Martin J. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 A ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Další část Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 A poslední kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolverk Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Sraz byl parádní,konečně jsem na vlastní oči viděl Sibiřovi atomové kufry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 máš pravdu, hlavně ty dvě černovlásky u jednoho stolu mě velmi zaujaly Nikde nevidím jejich foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Nikde nevidím jejich foto... se musíš pozeptat pánů fotografů, jak je vidět výše tak se spíše soustředili na focení nějakých borců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Nikde nevidím jejich foto... Olda za nimi pak skočil do výtahu při odchodu. Můžeš se jej zeptat jestli ulovil alespoň číslo Mě více zajímali členové a hodinky, ale máš tam fotku Jany... Ženský mě zajímaly až kolem 2ráno, když jsem se přesunul, ale žádnou jsem neulovil... Přišlo mi že tam jsou samý lesbičky a nakonec jich většina odcházela brzo. Hrůza...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Od Oldy už vím, že ROLEXky jsou hodinky švýcarských betonářů.(jako třeba Panerai jsou hodinky italských instalatérů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Škoda, že jsme byl mimo Brno. Vypadá to na luxusní akci. Tak příště!S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Přišlo mi že tam jsou samý lesbičky ... Tomu se řiká perfektní alibismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Hezkej srázek, mrzí mě, že jsem tam nebyl. Závidím Jinak si lámu hlavu, kdo s těma kuframa nakonec odešel, jestli Skalis a nebo Jane. Na většině fotek se na ně oba tak mlsně dívají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Zdravim,sraz byl paradni a bohaty na nove kousky, všecky hodinky byly krásný, nejradši bych 10 takovejch kufrů Parádní byly ty Kájovy Blancpainy se spešl motýlkovou sponou..mnam mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Jo a v Brne vznika docela pocetna vintage Rolex klika . Krome mych se mihly stejne v cerne barve se zlatymi ruckami a indexy a dalsi se stribrnym ciselnikem bez datumky. Nekdy musime udelat spolecny foceni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Jo a v Brne vznika docela pocetna vintage Rolex klika . Krome mych se mihly stejne v cerne barve se zlatymi ruckami a indexy a dalsi se stribrnym ciselnikem bez datumky. Nekdy musime udelat spolecny foceni! To jsou tvoje ROLEXky po nehodě co se stala v koupelně? Upraveno 1. února 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Taky budu muset navstivit nejakou komornejsi akci. Aspon neprijdu domu s roztrhanym trikem a prokouslym ramenem... EDIT: Sibir jak sladil polokosili a IWC Upraveno 1. února 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 (upraveno) To jsou tvoje ROLEXky po nehodě co se stala v koupelně? Jo, to byly ony. Jeste asi chvili potrva, nez budou uplne fit (sklo prijde pocitam za 2-3 tydny), pak vymena + lesteni lunety a pak na kuru k mechanovi. Kdyz to dobre pujde, mohly by byt na zacatku brezna . EDIT: Dane, to vis, na sibira se ani spajdy nechyta. Upraveno 1. února 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Jo a v Brne vznika docela pocetna vintage Rolex klika . Krome mych se mihly stejne v cerne barve se zlatymi ruckami a indexy a dalsi se stribrnym ciselnikem bez datumky. Nekdy musime udelat spolecny foceni! ..hrzdý člen kliky se zlatýma ručičkama se hlásí.. ty moje pořád trochu zlobí. tak bych se Tě doptal na pár věcí, ale nechám to na SZ, nebo nškdyu piva. jinak akce, ačkoli jsme se zdrželi jen chvili na začátku, byla fajn. Příště ale donesu víc kousků na ukázku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Příští weekend jedu do moravské metropole a nebudu tam mít celkem nic na práci. Nemáte někdo chuť něco podniknout? Velice rád poznám chronomagory z druhého konce republiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 To začalo celé Brno abstinovat??? Kam to ten svět spěje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 já budu v Brně zítra, můžem tam dát sraz pražáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se