek.

Platí úterý 16.3. ve Stáji od 18.00, nedočkavci i dříve.

Komu to nevyjde může zkusit následující termín - viz někde výše.

OK. Tedy podle puvodni dohody a lumici se nekonaji. Ja se tam nejspis ukazu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...