Masák80 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jedna polední. Začínaji se mi víc a víc libit, leč na černý hodinky nejsem. Ale chybí mi tam datumovka, takže jsem zvěadav jak dlouho u mě vydrží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jeden rychlocvak. A zase poledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Panerai SUB - BMG Tech - 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 V 25. 1. 2021 v 7:51, Sphinxx napsal: Panerai SUB - BMG Tech - 47mm. Konečně něco pořádného na tu tvou tlapku:-) Vypadají parádně. Novinka nebo jsi jen zalovil v šuplíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Tome, nejsou moje. Ale kdyby byl zájem můžu je nafotit detailně, ať tady o nich něco je, protože jsou tady asi určitě jediné. Podílel jsem se velmi výrazně na výběru/nákupu a mám malinko jiného favorita, ale chápu, že carbon není pro každého. Já mám 47 taky a sedí tedy opravdu parádně. Nicméně táhne mě to k tomuto modelu, viz foto níže. A vzhledem k tomu, že teď řeším problém se svými srdcovkami, tak až se dožeru a přestane mě bavit kolem toho šaškovat s AD, tak budou ty "carbony" a nazdar. Za mě má ten carbotech neskutečný čaro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 V 25. 1. 2021 v 8:31, Sphinxx napsal: Tome, nejsou moje. Ale kdyby byl zájem můžu je nafotit detailně, ať tady o nich něco je, protože jsou tady asi určitě jediné. Podílel jsem se velmi výrazně na výběru/nákupu a mám malinko jiného favorita, ale chápu, že carbon není pro každého. Já mám 47 taky a sedí tedy opravdu parádně. Nicméně táhne mě to k tomuto modelu, viz foto níže. A vzhledem k tomu, že teď řeším problém se svými srdcovkami, tak až se dožeru a přestane mě bavit kolem toho šaškovat s AD, tak budou ty "carbony" a nazdar. Za mě má ten carbotech neskutečný čaro. Nebuď tajemný a prozraď co to řešíš za srdcovky;-) Jinak carbon není úplně můj šálek kávy, ale zajímavé rozhodně jsou, o tom žádná;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Vzhledem k probíhajícímu vyjednávání a řešení s "matkou" ve Švýcarsku se nebudu veřejně rozepisovat o postupu, Tome. A pokud jde o carbon, za mě super, naživo tenhle kousek velká pecka i díky podílu modré, ale samozřejmě - sto lidí, sto chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Ty carba jsou tak krásný, mně se to moc líbí a pro Tebe Dave jak dělaný, vzhledem ke keramický úchylce a historii;-)) Já neustále koukám po těch 1661;-) táhne mně to k nim moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 A nebude náhodou ta matka něco jako VC..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 @tikzot: Luky, nebudu v tuto chvíli nic pouštět, ani komentovat Tvůj post, kolem VC, myslím, že je to fér v době vyjednávání a jsem sám zvědav, jak to dopadne. A k těm šestnáctšedesátjedničkám (dost krkolomný číslo) - pecka - jdi do toho. Ta modrá je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 V 25. 1. 2021 v 10:43, Sphinxx napsal: @tikzot: Luky, nebudu v tuto chvíli nic pouštět, ani komentovat Tvůj post, kolem VC, myslím, že je to fér v době vyjednávání a jsem sám zvědav, jak to dopadne. A k těm šestnáctšedesátjedničkám (dost krkolomný číslo) - pecka - jdi do toho. Ta modrá je super. Rozšířit Respekt Dave, to je jasné a jsem zvědav a hlavně přeju, ať to pro Tebe dopadne dobře a jsi spoko;-) Já jediný u těch 1661 právě řešim ty modré indexy, jestli se rychle neokoukají.. naživo sem je ještě neviděl, tak tím musím začít))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 @tikzot: Hele já myslím, že ta modrá je super. A hlavně ty záruční podmínky z toho dělají zajímavou koupi. A díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Pohodička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Mé nejmilejší PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Jedna z místa, kde je vše jak má být Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Letos chystám asi další akvizici, již mám pár dobrých tipů a nenechávají mě spát ani některé kousky od Panerai. Potřebuji další hodinky nepohody a určitě se nesmí bát vody. Jedny jsem zkoušel před lety při setkání s členem fóra a nebyl jsem si jistý tou ochrannou korunky, zdali by mě nedřela do ruky. Ale byli to tenkrát hovada, možná že i 47mm, už nepamatuji. Jaké máte zkušenosti vy, nevadí Vám? Možná spíš hrábnout po 42mm, když chci mít pohodlí pod rukavicemi, ale zase 45mm bych možná radši. Zatím jsem v počátcích výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Tahám je úplně všude, lyže, čundry a vůbec o nich nevím. A určitě bych šel do 44mm. Ty 42 už podle mne nejsou pořádný PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Kdo nosí PAM 42 mm je buzna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Jsem si to trochu říkal, děkuji moc za cenné rady Ps; Jakože proti buznám nic nemám, ba naopak mám dost výborných velmi teplých kamarádů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Na prochajďe. A Afri, rozhodně 44;-) S tím, jestli ucho tlačí ti bohužel neporadím, nosím je na pravé;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se