Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ten kompozit to je nějaký vtip nebo fake nebo co? Vždyť to bylo měl být celé pouzdro z homogenního matroše? Taky by mělo mít spíš hnědou barvu. Vidím černou.

Odesláno (upraveno)

To Jaja: tak a máš to. Machruješ tu keramikou a netušíš co Ti hrozí.

Rychle je prodej než se Ti rozlomí. Kdyby jsi nevěděl co s něma, jsem ochoten za nějakou symbolickou cenu vzít to riziko na sebe. :-)

To Mitak: jsou to kompozity. Pár podobných fotek se objevilo hned jak je začali prodávat. Vždy šlo ale o loupání dýnka.

Oloupané pouzdro vidím prvně. Kdyby to bylo nějak masově, byl by těch fotek plný net. Na druhé straně mi ale připadá,že u Panerai od kompozitu potichu upouští.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Jestli je něčí "keramika" lehčí než titan, pak jde s prominutím leda o šlupku na hliníku, plastiku a nebo jiném aušusu - a při pohledu na staré RADO Sintra Chrono bez jediné vlasovky a s vědomím kolik ran už koupily, mi hrůzy vyštrachané výše přijdou spíš jak snůška raritních kachen.

Použití "kompozitních" slepenců u masivních mechanik nad $1000 je z hlediska materiálového inženýrství stejně nepovedený vtip, jak PAM pro Číňany u kterých se šetřilo na opičím zlatě.  <_<

Odesláno

To Jaja: tak a máš to. Machruješ tu keramikou a netušíš co Ti hrozí.

Rychle je prodej než se Ti rozlomí. Kdyby jsi nevěděl co s něma, jsem ochoten za nějakou symbolickou cenu vzít to riziko na sebe. :-)

Jsem se s tím tlakem už naučil žít, takže mi můžeš pustit ty své :)

Odesláno

Tak náraz s keramikou je hold průser, mě docela zaujal ten composite matroš, takovej o PVDčkovanej hliník :) 

Ty kompozitový mě právě zajímají ještě víc, mělo by to mít snad vlastnost rekamiky ale pevnost "kovu"

http://www.worldwatchreview.com/2012/11/01/panerai-radiomir-composite-black-seal-3-days-pam505/

recenzi sem zatím nečetl, ale byla by to taky varianta, ten hnědej cifj je moc pěknej

Odesláno

MaxT: krasny Panerai vylet zazivas. Zacali urcite nielen mna hodne lakat. Len potom si spomeniem, ze ked som si ich skusal, tak iskra nepreskocila. Mal som vsak moznost skusit len zakladne modelove rady. Skoda, ze v Bratislave uz Pam nema zastupenie.

Odesláno (upraveno)

No na Panerai jsem kdysi začínal tak jsem si řekl, že na Panerai i skončím.

Nebo ještě jinak. Nejdříve prodám vše mimo Panerai, dosbírám z PAM co jsem si předsevzal, pak se chvíli pokochám, zůčastním se P-Day v Berlíně, poté všechno prodám, koupím jedny PP Nautilus a odhlásím se z Chronomagu. .-)

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

No na Panerai jsem kdysi začínal tak jsem si řekl, že na Panerai i skončím.

Nebo ještě jinak. Nejdříve prodám vše mimo Panerai, dosbírám z PAM co jsem si předsevzal, pak se chvíli pokochám, zůčastním se P-Day v Berlíně, poté všechno prodám, koupím jedny PP Nautilus a odhlásím se z Chronomagu. .-)

Tak az na ten P-Day mam v planu temer to same :-) snad uz tohle pondeli... Jen nevim, jestli zvladnu to odhlaseni z Chronomagu

Odesláno

572 jsou z těch Tvých dnešních asi nejvíc k sežrání  :rolleyes: 

...škoda že naproti vteřinovce nemají datum, to by byla (pro peněženku) doslova vražedná kombinace  :whistle:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...