Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  bandicoot napsal:
kluci, ten dubnovej sraz začněte plánovat trochu dřív, pls

Tohle jsou minisrazy - tzv. Brettovy dychanky - kazdej mesic (zrejme) treti utery. Jinak vetsi sraz patecni casem taky bude, ale rec o nem jeste nebyla.

Odesláno
  skalis napsal:
Tohle jsou minisrazy - tzv. Brettovy dychanky - kazdej mesic (zrejme) treti utery. Jinak vetsi sraz patecni casem taky bude, ale rec o nem jeste nebyla.

Taky pochopitelně přijdu :-)

Odesláno

Tak moc nás nebylo všehovšudy velkem čtyři - skalis, martini, Topkan and myself. Bylo to moc fajn. Doufám, že kluci dorazí/li dobře domů :-)

Těším se příště - 13.4.2010!

Odesláno
  brett napsal:
Tak moc nás nebylo všehovšudy velkem čtyři - skalis, martini, Topkan and myself. Bylo to moc fajn. Doufám, že kluci dorazí/li dobře domů :-)

Těším se příště - 13.4.2010!

Uz jsem doma, takze martini nejspis taky, bo bydli tak 100-200 m vzdusnou carou :). Setkani bylo podle ocekavani velmi prijemne, fajn pokec, tesim se na dalsi.

Odesláno

Ano, neumrzl jsem. Byla to fajn debata, budu se těšit na příště. Navic jak od nás obsluha intenzivně odháněla mladá děvčata, nebyli jsme rušení a mohli jsme moudře pohovořit ;-)

Odesláno
  martini napsal:
Ano, neumrzl jsem. Byla to fajn debata, budu se těšit na příště. Navic jak od nás obsluha intenzivně odháněla mladá děvčata, nebyli jsme rušení a mohli jsme moudře pohovořit ;-)

To je fakt...všichni 4 jsme byli rádi, že nás nebudou holky rozptylovat coo? :-D Byl to super pokec. Příště zas! Já jsem měl cestu domů docela pernou, ale taky jsem nakonec dorazil :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno
  brett napsal:
Jak to vypadá na toho 13-tého ve Stáji?

U mě to začíná být kritické z důvodu mnoha návštěv ve firmě, ale ještě uvidíme...

Já s tím počítám :-)

Odesláno (upraveno)

Nejspíš se taky zastavím.

Brett: kdyby ti to vyšlo, vzal bys ty vintage omegy seamaster cos tady nedávno koupil? Moc rád bych se na ně kouknul.

Upraveno uživatelem adamjursa
Odesláno

Já jsem definitivně out - bohužel.

Rezervaci jsem Vám provedl od 18.00 ve Stáji - heslo: Chronomag.

Přeju pěknou zábavu a holt příště ... což by vycházelo na 11.5.2010

Odesláno
  brett napsal:
Já jsem definitivně out - bohužel.

Rezervaci jsem Vám provedl od 18.00 ve Stáji - heslo: Chronomag.

Přeju pěknou zábavu a holt příště ... což by vycházelo na 11.5.2010

Ale víš jak tam býváme dlouho...třeba nás ještě stihneš ;-)

Odesláno

Jejda taky bych se za Vámi rád stavil, ale 13 týho musím na veletrh, takže hrozí, že v 18:00 už nebudu umět chodit... těším se, že se s Vámi seznámím v květnu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...