Berys Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Skoro půl osmé. Včasná příprava oběda, nebo opožděná večeře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 V 30. 1. 2015 v 12:52, Ondrej71 napsal: Úžasná fotka Vsechny fotky jsou uzasne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 cestou na autobus jsem měl chvilku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Posledné dve pekné. Už si tu mal niečo s perspektívou, to by si mohlo trochu rozvinúť, ak zas budeš čakať na autobus a nebude po ruke šošovica, rybník alebo blato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Zdravím, mimochodem opět velmi zdařilé !!! Jen tak přemýšlým jakým přístrojem a případně s jakým objektivem fotíš, "když máš chvilku, cestou na autobus". Že by mobilem ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 V 16. 2. 2016 v 23:17, Berys napsal: Zdravím, mimochodem opět velmi zdařilé !!! Jen tak přemýšlým jakým přístrojem a případně s jakým objektivem fotíš, "když máš chvilku, cestou na autobus". Že by mobilem ????Děkuju.Fotím Olympusem PEN E-P2, v dnešní době už trochu stařešek, ale mně to stačí. Objektiv mám Olympus 12-50 3.5-6.3. Docela povedené sklo s možností macro focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Díky za info, tak jsem se na něj díval, hezký kompaktní a designový foťák, "hozený" trochu do retra. Tak ať se ti další fota daří, budu se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 napadlo trochu sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 No teda takhle podexponovaný - proč aspoň nesrovnáš úrovně? To jseš fotograf?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 a jak? Se mi to takhle i docela líbí.A nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Krapet jsem si pohrál - nesnáším šedej sníh, ale jinak už jsem ticho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Btw používám Gimp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 takhle mi ten sníh připadá docela přepálený, ale dík btw. používám Lightroom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 čekání na autobus a trocha sluníčka, kafe a pohody... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 To ti ta Suma moc dlouho nevydržela jaké máš pocity z MM vs Sumo? Jinak fotky paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Pěkný kombo... a fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) hehe, moje jsou jen ty SCVS, mám akorát prořízlou hubu a měl jsem tu čest je ponosit a pofotit.A v tomhle mám jasno, MM300 jsou jinde. I když má možná Sumo lépe vystrouhané pouzdro, takové "ostřejší" a placatější, na ruce mi přeci jen víc sedí menší a možná vyšší MM300. A taky MM300 mají hezčí indexy se silnějším orámováním, ručky o třídu výš, strojek s vyšší frekvencí, prostě je vidět, že jsou ty hodinky výš.Ale neříkám že jsou Suma špatná, to vůbec ne, ale MM300 jsou pro mě výš. Šetřím a jednou určitě tu dám i moje vlastní... Upraveno 4. března 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) V 2. 3. 2016 v 18:41, Radik napsal: Krapet jsem si pohrál - nesnáším šedej sníh, ale jinak už jsem ticho je to samozřejmě věc názoru, ale mně víc oslovuje pebeho originál. o sněhu se ví, že je bílej, ale na fotce se pak úplně ztratí ta atmosféra, za který to bylo cvaknutý.sám taky při focení hodinek dost podexponovávám. jinak pebe, moc pěkné fotky. Upraveno 4. března 2016 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Prima gif. Uz jsem si v prvni chvili myslel, ze na MM300 prisla rada drive nez jsi mel v planu Ja porad trochu myslim na SBDX012, ale zase obyc se daji sehnat za pulku....toz babo rad. Jeste ze mam ted hodinkovy utlum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Pěkný, to je taková definitivní dvojka pro všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se