cigi Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) V 27. 5. 2015 v 4:15, Viktor napsal: Takže konec. Všichni víme, co tahle věta ve skutečnosti znamená. Rozum si ještě s myšlenkou prohrává, ale srdce už ji zavrhlo. Ne, to neznamená, znamená to, že chci letní bronzové hodinky, které mi nebude líto přeřadit do sbírky, až vyjdou z módy. Znamená to, že jsou na ně kladeny jiné nároky, než řekněme na zlaté společenské calatravy ....... Sedine, na rovinu, je mi kapku líto, že se toho při svých znalostech a schopnostech a dnes už i výsledcích, neujmeš ty, když Prim se k tomu evidentně nemá. Nasekat pár PSII pouzder z bronzu a zkusit je tu prodat, možná by sis tím moh vydělat na tu ambiciózní limitku, nebo alspoň získat zkušenosti z provozu tvých výrobků..... Upraveno 27. května 2015 uživatelem cigi
gunman Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Tak jsem zanesl nové nerezové Elton pouzdro na 3D scaner a po neděli dostanu model. Zkusím teda jedno bronzové nechat vyrobit, jen pro představu, jestli to bude fungovat.
malda Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Super, tak tady se to zase rozjelo! Držím palce! Pokud to s tím pouzdrem vyjde, stavím se do fronty.
cigi Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) gunman - výtečně !! paráda !! Poslal bych ho do eltonu se starými PSII na renovaci !!! Z jaké prosím budou bronzové slitiny ? Upraveno 29. května 2015 uživatelem cigi
Sedlin Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 V 27. 5. 2015 v 9:34, cigi napsal: Sedine, na rovinu, je mi kapku líto, že se toho při svých znalostech a schopnostech a dnes už i výsledcích, neujmeš ty, když Prim se k tomu evidentně nemá. Nasekat pár PSII pouzder z bronzu a zkusit je tu prodat, možná by sis tím moh vydělat na tu ambiciózní limitku, nebo alspoň získat zkušenosti z provozu tvých výrobků.....joo, to mě taky napadlo, ale už bych to nedal. Než sme začali vyšívat na Liberty, tak sem netušil, co kolem toho všechno bude a další podobnou zábavu už bych nedal, nestíhal bych to a nasíral bych nedočkavce. Jak už vidím v tomhle ohledu i za roh, tak si to joo rozmejšlím :-). a s tím výdělkem si nejsem úplně jistej, ale uvidíme s jakým výsledkem, zejména cenovým, se gunman potáže. Btw. nechat udělat pouzdro a za rozumný prachy "zas takovej průser" není. Ale bez znalostí tolerancí jednotlivých dílů je kompletace doslova horor. Vzhledem k technologickým výrobním postupům kolikrát ani není jednoduše možné nějakou, třeba trochu vetší, komponentu "trochu líznout", aby to tam sedlo, ale musí se vyrobit znovu. Ale vychytat to de, to zas né, že né.
cigi Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Aha, to je fakt škoda - každopádně je dobře, že tu roste konkurence primu ze všech sil. Moc oběma fandím a přeju úspěch. Vlastně už si richtuju ciferníček, ručky, strojek, vybírám řemínek ...... Protože existují továrně připravené protikusy ( dýnka a vlastně všechno), nestálo by za to tedy hned vyrobit řekněme několik pouzder s různou tolerancí ( třeba z něčeho levného, bez povrchového leštění a tak.....) a zkoušet ?? Jen laická poznámka, protože si to představuju tak, že na computeru zadám toleranci - enter - a ze stroje vypadne po několika locích kafíčka se skřípěním pouzdro, napíšu na něj lihovkou toleranci a jedu znova ..... :D Nebo oslovit primdremteam ??? Upraveno 29. května 2015 uživatelem cigi
brut12358 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 V 29. 5. 2015 v 13:14, cigi napsal: Aha, to je fakt škoda - každopádně je dobře, že tu roste konkurence primu ze všech sil. Moc oběma fandím a přeju úspěch. No já vidím pouze konkurenci PAREXA . Tos asi nemyslel vážně ? Samozřejmě držím všem pěsti
cigi Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Parexo přeci taky konkuruje primu , ovšem nekale, spíše parazituje, neumím to jinak nazvat, když fejkuje úplně to samé. Bronzové PSII pouzdro je jiná story, a sedin je už úplně někde jinde. Nerozumím ti. Upraveno 29. května 2015 uživatelem cigi
Kristian.nov Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Jestli to vyjde kluci... smekám klobouk!
VintageLover Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 V 29. 5. 2015 v 10:29, malda napsal: Super, tak tady se to zase rozjelo! Držím palce! Pokud to s tím pouzdrem vyjde, stavím se do fronty.Já taky.
Honza.manta Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Takže černé dvojky s tritiem nebudou, definitivně mi to zazdili.Tudíž se hlásím mezi zájemce o bronzovky a kdyby byly s mysliveckým cifrem doplněným o datum, tak to by byla úplná pecka.
warann Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 To je skoda, tajne jsem doufal ze by to mohlo vyjit. Rad bych se pripojil :-(
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 V 30. 5. 2015 v 12:08, Honza.manta napsal: Takže černé dvojky s tritiem nebudou, definitivně mi to zazdili.Tudíž se hlásím mezi zájemce o bronzovky a kdyby byly s mysliveckým cifrem doplněným o datum, tak to by byla úplná pecka.Honzo, my to nevzdáme dokážeme to sami !!!
cigi Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Myslím, že paroháče stoupaj v ceně :D To bude brilantní , ještě kurňa tu zelenou lunetu.... Upraveno 30. května 2015 uživatelem cigi
straspol Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V 30. 5. 2015 v 21:55, cigi napsal: Myslím, že paroháče stoupaj v ceně :D To bude brilantní , ještě kurňa tu zelenou lunetu....Tohle chce nový cifry. Dělat do starejch datumdíru narexkou, pilovat jehlovejma pilníkama a lemovat štětečkem z laku na nehty znamená mnoho zavražděných hodinek nad plán...
malda Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Já jsem na projekt "bronzový myslivec" už připravený dávno. Ještě sklo, lunetu, zlaté ručky a bílý armovák. Teda mimo to bronzové pouzdro s korunkou.
t.p Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Přijde mi, že v Eltonu není chuť pro nás něco dělat, když nezabere přemrštěná cena,tak se prostě řekne, že to nejde a fertig. Honzo, ještě by to chtělo změnit tu hnusnou větev mezi těma parohama na kříž,jak se o tom zmiňuje velká kniha Accutronova
cigi Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ano, ano, ano, souhlasím s faktickou - tak si nechme místo poněkud morbidního trofejního paroháče se smrkovou ratolestí natisknout nové skutečné sv. Huberty s křížem, jak se patří - a živým jelenem, nikoli trofejí s lebkou !!!
Kristian.nov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Bronzový chci, ale jelena ne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se