AndyAaron Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Jj, pohyb rotoru. Ale prekvapilo me, ze to je tak hlasite. Na jinych hodinkach jsem si toho pred tim nevsiml. Musim to vic prozkoumat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 tak nějak mi ty bambína nedají spát..to vypouklý sklíčko dělá hrozně moc a myslim že třeba seiko nemá v tomhle duchu co nabídnout. přemýšlel jsem, jak by ty bílý seděly na NATO strapu (šedej, modrej) a našel jsem na německém foru tohle - podle mě to vůbec nevypadá špatně: zdroj: http://uhrforum.de/meine-neue-low-budget-dresswatch-orient-bambino-er24005w-t111542-5#post2034284 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 tak nějak mi ty bambína nedají spát..to vypouklý sklíčko dělá hrozně moc a myslim že třeba seiko nemá v tomhle duchu co nabídnout. přemýšlel jsem, jak by ty bílý seděly na NATO strapu (šedej, modrej) a našel jsem na německém foru tohle - podle mě to vůbec nevypadá špatně: IMAG0396.jpgzdroj: http://uhrforum.de/meine-neue-low-budget-dresswatch-orient-bambino-er24005w-t111542-5#post2034284 Špatně to nevypadá, ale podle mě jim ještě víc sedne perlon.Zdroj a další inspirace tady:https://www.tumblr.com/search/orient%20bambino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 dík za odkaz, na červený nato strap jim taky sluší. trochu problém je ta šířka 21mm - ten hnědý je asi 20 a červený v odkaze 22mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Jo ten rozměr je blbý, na to jsem nějak zapomněl. Ale zrovna u toho perlonu by těch 22 mm mělo být použitelných. Je to pletivo, to se přizpůsobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Špatně to nevypadá, ale podle mě jim ještě víc sedne perlon.Zdroj a další inspirace tady:https://www.tumblr.com/search/orient%20bambinobambino_perlon.jpgInspirující odkaz, je vidět že se jedná o univerzálně nositelné hodinky. Změna řemene a co to neudělá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Tak to jsem nečekal, že NATO by na nich vypadal tak dobře. O tom perlonu nemluvě. Budu to muset taky vyzkoušet.Btw dívám se do toho odkazu a trošku začínám litovat, že jsem nevzal ten krémovej ciferník... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Inspirující odkaz, je vidět že se jedná o univerzálně nositelné hodinky. Změna řemene a co to neudělá :-)proto mám rád méně nápadné jednoduché hodinky - že k nim jde spousta řemenů a barev Tak to jsem nečekal, že NATO by na nich vypadal tak dobře. O tom perlonu nemluvě. Budu to muset taky vyzkoušet.Btw dívám se do toho odkazu a trošku začínám litovat, že jsem nevzal ten krémovej ciferník... :-) prozatím se rozhoduju mezi bílou první generací a krémovou druhou. u těch druhých mám trochu obavu, jak budou naživo působit ty subtilnější ručky, ale právě kombinace krémová s modřenými ručkami mě dost láká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 proto mám rád méně nápadné jednoduché hodinky - že k nim jde spousta řemenů a barev prozatím se rozhoduju mezi bílou první generací a krémovou druhou. u těch druhých mám trochu obavu, jak budou naživo působit ty subtilnější ručky, ale právě kombinace krémová s modřenými ručkami mě dost láká.. Rucicky jsou subtilnejsi, ale zase je vic vyplnenej cifernik, takze to je spis ku prospechu veci. Uz bila s modryma rafikama vypada dost dobre, ta kremova bude super. Byt na tvem miste, tak mam jasno. Jak rikam, trosku lituju, ze jsem nemel vetsi "koule" a nesahl po te kremove rovnou...Mrkni: https://www.youtube.com/watch?v=nHEFnkaJF7o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Já jsem vám to hned říkal: retro, krém a modré ručky je značka ideál......ale i ty ostatní jsou pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Njn, chybami se člověk učí, odvahu neměl, teďka mručí :-) Tak třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.i.r.i Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Nemůžete mi poradit kde se dají koupit FER2400AW ? Nemůžu je nikde najít, u nás na eshopu už vůbec ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Tento model jsem uz taky nikde nevidel. Puvodne jsem si myslel, ze ER2400AW byly s cernyma rafickama. Ovsem na spouste fotek to vypada, ze to je verze s modryma rafickama, akorat na meshi. Tim padem by se to dalo sehnat rozdelene. Kup model ER2400EW treba tady: http://www.seriouswatches.com/orient/automaat/orient-er2400ew-bambino.html a pak separatne mesh. Btw seriouswatches jsou jedni z poslednich, kteri jeste maji model ER2400EW k dispozici. Jinde jsem ho uz taky nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.i.r.i Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 A je to overenej eshop?(seriouswatch) na ebay nebo amazonu asi raci nekupovat ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Nemuzu rict, jestli na 100% overeny, ale ja jsem tam kupoval ty svoje. Ceny maji trosku vyssi, ale zase byli jedini, kteri meli ten model, co jsem chtel. Vsechno probehlo bez problemu, nechal jsem si to posilat do US, behem 3 nebo 4 dnu to tu bylo. Takze ja jsem byl s nakupem spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 tak nějak mi ty bambína nedají spát..to vypouklý sklíčko dělá hrozně moc a myslim že třeba seiko nemá v tomhle duchu co nabídnout. přemýšlel jsem, jak by ty bílý seděly na NATO strapu (šedej, modrej) a našel jsem na německém foru tohle - podle mě to vůbec nevypadá špatně: IMAG0396.jpgzdroj: http://uhrforum.de/meine-neue-low-budget-dresswatch-orient-bambino-er24005w-t111542-5#post2034284 tyhle bílé v chromu jsou ideální pro každý den, jsou výrazné a přitom decentní a dobře čitelné.Se mi líbí, docela nad tím uvažuju. Jen. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 další inspirace http://www.pingram.me/tag/orientbambino z odkazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pěkný polodetail, opravdu tento typ ciferníku je pro mě z dosavadních řad Bambíno určitě nejpovedenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Za ten kremovej cifernik se trikrat denne tlucu do hlavy (ze jsem ho nevzal). Jinak jsem objednal par strapu, tak az to dorazi, tak sem prihodim nejake fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Za ten kremovej cifernik se trikrat denne tlucu do hlavy (ze jsem ho nevzal). Jinak jsem objednal par strapu, tak az to dorazi, tak sem prihodim nejake fotky.V klidu :-) já to myslel jako druhou řadu Bambína. Krémová je sice prima, ale za sebe bych stejně šel do té tvé bílo modré varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se