USER47 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Oficiálně 72... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Časom som nadobudol dojem, že ukazovateľ rezervy je mierne nelineárny (maximum -> prvá tretina trvá kratšie než druhá tretina -> minimum). Ale možno to bol naozaj len dojem, pretože napr. pôvodné modely Spring Drive (SNRxxx) majú ukazovateľ ciachovaný úplne lineárne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 72 je above average. Pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Priznam se, ze jsem rezervu na hodiny nemeril. Jsou to me prvni hodinky s indikatorem natahu a ta rezerva je dostatecna na to, abych je v patek odlozil a v pondeli v chodu nasadil. O vikendu vetram zbyvajici chudinky nebo chodim bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Potřeboval jsem na chatě vyfotit nějaký matroš, tak jsem hodil hodinky do sněhu a blejsknul je taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Tak nám slezl sníh, a po 5 měsících přidám pár fotek a postřehů. A) přes svou velikost jsou to naprosté univerzály, nosím je k plavkám i smokingu GMT ručka je pro mě nyní naprosto nezbytná. Při pohledu na hodinky je prbní, co je vidět a naučil jsem se čas odečítat na lunetě s přesností 5 minut. Prostě jsou to jednoručky. Jen se mi nesmí pootočit luneta, jinak je průser C) Prvotní "bling bling" pocit je pryč. Že se lesknou je mi šumákD) Přesnost je do +5 s za měsícE) Jedny z nejlepších hodinek, co jsem měl (a že jich bylo) Fotky jsou z dovolené, máchal jsem je v termálech, takže trochu toho eklhaftu na nich je. Dostaly doma očistnou kůru Upraveno 28. července 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 GS je navykove. GMT je navykove. SD je navykove.. Si proste beznadejny pripad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Jednoznačně se mi líbí mnohem více ty s leštěnou lunetou. Zpracování velmi pěkné, krásné detaily včetně indexů, jenom ta kvalita nápisu Spring Drive je fakt jak z Primek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Pred par mesiacmi som mal moznost hodit svoje GS pod mikroskop. Neviem ako je na tom konkurencia s kvalitou tlace napisov, ale tu mi to nepride zle. Upraveno 28. července 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Máš fotky GS z mikroskopu a neurobíš z toho vlákno? Aby si od rýchlorozpustného súdruha predsedu nedostal pucung... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Celkom som sa s tym trapil a personal sa postupne vzdaloval ked som na neho smeroval otazky. Vysla mi z toho len tato fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 pocujte, sak ja ani neviem co mam vo firme... tusim chalani maju dole v dielni mikroskop.. no ked sa vratim na Slovensko hned to idem probnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se