KFL Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ano, je to citat jednoho odbornika. Mam zcela jine info od vcelaru, kteri tvrdi, ze med prelitej horkou vodou proste ztrati cast zivin, vitaminu, apod.To s travou je vtip, KFL rozumi :-)Rozumim . Jinak jasny, vcelar vi vic, nez clen vcelarskyho vyzkumaku, to da rozum .
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 vyroďování dětí je teda lepčí téma .... todle je děsná srágora .... kucí vemte občas do ruku motyku, sežerte japko a nemusíte řešit imunitu ..... nebo si f těch busines sklenících sedněte do místnosti kam svítí slunce ..... budete sice chcípáci, ale zvenku dobře vypadající
Návštěvník LukeD Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Lepší nebo horší, o něčem se furt "musí" kafrat. Evidentně... Jinak pod tu manuální práci se podepisuju vlastní krví a potem. Od té doby, co jsem kancelářskou krysařinu po x letech poslal dolů vodou a začal pracovat na čerstvém vzduchu a pod skrze ozónové díry sálajícím sluncem, jsou se mnou mé milenky výrazně spokojenější.
mondeo2 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 by mě zajímalo, kde sebral Zmizík moji fotku...........
Stephan Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Nejen na posílení imunity, ale také na kompletní detoxikaci organismu můžu doporučit mladý zelený ječmen a chlorellu. Přítelkyně tím vyléčila atopický ekzém se kterým se trápila celý život. Výrobců těchto produktů bude asi víc (údajně rozdílných kvalit); za sebe mohu určitě doporučit http://www.gw-int.net/cs/produkty Bohužel neprodávají přes e-shop a nemají ani klasickou kamennou prodejnu, ale prodávají pouze formou přímého prodeje. Kdyby měl někdo zájem, tak pošlete SZ
odjinud Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Já dávám taky vit. C. Přírodní je výrazně lepší, protože ho dokáže tělo mnohem lépe zpracovat. Pokud není, tak holt tablety.Chemicky je to stejné jen pokud nevidíte vzorec v graf. podobě (levotočivost, pravotočivost). Kromě citronu je masivně třeba v zmiňovaném rakytníku nebo černém rybízu a černém jeřábu (arónii). Nejvíce vit. C člověk do sebe dostane pradoxně z brambor - to proto, že jich obvykle sní kvanta. Dále pak zázvor. Med je opravdu lepší netrápit horkem. Já mám 2 medy - přírodní od včelaře (ten jím na lžičku) a z tzv. tech. med na vaření (z krámu) - do marinád a čajů. Slivovice (rum, whisky...) je fajn, ale bohužel jen placebo. :-)
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Já chlorellu kupuju zde (tisíc tablet za 850 Kč) a jsem spokojený. Co jsem měl nějaké ty levnější varianty, tak to smrdělo a chutnalo fakt hnusně. Často tam navíc ani není pouze chlorella, ale i různá plnidla. Takže si raději připlatím a jsem v klidu. Na těch stránkách mají navíc i srovnání všech možných produktů chlorella včetně cen, gramáží, původu a analýzy prvků (pokud to prodejce uvádí). A také můžu říct, že mi chlorella parádně srovnala střevní mikroflóru (a stolici) poté, co jsem byl nucen brát dlouhodobě antibiotika. Jestli navíc i čistí organismus od toxinů a balastu ve střevech (dospělý muž okolo 40 let ho může mít ve svých střevech 8-12 kg), jak píší, tím lépe. Ale dopřávám si ji vždycky jen přes zimu...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Jestli navíc i čistí organismus od toxinů a balastu ve střevech (dospělý muž okolo 40 let ho může mít ve svých střevech 8-12 kg) to jako fakt ?,
vraby Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 vyroďování dětí je teda lepčí téma .... todle je děsná srágora .... kucí vemte občas do ruku motyku, sežerte japko a nemusíte řešit imunitu ..... nebo si f těch busines sklenících sedněte do místnosti kam svítí slunce ..... budete sice chcípáci, ale zvenku dobře vypadající ty woe,že by jsme se v něčem shodli?papám,bumbám aj fyzicky makám a jsem v pohodě,nic nepotřebuju. Klucí máte dost a to jste tu samej starší ročník.
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) přírodní vitamín je úplně stejný jako umělý ALE: příklad vitamin C. přírodní i umělý je vždy jen kyselina L-Askorbová ale rozdíl je v tom že přírodní se vyskytuje společně s hodně dalšíma látkama který zlepšují střebatelnost a využitelnost organizmu. vit C se v přírodě vždy vyskytuje spolčně s flavonoidy bez kterejch je céčko skoro k ničemu. falvonoidy v celaskonech nejsou takže podle různejch výzkumů je využitelnost něco mezi 3 a 20% záleží na okolnostech a konkrétním vitaminu. např kurděje se chemickým vitaminem C nedají léčit. já ty chemický vitamíny prodávám takže malinko o tom vím a žádnej kromě Magne B6 už doma nemám a vyházel jsem to. Naštěstí se dají koupit i přírodní což jsem psal na začátku a nenašel jsem ještě nic lepšího takže pokud opravdu chceš víc než placebo efekt kup si Athletic Greens Mohl by jsi se prosím o tomhle přípravku víc rozepsat, když jsi z oboru ? Dík EDIT: Tím myslím k čemu to je, co to obsahuje, jak se to užívá, kolik se toho užívá ? Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Tomas_2002
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Jestli navíc i čistí organismus od toxinů a balastu ve střevech (dospělý muž okolo 40 let ho může mít ve svých střevech 8-12 kg) to jako fakt ?, Hele, nejsem doktor, abych ti tu něco takového potvrdil či vyvrátil. Na webu jsem se setkal i s následujícím tvrzením: "Mnohé vědecké poznatky o detoxikačním účinku Chlorelly pocházejí z japonských studií, které byly prováděny po jaderné katastrofě ve městech Hirošima a Nagasaki v roce 1945." Můžeš tomu věřit, nebo o tom můžeš pochybovat (hledat ty studie - jsou-li vůbec volně dostupné na webu - se mi teď fakt nechce). Nicméně nejlepší je asi vyzkoušet to sám na sobě. Myslím, že za ty prachy to stojí.
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Já To nikterak nevyvracím, jen mě to docela překvapilo, kolik v sobě může mít člověk sajrajtu.......jinak dík budu bádat, tedy snad.
vraby Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Já To nikterak nevyvracím, jen mě to docela překvapilo, kolik v sobě může mít člověk sajrajtu.......jinak dík budu bádat, tedy snad.trochu jiné vlákno ne? v hospodě bych tě čekal. Alkoholik-zdravotník
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 né ale ta představa že ti ze střev vylítne 8 až 12 kilo sajrajtu to už je skoro jako pěkný zhubnutí................
odjinud Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Taky mě to zaujalo, pár kilo dolů by se šiklo :-)(jsem si myslel, že jsem tlustej a ona to dělá tasemnice, sviňka .-) ) né ale ta představa že ti ze střev vylítne 8 až 12 kilo sajrajtu to už je skoro jako pěkný zhubnutí................
Oliver333 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 K tématu: nejezdím MHD, denně 2 panáky kvalitního rumu, 10 cigaret, o víkendu dvě jabka a dva pomeranče. A zatím dobrý .já se přikláním k výše uvedenému receptu - krom cigárek to dodržuji a zatím pohoda
Liqid Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 také můžu říct, že mi chlorella parádně srovnala střevní mikroflóru (a stolici) poté, co jsem byl nucen brát dlouhodobě antibiotika. Jestli navíc i čistí organismus od toxinů a balastu ve střevech (dospělý muž okolo 40 let ho může mít ve svých střevech 8-12 kg), jak píší, tím lépe. Ale dopřávám si ji vždycky jen přes zimu... Ta čísla se mi zdají trochu přehnaná. Když jde člověk na kolonoskopii a je potřeba kompletně vyčistit trávící trakt, tak 10 kg nezhubne a nikam jinam to tam ukládat nejde.Radši než nějakou řasu beru probiotika (momentálně Bio-kult) a střídám je.
Návštěvník LukeD Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Liqid: Já probiotika bral také a co se týče odstranění problémů s vylučováním, tak mi tedy rozhodě víc pomohla ta řasa. Nemluvě o tom, že spousta těch probiotik je opět - jako spousta dalších potravinových doplňků - jen klamáním spotřebitelů, protože dle testů často ani zdaleka neobsahuje deklarované množství mikroorganismů. Jedno z mála dobrých probiotik, které testy SZÚ prošlo v pohodě, je Lacidofil, který navíc v lékárnách mívají opravdu skladovaný v lednici. To už si osobně dám fakt raději ten kefír, jogurt nebo acidofilní mléko. Navíc je známým faktem, že pro to, aby se mikroorganismy ve střevech uchytily, potřebují nějakou potravu. A právě tu jim tato řasa díky vysokému obsahu vlákniny poskytuje. Takže jejich kombinací rozhodně nic nezkazíš. Pokud jde o čísla, tak ta samozřejmě nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit, jak už jsem psal. Ale o to mi nejde. Já jisté pozitivní účinky řasy registruju a to je pro mě to hlavní... Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem LukeD
Krakonosh Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Nemám pocit, že to tu zaznělo, ale pokud ti jde o posílení imunity, zkus rozhodně echinaceu nebo hlívu ústřičnou, a to buď přímo plodnice, nebo extrakt, který se dá koupit, nebo popř. doma vyrobit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se