Mirek Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Chci, aby elton normálně dělal a veřejně každému zájemci nabízel bronzový renovační pouzdra na PS 2 Vždyť o to tady jde, akorát Tě s myšlenkou někdo předběhl, respektive to začal řešit dřív. Možná to začne nějakou limitkou, ale když pak bude zájem, nedělám si iluze, že by to Elton nechtěl pustit dál. Financ jasně napsal, že je to otázka proveditelnosti, na bronz v Eltonu zatím čučí jak tele na nový vrata, protože to prej mění barvu, tak když se Prim teamu podaří v Eltonu vysvětlit, že je to jaksi záměr, třeba z toho něco bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tím jsem myslel sebe, ne Tebe a to... to jsem myslel šušnění holt to je ten virtuelní prostor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Bohužel u veřejně vznikajících Prim LE se do toho vždy jalo kafrat a někdy i dost podrývat dost kolegů, kteří nakonec vůbec o produkt neměli zájem a následně se jim dost často povedlo nadšení pro limitku ochladit až rozvrátit a limitka nakonec tak nějak vyčichla až umřela. Pro to se dnes limitky utápějí mimo veřejný prostor. Zase díky tomu vznikají a nakonec se vždy objeví v prodejním vlákně, takže ani širší veřejnost nepřijde zkrátka. To je samozřejmě pravda, kolegu co do poslední chvíle do limitky rýpá, komunikuje s Eltonem pokoutně sám, zdržuje a pak na poslední chvíli odstoupí jsem zažil u PS1 automatů i u Aeskulapů. Ale přežily to obě a přežijou i další. Faktem ale je že jsem obě zveřejnil až když byly prokonzultované a vytříbené s kolegy, kterých si považuju.Pánové, návrh je překrásný, budou to pěkné hodinky, ale z důvodů popsaných v jiných vláknech a protože spouštím více vlastních projektů se tohoto podniku nemohu zúčastnit. GOOD LUCK !!! TOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 holt to je ten virtuelní prostor a pak se maj dohodnout státníci, krucifix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 hm, klasika. Zas je to úplně o něčem jiným, hodinky jsou v p...i Žádná limitka není, řeší se pouzdro a to už nějaký čas. Pojďme se zkusit vrátit k zájmu, jestli vůbec nějaký je a kdo by do toho šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hlasim se do poradniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Také se hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Tak nevím. Příspěvek 1, 4, 6 a 25 mi nejdou dohromady. Myslel jsem že Cigi navrhoval celý hodinky, pak někdo napíše že se hodinky řeší už delší dobu, pak najednou jsou teda hodinky v p...i a řeší se jen pouzdro. Cigi, jak to teda je? Řekl bych že jsi tohle vlákno tak nějak začal s úmyslem celých hodinek, ne..? Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ale jo, pokud se něco rozjede, tak do bronzových PS2 bych taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Já jsem byl tuším jeden z prvních, kdo bronz na PSII navrhl, a to ve vlákně k PVD PSII ? takže já do toho jdu rozhodně !! Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 PSII Bronzito Sporto Predbezny zaujem by som snad aj mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Mám takovej pocit, že poslední limitka, která se řešila veřejně byly nautily a pak PS1 Nodate, který ale stejně nakonec realizačně šly v SZ a ten nápad samotnej byl hned na začátku jasnej jak facka. Nikdo asi moc nepochybuje o tom, že co Elton jednou vyrobí, je schopen mustit ven - viz PS1 lunety, ..... takže i bronzový pouzdra, pokud se to podaří domluvit. Může to ale začít jednotnou limitkou. Nápad na bronzový PSII tady je už IMHO dlouho, já sám jsem s tím otravoval už před půl rokem, ale jen neveřejně a vzniklo z toho Libery. Zkuste teda prosím psát nějak rozumně seznam, kdo by měl zájem, ať se ví (čísla neřešit).... Předběžný zájem:tmorisBertSpeedwalkercigijankoxxx--------------------------celkem 5 Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Předběžný zájem: tmoris Bert Speedwalker cigi jankoxxx Jarett -------------------------- celkem 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Budu Vám držet palce, hoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 seru na to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Předběžný zájem: tmoris Bert Speedwalker jankoxxx Jarett -------------------------- celkem 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 s..u na to V tom případě by to mělo klapnout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Předběžný zájem: tmoris Bert Speedwalker jankoxxx Jarett Miloshu -------------------------- celkem 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 seru na to V tom případě by to mělo klapnout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Předběžný zájem: tmoris Bert Speedwalker jankoxxx Jarett Miloshu milan.w -------------------------- celkem 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se