Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 2. 2021 v 11:08, African napsal:

Letos chystám asi další akvizici, již mám pár dobrých tipů a nenechávají mě spát ani některé kousky od Panerai. Potřebuji další hodinky nepohody a určitě se nesmí bát vody. Jedny jsem zkoušel před lety při setkání s členem fóra a nebyl jsem si jistý tou ochrannou korunky, zdali by mě nedřela do ruky. Ale byli to tenkrát hovada, možná že i 47mm, už nepamatuji. Jaké máte zkušenosti vy, nevadí Vám? Možná spíš hrábnout po 42mm, když chci mít pohodlí pod rukavicemi, ale zase 45mm bych možná radši. Zatím jsem v počátcích výběru :cheers:

Rozšířit  

Kdyz PAMy, tak jedina spravna volba je 44+ 🤗

To jejich ucho mi nevadi jak na 44, tak ani na 47.

Uzij si vyber!

• Odpovědi 5,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Parádní to máte,díky :cheers: Jelikož to budou cestovatelské, tak bych rád GMT. Sub se mi líbí, ale asi to chápu dobře že jsou pouze 42 nebo 47mm, ale jsou tedy famózní. Favoriti 01088, 01535,01033,00973...GMT 01088 zatím vítězí.

panerai_973_196912abe7_700.jpg

1824740.png.transform.global_square_image_320_2x.png

shopping.jpeg

zPanerai-PAM1088---126404.jpg

Odesláno

@African: Osobně si myslím, že Ti budou i 47mm. A jak píše Cancri, ucho netlačí a mě ani nepřekáží, ty SUB jsou zdaleka nejhezčí, Vlastiku, jsou to super hodinky, chybu neuděláš.

Odesláno
  V 6. 2. 2021 v 20:59, Sphinxx napsal:

@African: Osobně si myslím, že Ti budou i 47mm. A jak píše Cancri, ucho netlačí a mě ani nepřekáží, ty SUB jsou zdaleka nejhezčí, Vlastiku, jsou to super hodinky, chybu neuděláš.

Rozšířit  

Jasný, někde zkusím, ale trochu se toho upřímně bojím :cheers:

Odesláno

Afri, tady jedny GMT na origo tahu. S tahem jsou to trochu železa,  ale zas odolný ne?😁 Jen pro inspiraci. Taky doporucuju 44+. Tohle jsou 44 a ja mam 18,5 zápěstí 

20210210_201649.jpg

20210210_201619.jpg

Odesláno
  V 10. 2. 2021 v 19:22, varjag napsal:

Jo a ucho nevadi vůbec,  na rozdil od některých korunek..😉

Rozšířit  

Super to máš, můj vítězný model GMT,wow 👍 Každopádně jak píšeš, kus železa což k Panerai patří, ale u mě to může být vcelku nevýhoda. Mám domluvené zkoušení a ve vzduchu stále ještě visí jiné možnosti od dalších renomovaných výrobců. Co trochu nechápu, že jsem Panerai tak dlouho přehlížel, jestli nedopadnou teď, tak někdy příště určitě:punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...