Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

co uzivate pro posileni imunity v tomto obdobi?

Nikdy jsem nemel problem, ale az nyni a potrebuji to telo nejak nakopnout abych taky mohl zacit s otuzovanim, takze tady je momentalne muj rozpis.

Na snidani caj s medem a citronem.

Pres den vitamin D3 1000I.U. (uvazuji, ze z ebay si koupim s 5000I.U.)

Pred spanim zinek, magnesium a vitamim B6.

Pokud je toto vlakno blbost, tak ho klidne smazte.

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na chemicky vitaminy se vykasli. Do sauny muzes hned pokud te bavi. Ta je nejlepsi. Kdyz chces vitaminy u kterych se vstreba vic nez 5% tak si kup Athletic Green. Posilaji i do CR.

Návštěvník Alda
Odesláno

Rano poradnou davku caje s citronem a medem. Pres den zeru porad jablka, pak chodim nafoukly jak balon, ale jsem zdravy.

Odesláno

Ja uz dlouha leta od podzimu do jara pritapim pripravkem Energoton! A 2x do tydne si odstavnim i nejake to ovoce a zeleninu se seminky Chia...

Odesláno

Rolande, přesně jak píše SCIFI - na chemii se vykašli, je to placebo ... To samé jsou kupované rádoby ovocné džusy - zbytečnost.

Nejideálnější - Čaj s medem, zázvorem - pravidelně, se zázvorem ale opatrně.

Já jím hodně česnek, a dlabu silné poctivé vývary (kuřecí, krůtí, hovězí) z čehož uděláš cibulačku, česněčku a tak dále, bohatě to stačí.

Odesláno

Zázvorový čaj, kyslá kapusta (kysané zelí), jablká, cesnak, cibuľa, feferóny, zavináče, chia a goji semená, tekvicový a ľanový olej, - všetko občasne konzumujem, nemaródil som cca 10 rokov, priznávam sezónne nachladnutia, ktoré obyčajne vyliečili predĺžené víkendy s čajom a v posteli. Pozor na citrusy mimo leta! Zvyknú ma podchladiť, to býva impulz na nachladnutie, a ak ste medzi rizikovými skupinami - kontakt so širokou verejnosťou, chrípkovému vírusu to uľahčí prácu. Takže pomaranče a citróny v rozumnej miere...

Odesláno

Já za sebe mohu doporučit něco jiného.

Velice často piju kysané mléčné nápoje, jako kefír, kyšku, kysané podmáslí a mám s tím dobré zkušenosti a taky mi to dost chutná.

Co jsem se dočetl, tak to podporuje střevní mikrofloru a tudíž zvyšuje a podporuje imunitu organizmu.

Čerstvá zelenina a ovoce je samozřejmostí. Na vitamínový doplňky bych se vykašlal.

Odesláno

Podobně jako kolegové výše, domácí jablka a česnek udělají své. Poslední dobou přidávám acidofilní mléko a tmavé pečivo.

Pokud není čas na pořádnou stravu, jsem na cestách nebo je nemocný někdo z rodiny, tak přidám pro lepší pocit i tu chemii.

550009_l.png

http://tiplekarna.cz/gs-extra-strong-multivitamin-tbl-60-30-akce~z2888676.html

Odesláno

Čerstvé zeleninové šťávy, teplou vodu s citronem a zázvorem. Běhání. Nic jiného nepotřebuji a neznám rýmičku ani kašlíček. Jinak pokud už začnu posmrkávat, tak tymiánová mast od Justu pod nos a je to druhý den OK.

Odesláno

MagneB6 a cecko - pro nekoho placebo, ale pro normalniho cloveka funkcni vitaminy. Ale vic trendy je pařit zázvor a citron a lejt do sebe tuny céčka s horkou vodou. Efekt stejne nejistej. Stejne tak med, kterej se pri zaliti vyrici vodou znici :-)

Spis je potreba na tele vyzkouset, co ti funguje. 

Odesláno

Chlapi díky za tipy a rady, to s tím medem jsem nevěděl, česnek jím pravidelně a to si ho klidně dám solo jen tak 1 stroužek na večer.

dlubix koukal jsem na ten Olimunovac a je to podobné tomu co aktuálně beru a to je Broncho-Vaxom (na doporučení imunoložky, protože po stafylokoku se mě teď drží pro změnu streptokok)

SCIFI to s těmi vitamíny mohl by jsi trochu rozvést ?

Odesláno (upraveno)

nic, zima jde kolem mě, pomalu bych vytáhl i kraťasy ale ta moje by mi je rozstříhala.................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Ja používam toto: http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/37022/data/bild-das-gesunde-plus-vitamin-c-pulver-data.png?v=1341931489000

v pomere dve odmerky vitamínu k jednej odmerke sódy bikarbóny. Denne asi tak gram až dva, pri chorobe treba razantne dávku zvýšiť. Odkedy to beriem, dosť sa mi zlepšil zdravotný stav. Plus každý deň stráviť aspoň hodinu denne vonku. 

Upraveno uživatelem Tom19
Návštěvník dlubix
Odesláno

Ja používam toto: http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/37022/data/bild-das-gesunde-plus-vitamin-c-pulver-data.png?v=1341931489000

v pomere dve odmerky vitamínu k jednej odmerke sódy bikarbóny. Denne asi tak gram až dva, pri chorobe treba razantne dávku zvýšiť. Odkedy to beriem, dosť sa mi zlepšil zdravotný stav. Plus každý deň stráviť aspoň hodinu denne vonku. 

Tak přesně ten jsem začal brát taky, doporučila mi ho kamarádka Dr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...