Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Kolegové, chtěl jsem se zeptat - v čem stříháte video ? Přemýšlím mezi Pinnacle Studio, Sony Vegas, Power Director a pořád se nemůžu rozhodnout. Chtěl bych něco, co dokáže využít poměrně výkonnou grafickou kartu, ideálně aby to na mě mluvilo česky, nebylo to náročný na obsluhu a nestálo to mein land :-) Díky moc za každý tip
instant Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Sony Vegas bol odjakziva dobry standard.
MDMA Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Adobe Premiere, podle me nejlepsi program na strih videa..
MDMA Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 da se sehnat na torrentu cracknuta verze.
backtothedrive Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Pinnacle je zase oproti jiným jednoduchý a snadno pochopitelný.
Liqid Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Vegas je hodně pro náročný na obsluhu, je to prostě velký kladivo. Adobe je taky, ale základní věci se v něm dle tuturiálu na YT naučíš během pár minut. Dělal jsem v tom před dvěma lety jeden projekt a je to docela časově náročné, když to člověk chce udělat slušně, takže si nepředstavuj, že párkrát klikneš a hotovo.
Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Rád bych to koupil, abych měl nějakou podporu a tak. Warez si nechám na filmy a hudbu. To Vegas je děsně drahý, myslel jsem tak něco do 3.000 ,- CZK
lucid Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Dříve, když jsem se střihem bavil, jsem používal tzv. Ulead Videostudio, přehledný, jednoduchý, rychlý, v češtině, uměl všechno, co člověk potřeboval. Bohužel program koupil Corel a všechna jeho dřívější pozitiva šla (asi od 11. verze) podle mne do kopru. Nicméně do té desítky se program dá zdarma stáhnout. Za vyzkoušení rozhodně stojí.
Liqid Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 http://www.czc.cz/adobe-premiere-elements-13-win-cz-full/165738/produkt
Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) http://www.czc.cz/adobe-premiere-elements-13-win-cz-full/165738/produkt Tam píšou, že prej: "Komplexní nástroj pro editaci fotografií, který i z amatéra udělá profesionála. Provádějte rychlé úpravy a používejte profesionální retuše nebo svoje fotky upravte tak, aby odpovídaly " ..........ale já to potřebuju na video :-) EDIT: Aha, asi jenom špatnej popis. Našel jsem to zde: http://www.adobe.com/cz/products/premiere-elements.html Nevíte, kde koupit nejlevněji ? V nakupování softwaru jsem nováček :-) Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem Tomas_2002
gougy Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Nevíte, kde koupit nejlevněji ? V nakupování softwaru jsem nováček :-)SW nakupuji u výrobce na webu, vyjímečně nějaký webshop typu ufoun, nejlepší je, když už přesně víš co chceš a najdeš svůj program třeba v loňské verzi se slevou 80% (Zoner 15 jsem koupil i s fakturou na 0,- Kč, sleva 100% na plnou verzi), takže k tomu všemu co píšu výše ještě hledání. Jestli ještě sám nevíš, tak hurá do trial verzí, ja nevim treba na slunecnice.cz
RomanP Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Občas něco natočím na Canona 5D a teď jsem pořídil nově ještě GoPro. To už mě nutí s nějakým programem začít laborovat. Chtěl bych videa stříhat, spojovat, nějak nekomplikovaně prolnout a možná některé části zrychlit nebo zpomalit. Mám už dlouho iMac 27, ale pouze 4GB RAM, grafika s vlastní pamětí, klasický HDD, takže žádný šlágr. Nějaký program má zdarma GoPro a chvíli jsem u někoho zkoušel Adobe Premiere nějaký starší, ale moc moudrý jsem z něj nebyl. Mám se tím zkusit prokousat a naučit se alespoň něco, nebo pořídit něco jiného? Chtěl bych aby videa po úpravách neztratila kvalitu víc, než je nutné zmenšením atd.
Xenomorfus Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Tak ja na outdoor kameru, na strih zaberu z moto nebo letadla pouzivam Pinnacle 15. Na to moje domaci zvykani mi to vyhovuje. Rekl bych snadna obsluha. za hodinku se s tim naucis i dozvucit, otitulkovat apod...
klobadysek Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Používám Pinnacle Studio. Bylo to prvni, na co jsem pred 13 lety narazil, a tak nejak ze setrvačnosti jsem prechazel na novejsi a novejsi verze. Troufam si rict, ze to maji uz docela vychytane, vyuzivam i podpory vypocetniho vykonu CUDA grafiky, ma to i editaci ve 3D. Jinak na tom vyuzivam asi vetsinu funkci od klicovani az po mixovani 5 kanaloveho zvuku. Limitem je max 1080p rozliseni a obcasne padani Premiere jsem na mem kompu ani nerozchodil, tam doporucuji mimalne 12GB RAM, 16 je lepsi, ideal je 32. Tohle teda plati pro Widle.
Jarett Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 iMovie ... dokonale jednoduché, intuitivní a rychlé
RomanP Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Kouknu kolik stojí to iMovie. Cokoliv je problém koupit naslepo. Jediné, co můžu testnout je to Adobe Premiere u známého, je to CS6
kriznik Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 iMovie je zdarma, jedine co musis mit je comp s jabkem
RomanP Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Tak to jsem asi špatně hledal v aplikacích, ale přísahám, že jsem to tam neviděl. V práci jsem na Win, až večer dorazím, dám si to znovu a lépe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se