dr.sphinx Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 A zas budeš jeseň za jesení kňourat. A víš jak to je - pustíš GSa a do týdne ti Sinny popatnáctý kleknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Jdi do vole... To bylo první, co mě napadlo...no jo, ale co dám na ruku, až se Sinny zase poserou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ňáký Q mrtky je dycky potřeba mít v záloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ale jó, do kostela a tak. Asi jenom nějaká skvrna na slunci, nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 (upraveno) Kup si ještě jiný GS a na Sinn ani nepomyslíš :-))). Vím, že ty tvý jsou neprodejný .-), ale stejně furt nechápu, co tě k nim táhne :-)) Upraveno 26. srpna 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Skvele se mi trefily do vkusu a hlavne, po tech letech, k nim uz mam citovy vztah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Jj, presne jako ja.. vzdycky “ja mam rad tezke - velke hodiny - na tahu tlustem jak prase.. male divci se mi nelibi, nesnasim a spol.” A pak jsem si koupil 58.. a ted taky nevim, kdyz je mam tesim se na Bondovky, kdyz mam na ruce kladiva nadavam na pohodli a tesim se na BB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 (upraveno) Upraveno 15. září 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Manželka a milenka. Věrnost až za hrob jsem slíbil Sinnum, ale co jsem přičichl k GS, ani si neštrejchly chuděry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Teď to zavřeš a jde se na pivo ne? parádní dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Jsou skělé oboje. Ale ty Sinny už jsou moc těžké, velké a nepohodlné. A to jsem si o nich leta myslel opak. Ale to se opakuju. Každopádně je mám rád, dal jsem jim co proto a zůstanou navždy doma. Stejně jako všechny, které jsem nestihl prodat dřív než dojebat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Tak si rikam, ze treba 856 UTC by mohly byt dobry kompromis…navic Tegiment, u me k nezaplaceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Dyť to máš dobrý, si to pořád nerozškrabávej. Bez 240 by nebyl nickolas nickolasem ... a 856 maj hnusnou datumovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Mam rymu a piju horke pivo, cos cekal? 240 jsou historie, vezmu je tak na tabor, nebo nekam, kde jsou GS vylozeny nerozum a budu u toho trpet. Jedina zmena, ktera by davala smysl, jsou OP nebo DJ. Takze mimo hru. Ale muze za to ta posrana mastna bunda, uz jsem to rozklicoval! Lvicky jsem kupoval na jare. Celou dobu klid. Pak prisel podzim, vytahnul jsem mastnotu a bum, sly. Dalsich x let s mastnotou a 240 klid. Jaro, nove GS, pohoda tabacek. Dneska nova bunda a bum ho, roupy! Ale hlavni bude asi to horke pivo a ze jsem chuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Bundobundus A DJ by stejně měly křivý indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 (upraveno) Leda ty tvoje edit: pockej, jako fakt? Maji? Nene?! Upraveno 27. listopadu 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 To víš že jo (potvrzené mnoha ocitymi svědky, není to jen doktor, co slyší trávu růst). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Tvl, co na to rict Kdybys nemel ty velke, vymenil bych ti je za GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Škoda, že to u tý šestky neni víc mimo, takhle je to na kategorii rarity málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se