kamil_m Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Vostok-Europe ENERGIA. Dle mého skromného názoru doocela obludy
kamil_m Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 A obrazek ... (editování v tomto novém fóru mi fakt dělá problém)
Mike. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 No tak to jsou opravdu "obludy".
kamil_m Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 ona ta raketa ENERGIA byla také strašná obluda ...
Mike. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 ona ta raketa ENERGIA byla také strašná obluda ... Tak to nevim, jak vypadaji. Ja tady zase tak casto do te sekce ruskych hodinek nechodim, tak nevim.
B.F.G. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Jsou velice jemné na ruce, asi jako bodnutí dýkou. Kolik tak můžou vážit? Tipl bych 250gramů+.
gandalf Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Zkusil jsem jim napsat o bližší informace, tak jsem zvědav jestli odpoví. Potom se o info podělím.
31682 Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 (upraveno) No nepřijdou mi škaredé. Uzřet je v reálu bude něco jiného než foto. Není to věc, kterou bych nosil, ale jen díky stylu. Jejich tah vypadá vskutku bytelně. Docela by mě zajímal pohled hciq. Nemáš chuť k nim něco napsat? Upraveno 20. července 2007 uživatelem 31682
gandalf Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Já bych je docela rád vyzkoušel
kamil_m Odesláno 21. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2007 To: Mike: nemyslel jsem raketa Enegia jako hodinky znacky raketa, al opravdovy kosmicky nosic, kolekce vostok-europe jsou vzdy inspirovany nejakou technickou zalezitosti vetsinou z dob sovetského svazu.
kamil_m Odesláno 21. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Mimochodem rozumíte někdo té stupnici na lunetě? Bude to asi něco jako logaritmické pravítko, k čemu se to používá?
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Energie jsou moc pěkné hodinky ...... nevím jestli bych je nosil,ale uchoval bych je pro příští generace V NOS stavu. Hledal jsem k nim víc obrázků a narazil na tento průřez ruskou hodinařinou : http://www.netgrafik.ch/baselworld.htm
afrikab Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Me se libi, je to presne to, co mi v ruske provenienci chybelo. Tedy nejaky high-tech moderni design. Jestli je v nich kalibr 3105, klidne bych do nich sel.
Mike. Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 To: Mike: nemyslel jsem raketa Enegia jako hodinky znacky raketa, al opravdovy kosmicky nosic, kolekce vostok-europe jsou vzdy inspirovany nejakou technickou zalezitosti vetsinou z dob sovetského svazu. Jo tak, uz chapu. To vim, ze Vostok - Europe jsou inspirovane necim.
cali Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 no nevyzeraju uplne marne ale nie je to uplne moj salok kavy nic menej na dostatocne velkom zapasti(coz neni moj pripad) by mohli vypalit zaujimavo
PigyCZ Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 mě se zdají velice zajímavé, ale nějak nemohu najít o nich více informací . . . ani mezi VOSTOK kolekce . . . . jen nějakej finskej e-shop, ale tam je info jen - automatic, což sami vidíme . . . .
Brumblajs Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Vostok-Europe ENERGIA. Dle mého skromného názoru doocela obludy Seiko Monster blednou závistí Jinak nevim jestli by ty hodinky dělaly dobře na mojí skoliózu, měli by je prodávat jenom na lékařský předpis
gandalf Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Dnes jsem od pana Petera Maiera obdržel odpověď, že hodinky Energia, které byly představeny na veletrhu v Basileji se dostanou do prodeje v polovině září 2007. V té době mi prý sdělí podrobnější informace.
kober Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Mi se teda líbí! Mimochodem rozumíte někdo té stupnici na lunetě? Bude to asi něco jako logaritmické pravítko, k čemu se to používá? Ano, je to logaritmické pravítko, někde na chronomagu je článek s návodem. Například na téhle fotce je proti desítce šestka a proto je proti dvacítce 12 (2*6), proti třicítce 18 (3*6) atd. Podobně dělení... Můj táta vždycky vyprávěl vtip: Přijde dělník za inženýrem a říká mu: "Šéfe, kolik je šest krát sedm?" Inženýr vytáhne logaritmické pravítko, nastaví a odpoví: "Asi 42."
Baker Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Mi se teda taky libi, je to dobry ulet, o priblizne cene neco vite ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se