EpsteinBarr Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Majster Kulhanek - hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Bude žluté míčky počítat na věky věků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Já to interpretuju tak, že sis něco objednal u Seiya(i) a on ti buď neodpovídá, nebo ti to nechce poslat. A ty jsi jako ten černý ptak a uhranul si ho za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 4 minutami, filo-boxer napsal: Já to interpretuju tak, že sis něco objednal u Seiya(i) a on ti buď neodpovídá, nebo ti to nechce poslat. A ty jsi jako ten černý ptak a uhranul si ho za to. Kdyby jenom uhranul. Proklel jsem ho do šestého kolena! Bohužel platí, že vybrané zboží do EU nepošle. Jasně, píše to tam, ale systémově to neřeší. Tj. můžeš to hodit do košíku, objednat, zaplatit. A pak ti přijde refund... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak to muselo být veliké zklamání, to chápu. Člověk si myslí, že když už to projde přes zadání adresy a platbu, že je to durch a potom... Každopádně pěkná povídka, až jsem se zadýchal, jak Kobayashi san pelášil dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 A jestli to neni tajný nebo jsem to někde nepřehlídl, copak pěknýho to mělo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 10 minutami, filo-boxer napsal: Tak to muselo být veliké zklamání, to chápu. Člověk si myslí, že když už to projde přes zadání adresy a platbu, že je to durch a potom... Každopádně pěkná povídka, až jsem se zadýchal, jak Kobayashi san pelášil dom. První část se psala sama, to jsem se ještě těšil, i když trošičku zklamaný, že se to od předešlého dne nehejbe. Ta druhá část už byla horší. To jsem měl chuť ho sejmout jedním slovem Chtěl jsem to vzít přímo u něj, je to takový náš domovský prodejce že, ale tak není jediný. před 6 minutami, warann napsal: A jestli to neni tajný nebo jsem to někde nepřehlídl, copak pěknýho to mělo být? Top secret! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Tvl úplnej agent 00X, dobrý krytí, no Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Jmenuji se 007...SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 A zabíjet má evidentně taky povoleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 O smrti tam není jediné slovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ale dobře, abyste neřekli že jsem sviňa, dám vám nápovědu - ruthenium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Nehrej Zagorku a s tou Ruth běž ... víš kam. Dávej to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Neni co, zatim Prece nebudu davat fotky cizich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Uz to vybal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @nickolas to je sraního s jedněma hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 To máš peska muset teď do Japonska si nechat od retailera ten vnější box sundat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se