Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Škoda těch GL0078 co jsem dneska nestihl v prodejním vlákně, . Zkusil bych je, nemáte někdo ponětí, kde koupit za nějakou slušnou cenu? Koukal jsem na jomashop a tam nic není. A z ashfordu bude předpokládám potřeba platit výpalné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Mrkněte na nový Glycine, jak Combat Suby, tak Airmany, SST a nová řada Bienne - https://www.glycinestore.eu Něco je i na Ashfordu. Za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 (upraveno) Mě se sešly doma troje, Bohužel ty první, jsou na moji packu moc. Kdo nechce platit výpalné, nechť na ně mrkne v prodejním vlákně, jsou ještě čerstvé Upraveno 28. října 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 13 hodinami, Greenhornik napsal: Mrkněte na nový Glycine, jak Combat Suby, tak Airmany, SST a nová řada Bienne - https://www.glycinestore.eu Něco je i na Ashfordu. Za mě dobrý. Díky za odkaz. Jo, povedené kousky. Jen ta zlato-stříbrná varianta SST je trošku divoká a mimo můj vkus a zájem. Jinak za mě super bronzovky suby a modré SST. Cenovka pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Zdravím pánové, díky místnímu členovi se zařazuji mezi Glyciňáky.Model Gl 0249 v super oranžovo- černé kombinaci mě dost uchvátil a to jak jsou nízký a lehoučký je bomba. Doteď jsem nosil SKX a přijde mi že ani nemám nic na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 @marnejeto Vypadají krásně, dobře čitelné, také jsem na něj házel očkem Ale ve stejné velikosti, mě prostě pořád nepřestávají překvapovat svou nízkou váhou Hamilton Khaki Navy Scuba, každopádně parádní kup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 41 minutami, marnejeto napsal: Zdravím pánové, díky místnímu členovi se zařazuji mezi Glyciňáky.Model Gl 0249 v super oranžovo- černé kombinaci mě dost uchvátil a to jak jsou nízký a lehoučký je bomba. Doteď jsem nosil SKX a přijde mi že ani nemám nic na ruce... Máš to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Tak jsem včera přezul na nato a taky dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Červená! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Červená je dobrá . Já oranžády přezuté na železe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Koupil jsem na Glycky Campagnolo Sailcloth s šedým prošitím a Tropic. Myslím, že obzvlášť ten Sailcloth je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Glycky při venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Co říkáte na nové Combat sub 39 (příp. 36)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Nemáte někdo informaci o hmotnosti těchto hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 150 gramů se všemi články tahu. Přibližně o 20 gramů méně než Combat Sub 42. Zdroj: https://www.javiergutierrezchamorro.com/glycine-combat-sub-39-gl400/ je to Španělsky, ale přes překladač se to dá číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 (upraveno) V 12. 9. 2022 v 15:31, jeanda napsal: Co říkáte na nové Combat sub 39 (příp. 36)? Mi se líbí moc, určitě jedny koupím jen nevím zda 39 nebo 36 mm. Jsem celkem fanda Glycine, za málo peněz fakt hodně muziky. Za mě jen u 36/39 mm verze mohlo zůstat 20 ATM a stejná nebo ještě nižší výška. Celkem mě mrzí, že jde zde ve fóru o hodně opomíjené hodinky, kvalita je oproti Štajnům úplně jinde a cena +/- stejná. Mimochodem pokud někdo máte Suby 39/36 mm pochlubte se. Upraveno 23. října 2022 uživatelem Tom@s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 To je dobrá zpráva. Měl jsem 42mm a jediné co mi na nich vadilo byla právě ta velikost pouzdra a 22 m lug width. Také se těším na postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Moje dvojka = spokojenost Combat 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Moje Glycine 42 mm, ale myslím, že by mi menší velikost dělala větší radost, zápěstí mám 18 cm možná 17,8 cm. Mimochodem kdybyste je chtěl někdo koupit nabídnu opravdu dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se