rolas Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Zdravim,co uzivate pro posileni imunity v tomto obdobi? Nikdy jsem nemel problem, ale az nyni a potrebuji to telo nejak nakopnout abych taky mohl zacit s otuzovanim, takze tady je momentalne muj rozpis.Na snidani caj s medem a citronem.Pres den vitamin D3 1000I.U. (uvazuji, ze z ebay si koupim s 5000I.U.)Pred spanim zinek, magnesium a vitamim B6. Pokud je toto vlakno blbost, tak ho klidne smazte.
Návštěvník dlubix Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Ovoce, zelenina, céčko, čaj s medem a zázvorem, čas od času sauna, pohyb a http://www.bioveta.cz/cs/humanni-divize/olimunovac/olimunovac-pribalova-informace/ Minulý rok jsem byl furt nemocnej, tak jsem se do toho teď obul a zatím se držím... Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem dlubix
SCIFI Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Na chemicky vitaminy se vykasli. Do sauny muzes hned pokud te bavi. Ta je nejlepsi. Kdyz chces vitaminy u kterych se vstreba vic nez 5% tak si kup Athletic Green. Posilaji i do CR.
Návštěvník Alda Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Rano poradnou davku caje s citronem a medem. Pres den zeru porad jablka, pak chodim nafoukly jak balon, ale jsem zdravy.
bananero Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ja uz dlouha leta od podzimu do jara pritapim pripravkem Energoton! A 2x do tydne si odstavnim i nejake to ovoce a zeleninu se seminky Chia...
Sphinxx Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Rolande, přesně jak píše SCIFI - na chemii se vykašli, je to placebo ... To samé jsou kupované rádoby ovocné džusy - zbytečnost. Nejideálnější - Čaj s medem, zázvorem - pravidelně, se zázvorem ale opatrně. Já jím hodně česnek, a dlabu silné poctivé vývary (kuřecí, krůtí, hovězí) z čehož uděláš cibulačku, česněčku a tak dále, bohatě to stačí.
railmaster Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Zázvorový čaj, kyslá kapusta (kysané zelí), jablká, cesnak, cibuľa, feferóny, zavináče, chia a goji semená, tekvicový a ľanový olej, - všetko občasne konzumujem, nemaródil som cca 10 rokov, priznávam sezónne nachladnutia, ktoré obyčajne vyliečili predĺžené víkendy s čajom a v posteli. Pozor na citrusy mimo leta! Zvyknú ma podchladiť, to býva impulz na nachladnutie, a ak ste medzi rizikovými skupinami - kontakt so širokou verejnosťou, chrípkovému vírusu to uľahčí prácu. Takže pomaranče a citróny v rozumnej miere...
obrbobr Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Já za sebe mohu doporučit něco jiného.Velice často piju kysané mléčné nápoje, jako kefír, kyšku, kysané podmáslí a mám s tím dobré zkušenosti a taky mi to dost chutná.Co jsem se dočetl, tak to podporuje střevní mikrofloru a tudíž zvyšuje a podporuje imunitu organizmu.Čerstvá zelenina a ovoce je samozřejmostí. Na vitamínový doplňky bych se vykašlal.
railmaster Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Slepačí vývar som zabudol, ten dokázateľne pomáha. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem railmaster
Liqid Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Podobně jako kolegové výše, domácí jablka a česnek udělají své. Poslední dobou přidávám acidofilní mléko a tmavé pečivo. Pokud není čas na pořádnou stravu, jsem na cestách nebo je nemocný někdo z rodiny, tak přidám pro lepší pocit i tu chemii. http://tiplekarna.cz/gs-extra-strong-multivitamin-tbl-60-30-akce~z2888676.html
Sborez Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Čerstvé zeleninové šťávy, teplou vodu s citronem a zázvorem. Běhání. Nic jiného nepotřebuji a neznám rýmičku ani kašlíček. Jinak pokud už začnu posmrkávat, tak tymiánová mast od Justu pod nos a je to druhý den OK.
Frantik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 MagneB6 a cecko - pro nekoho placebo, ale pro normalniho cloveka funkcni vitaminy. Ale vic trendy je pařit zázvor a citron a lejt do sebe tuny céčka s horkou vodou. Efekt stejne nejistej. Stejne tak med, kterej se pri zaliti vyrici vodou znici :-)Spis je potreba na tele vyzkouset, co ti funguje.
WATCHES Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Když dáš med do čaje o teplotě vyšší než 40°C, tak zničíš to dobré v něm.Aneb jak říkají dědáčci. Nedávej med do čaje, z*urvíš čaj i med.
rolas Odesláno 27. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Chlapi díky za tipy a rady, to s tím medem jsem nevěděl, česnek jím pravidelně a to si ho klidně dám solo jen tak 1 stroužek na večer. dlubix koukal jsem na ten Olimunovac a je to podobné tomu co aktuálně beru a to je Broncho-Vaxom (na doporučení imunoložky, protože po stafylokoku se mě teď drží pro změnu streptokok)SCIFI to s těmi vitamíny mohl by jsi trochu rozvést ?
stosi Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Lesklokorka lesklá. Můžeš si vypěstovat sám, případně přinést z lesa.
StefanM Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 V mojom okoli uzivali a pochvalovali si: hlivu ustricovu v tabletkach, sladke drievko a rakytnik.
mondeo2 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) nic, zima jde kolem mě, pomalu bych vytáhl i kraťasy ale ta moje by mi je rozstříhala................. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem mondeo2
Tom19 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Ja používam toto: http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/37022/data/bild-das-gesunde-plus-vitamin-c-pulver-data.png?v=1341931489000v pomere dve odmerky vitamínu k jednej odmerke sódy bikarbóny. Denne asi tak gram až dva, pri chorobe treba razantne dávku zvýšiť. Odkedy to beriem, dosť sa mi zlepšil zdravotný stav. Plus každý deň stráviť aspoň hodinu denne vonku. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem Tom19
Návštěvník dlubix Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ja používam toto: http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/37022/data/bild-das-gesunde-plus-vitamin-c-pulver-data.png?v=1341931489000v pomere dve odmerky vitamínu k jednej odmerke sódy bikarbóny. Denne asi tak gram až dva, pri chorobe treba razantne dávku zvýšiť. Odkedy to beriem, dosť sa mi zlepšil zdravotný stav. Plus každý deň stráviť aspoň hodinu denne vonku. Tak přesně ten jsem začal brát taky, doporučila mi ho kamarádka Dr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se