Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď zrovna dočítám klukům (4 a 6 let) po večerech Lovce mamutů. Ani nedutají, když si lovci pochutnávají na čerstvých játrech anebo vysávají ještě teplý obsah střev :). Mohli bychom dát na dýnko mamuta.

Odesláno (upraveno)
  V 16. 12. 2016 v 12:58, TOMASS napsal:

jinak zustaneme v rovine a sedi toho jak se vymysli vetsina modelu hodinek ted, obchod/marketing doda zadani: je to dnes v mode, vymyslete bronzovy hodinky a at jsou pekne a dobre prodejne =  ne moc drahe :) a pak se vezme nejaky oblibeny model, da se mu bronzovy kabat a ...

No a pak se vymyslí hodinky drahé, vošklivé a neprodejné a musí se vymýšlet sbírky, aby se toho člověk zbavil... :D

Já projevil zájem už v prapočátku tohoto tématu a můj zájem stále trvá, ale nevidím důvod, proč by to mělo mít kromě bronzu nějaké další nosné téma...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

to je ono! :thumbsup_anim: paradni nosna myslenka Tome! 

a kdyz pak k tomu treba udelame i rucky ve tvaru kosti ..... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

V 16. 12. 2016 v 16:20, straspol napsal:

Eduard Štorch - nar. 10. dubna 1878Ostroměř u Hořic ? 25. června 1956Praha) byl český pedagogspisovatel a archeolog. Proslul svými povídkami a romány situovanými nejčastěji do období doby kamenné a doby bronzové. Jeho nejznámější dílo nese název Lovci mamutů.

Jako kluk jsem jeho knížky ,žral" a pak je cpal a budu cpát i svým dětem. Oslavit jeho narození bronzovýma hodinkama by mě potěšilo a máme spoustu času to stihnout. Ale nevím jestli to tady bude dost nosná myšlenka. Asi budou kolegové spíš sportovně založení ..

Odesláno (upraveno)

No jasně, a na dvanáctce budou mít věstonickou venuši s trojitou lumi  :lol2:  :lol2:  :lol2: nebo takový ten bronzový dobytek od Býčí skály, to by bylo něco...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno
  V 16. 12. 2016 v 16:20, straspol napsal:

Eduard Štorch - nar. 10. dubna 1878Ostroměř u Hořic ? 25. června 1956Praha) byl český pedagogspisovatel a archeolog. Proslul svými povídkami a romány situovanými nejčastěji do období doby kamenné a doby bronzové. Jeho nejznámější dílo nese název Lovci mamutů.

Jako kluk jsem jeho knížky ,žral" a pak je cpal a budu cpát i svým dětem. Oslavit jeho narození bronzovýma hodinkama by mě potěšilo a máme spoustu času to stihnout. Ale nevím jestli to tady bude dost nosná myšlenka. Asi budou kolegové spíš sportovně založení ..

Štorch je dobrej, ale přijde mi divný, najednou vymýšlet nějaký příběh a komu to věnovat... Na to bych se vykašlal a prostě udělal pěkné bronzové sporty 2 :)

Odesláno

Tak tak, mě by taky stačily úplně obyčejný PS2, akorát bronzové pouzdro. Cifr klidně jako původní červený, zlacený ručky. Snad jen kdyby ta miota v tom mohla být místo starého strojku.

Odesláno

Je na nás kudy se vydáme...

Mne se moc líbí postřeh Lamiczky,kdy říká, že v rámci renovace si může každý klasické PS2 vsadit do bronzu.. A namíchat si barvičky dle svého gusta..Že k tomu netřeba limitky....netřeba jednotici myslenky,každý může individuálně,nikdo mu do toho nebude kecat ;-) to zde myslím nemusíme řešit,to si každý může do Eltonovyho Excelu natukat...

Myslím že pokud se mame ve větší skupince domluvit na jednotné podobě je velmi uzitecne mít spol. vizi..nemusí být nijak vynucena,Staspolova mi přijde přirozená...třeba se objeví i další.. U IGenu stačila i myšlenka "nodate" a bylo,nehledejte v tom že to musi být nutné osoba.... mužem se inspirovat nějakými slavnými hodinkami třeba... Nějakou barevnou kombinaci, symbolem, Cokoli..

Zde mi přijde jak se nám to zatím vyvíjí že k "bronzu" by nám nějake nasmerovani,zacileni ještě bodlo.. Usnadnilo by nám to život...

Odesláno

Protože se tady objevují různé nástřely, montáže, tak sem dám jedny originály pro vaši lepší představu.

post-14724-0-41972700-1482006726_thumb.jpg

post-14724-0-70464900-1482006753_thumb.jpg

post-14724-0-28915700-1482006771_thumb.jpg

Odesláno

Pouzdro je fajn, ale tahle barevna kombinace mi nic neříká. V jednoduchosti je krása, držel bych se jednobarevného cifru s vintage žlutou lumi.

Odesláno
  V 17. 12. 2016 v 20:29, TOMASS napsal:

Mne se moc líbí postřeh Lamiczky,kdy říká, že v rámci renovace si může každý klasické PS2 vsadit do bronzu.. A namíchat si barvičky dle svého gusta..Že k tomu netřeba limitky....netřeba jednotici myslenky,každý může individuálně,nikdo mu do toho nebude kecat ;-) to zde myslím nemusíme řešit,to si každý může do Eltonovyho Excelu natukat...

Myslím že pokud se mame ve větší skupince domluvit na jednotné podobě je velmi uzitecne mít spol. vizi..nemusí být nijak vynucena,Staspolova mi přijde přirozená...třeba se objeví i další.. U IGenu stačila i myšlenka "nodate" a bylo,nehledejte v tom že to musi být nutné osoba.... mužem se inspirovat nějakými slavnými hodinkami třeba... Nějakou barevnou kombinaci, symbolem, Cokoli.

Limitka má kouzlo v tom, že výrobce, nestresován crcáním s nesčetnými individualizacemi na KAŽDÝCH hodinkách, odmění své pohodlí drobnou slevou. Přitom jiné barvy samozřejmě nevadí. Proto je důležité o sobě vědět.

Myslím že dvojky s Myiotou jsou dost zajímavé a nadšence si najdou. O úpravu ciferníku oproti standardní renovační podobě bych stál..

Odesláno

Tome s tvou posledni vetou souhlasim. Moje vyjadreni patrilo k tomu,ze bych nerekl ne ani puvodnimu cifru PS 2.1 ale samozrejme pokud by se podaril nejakej peknej novej cifr,tak proc ne. Odlisilo by to limitku. Myiotu bych rád z duvod toho,ze je to stále vyrabeny strojek a proste do novejch hodinek bych chtel novej strojek.

Odesláno

Se strojkem to mám podobně, taky bych radši něco nového. Já bych hlavně chtěl barvený cifr, protože černý mi přijde trochu nuda, takže zelený nebo červený :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...