vojtamalenak Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Nevite zda jeste budou bambina v2 bile s modryma ruckama? Nikde uz nejsou, kdyz pominu ebay a hodinky z druhe ruky. Jinak pokud by se jich tady chtel nekdo zbavit, tak se mi pls ozvete. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 O vanocich jsem prodaval tuhle verzi, ale prvni generaci, bez hackingu. Takze na foru jiste jsou. Jinak se shani blbe, ale tu a tam se objevi. Chce to trpelivost a sledovat. V Evrope byvavaly na www.seriouswatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 No maji tam V1 a V3... druha verze neeeeeni... tak snad se nekde objevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Alert! Nejlepsi verze bambin na Massdropu: https://www.massdrop.com/buy/orient-bambino-watch?1=1&utm_placement=1&referer=S2S59M&mode=guest_open&utm_campaign=Automated%20Daily%20Promotional%202017-04-08&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily%20Promotional&utm_content=1491652524397.473439960400990538546024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 konečně jsem se dokopal k bambínům, o kterých už pár let přemýšlím. to je taky k nepochopení, takových pěkných variant všech generací existuje, ale dostupnost na trhu horší jak za socíku... náhodou se objevila čtvrtá generace v modré, tak jsem neváhal.omluvte kvalitu foto - pár rychlocvaků ve spoře osvětlené místnosti hned po vybalení. už se těším na denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Parada a gratulace! Beru to ale jako predkrm. Na slunicku bude s tim cifrem zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 tak vítam v klube Bambino som zvedavý aké to bude na svetle, uži si ich ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 díky kluci.pro změnu mobilovky z kanclu.. o víkendu se pokusím o lepší foto.překvapila mě velikost - ve srovnání s OS classic co mám pořád v avataru jsou obří .ještě koukám po jiném řemínku, ten ála ještěr mě moc nebere - ale překvapivě má hrany a spodní část šedomodré, tak to ladí k cifru. chci zkusit něco takového:http://www.ebay.com/itm/Suede-Genuine-Leather-Watch-Strap-Band-Malaga-Stainless-Steel-Buckle-and-Pins-/291954228698?var=590945150785&hash=item43f9d3fdda:g:DkoAAOSwA3dYOVS3 http://www.ebay.com/itm/Genuine-Leather-Watch-Strap-Flat-Band-with-Buckle-for-Mens-or-Womens-Wristwatch-/291662977540?var=590696830658&hash=item43e877da04:g:FfYAAOSw9NdXsbrm a pokud byste měli tip na nějaký decentní náramek, jestli se něco takového dá sehnat (nemusí to být zrovna meš), tak sem s ním jinak jsou teda parádní, tohle orient velmi dobře umí. ve stejné cenové relaci jako seiko 5 si myslím, že bambína nabízejí o dost víc muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Bambina jsou super, zvlast zpracovani detailu nema na tuto kategorii chybu.Ohledne tahu, nevim. Nejak me nic nenapada, prijde mi, ze cokoliv ty hodinky zabije. Ten modry cifr je super, ale vybrat k nim remen zda se byt slozitejsi. Hnedy bych k nim necpal asi vubec. Zkusil bych bud nejaky cerny s modrym prositim a nebo ten, co jsi postoval prvni. Mozna ale uplne nejlepsi by byl modrej nebo sedej perlon od eulitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Alert! Nejlepsi verze bambin na Massdropu: https://www.massdrop.com/buy/orient-bambino-watch?1=1&utm_placement=1&referer=S2S59M&mode=guest_open&utm_campaign=Automated%20Daily%20Promotional%202017-04-08&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily%20Promotional&utm_content=1491652524397.473439960400990538546024 Chápu to dobře, že je tam možnost zaslání pouze do USA a Kanady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Chápu to dobře, že je tam možnost zaslání pouze do USA a Kanady?A jo, toho jsem si nevsiml. Vetsinou maji zasilani do celeho sveta s vyjimkou nozu. Tak se omlouvam za plany poplach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tak také přiložím ty svoje, chvíli je mám a maximální spokojenost po všech stránkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 A ještě jednou, o chvíli dříve. Jdouce po mrskutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 "Jdouce po mrskutě"... Jedná-li se o hodinky (ony), je tvar jdouce namístě, pakliže však máš na mysli sebe (muž), je správné užít tvaru "jda"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Hodinky šly, já stál. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Jestli mi to pomůže tak jsem nešel sám, ještě přítelkyně no a "hodinky". To víš jsem takový ustrnulý přechodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 A ještě jednou, o chvíli dříve. Jdouce po mrskutě gratulujem ! tak s čiernymi už nie som tu sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 gratulujem ! tak s čiernymi už nie som tu sám Děkuji, trvalo mi dost dlouho než jsem je sehnal. Jedinou změnu jsem udělal v tom, že jsem dal motýlkovou sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 tak tady je pár fotek. jinak - nevíte jak je to s pouzdry jednotlivých generací - liší se nějak? tyhle mají rozteč nožek 22mm a měl jsem za to, že jedničky mají 21.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se