Liqid Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Liqid: Přesně tys to byl! Docela by mě zajímalo jak působí ta zelená v reálu, byla by zajímavá srovnávačka vedle sebe. Někde jsem četl, že působí spíš do šeda Nevím k čemu tu zelenou přirovnat, něco jako sepraný maskáče a hodně záleží na světle, při šeru přecházejí až do šediva, stejně jako řemen. Srovnávačku dát někde klidně můžem, ale do Prahy moc nejezdím. Jinak moje dojmy z hodinek jsou dobré. Čitelnost perfetkní, pocit na ruce dobrý, lumi je teda slabota a nožky jsou zbytečně dlouhé. A ruční natahování se mi líbí, připomíná mi to časy s dětskýma Primka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Z lumi jsem byl hodně zklamaný na začátku, ale teď už to beru tak, že prostě tyhle hodinky na svícení nejsou a když chci lumi, nasadím Seika Úplně nejvíc mě asi vadí absence antireflexu... čitelnost je sice dobrá, ale občas musím hodinky přeci jen trochu natočit, abych líp odečetl čas no a tragedie je to teda při focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Trošku si v tomto vlákně zase přihřeju polívčičku Po delší době jsem teď provětral tyto Hamiltony (neměl jsem moc aktivity a všechny automaty se mi zastavily a bylo pro mě jednodušší zakroutit si párkrát korunkou). Jsou to sice úplně základní, minimalistický a z řady H zřejmě nejlevnější mechaniky, ale pokaždý, když je po delší době dám na ruku, mám z nich radost. Tyhle si prostě nechám a jednou až budu mít smrady, tak je syn dostane do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Ja ich nosim pravidelne Su to paradne kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Já je mám už po třetí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 rozmyslam k tym Hamiltonom kupit bund strap. za par fufnov na skusku. co vas nazor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Já bund strapy nemám moc rád, nelíbí se mi to, takže nedokážu být v tomhle moc objektivní. Pokud na ně ale jsi, tak si myslím, že na těchto H bude vypadat dobře zvolenej bund strap v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Já zas jako nový majitel přemýšlím o tom hodit je na hnědé kožené NATO. Akorát kde teď něco vybrat když Frýdl zmizel do Nymburka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Třeba zde, zkušenosti velmi pozitivní. https://www.natozulu.com/23-g10-leather-nato-strap.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Já bund strapy nemám moc rád, nelíbí se mi to, takže nedokážu být v tomhle moc objektivní. Pokud na ně ale jsi, tak si myslím, že na těchto H bude vypadat dobře zvolenej bund strap v pohodě.ja by som tam dal ten taky stary retro, ako sa nosili nasi dedovia na Primkach ked to maju byt hodinky z druhej vojny, tak nech je to oldschool ; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Já zas jako nový majitel přemýšlím o tom hodit je na hnědé kožené NATO. Akorát kde teď něco vybrat když Frýdl zmizel do Nymburka.http://www.monkeyswag.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkarel Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Tak jsem je myslím konečně povýšil o třídu výš. Ten originální řemen mi k nim nikdy moc nešel :-) Takhle je to lepší, co říkáte? Campagnolo hovězina. Upraveno 13. června 2017 uživatelem karelkarel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak jsem je myslím konečně povýšil o třídu výš. Ten originální řemen mi k nim nikdy moc nešel :-) Takhle je to lepší, co říkáte? Campagnolo hovězina.Moc pěkné. Originál řemen vypadá děsně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 budem sa s vami hadat, ale mne sa original paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak jsem je myslím konečně povýšil o třídu výš. Ten originální řemen mi k nim nikdy moc nešel :-) Takhle je to lepší, co říkáte? Campagnolo hovězina. Ten řemen vypadá fantasticky Už googlím to campagnolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Na léto oranžády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Na podzim perlon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) ?... available worldwide from January 2018...? Jestli bude vše zachováno jako u současného modelu, tzn. 38 mm pouzdro, 20 mm rozteč a ruční nátah, tak je asi chci za absenci data Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 bombastikus, perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 WR by mi nevadila, ocenil by som narast velkosti puzdra na 39mm, resp. 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se