Přejít na obsah

nickolas - co bylo, je a bude

nickolas

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kup si ještě jiný GS a na Sinn ani nepomyslíš :-))). Vím, že ty tvý jsou neprodejný .-), ale stejně furt nechápu, co tě k nim táhne :-)) 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, presne jako ja.. vzdycky “ja mam rad tezke - velke hodiny - na tahu tlustem jak prase.. male divci se mi nelibi, nesnasim a spol.”
A pak jsem si koupil 58.. a ted taky nevim, kdyz je mam tesim se na Bondovky, kdyz mam na ruce kladiva nadavam na pohodli a tesim se na BB.. 🤣

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Jsou skělé oboje. Ale ty Sinny už jsou moc těžké, velké a nepohodlné. A to jsem si o nich leta myslel opak. Ale to se opakuju. Každopádně je mám rád, dal jsem jim co proto a zůstanou navždy doma. Stejně jako všechny, které jsem nestihl prodat dřív než dojebat :lol2:

Odkaz ke komentáři

Mam rymu a piju horke pivo, cos cekal? 240 jsou historie, vezmu je tak na tabor, nebo nekam, kde jsou GS vylozeny nerozum a budu u toho trpet. Jedina zmena, ktera by davala smysl, jsou OP nebo DJ. Takze mimo hru. Ale muze za to ta posrana mastna bunda, uz jsem to rozklicoval! Lvicky jsem kupoval na jare. Celou dobu klid. Pak prisel podzim, vytahnul jsem mastnotu a bum, sly. Dalsich x let s mastnotou a 240 klid. Jaro, nove GS, pohoda tabacek. Dneska nova bunda a bum ho, roupy! Ale hlavni bude asi to horke pivo a ze jsem chuj :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...