Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To siwi: Gratuluji k výročí, mně k tomu u Coltů chybí ještě tři měsíce. Vždy, když vidím tvoje fotky, tak mne trochu zamrzí, že jsem pustil svoje v modré limitce. Ale stejně se mi víc líbí tato černá varianta, zvláště pak v kombinaci s tahem. 

Odesláno

Díky moc za gratulace :D Rok utekl jak voda a já si stále užívám ten pocit, že mě pořád baví. Normálně vůbec necítím potřebu změny. Jo, je pár hodinek, co bych rád viděl nebo zkusil, ale necítím žádné silné nutkání pro to něco dělat :) Jen tu brouzdám po fóru, kochám se a cítím klid, že nemusím nic řešit. Nosím je každý den od rána do večera, takže strojek se za celou dobu ani neměl šanci zastavit. Jsou to pracanti do nepohody, na které je vždycky pěkný pohled.

Přeju vám, ať vám to taky tak spokojeně tiká  :cheers:

Odesláno

Já měl ke konci roku nutkání rozšířit sbírku o jeden kousek, ale rozum nakonec (nebo možná zatím :)) zvítězil, protože bych to už neunosil. Raději tedy budu upgradovat pár kousků na tah - SO42 se tedy doufám dočkají :)

Díky moc za gratulace :D Rok utekl jak voda a já si stále užívám ten pocit, že mě pořád baví. Normálně vůbec necítím potřebu změny. Jo, je pár hodinek, co bych rád viděl nebo zkusil, ale necítím žádné silné nutkání pro to něco dělat :) Jen tu brouzdám po fóru, kochám se a cítím klid, že nemusím nic řešit. Nosím je každý den od rána do večera, takže strojek se za celou dobu ani neměl šanci zastavit. Jsou to pracanti do nepohody, na které je vždycky pěkný pohled.

Přeju vám, ať vám to taky tak spokojeně tiká  :cheers:

Odesláno

Konečně jsem dnes ponosil zde před nedávnem koupené Colty :-) 

Edit: Jsou to moje první Breitle  :baby: a fakt mají n

ěco do sebe..  :smile_anim:

Hmmm, dobře sladěný. Moc dobře  :thumbsup_anim:

Abych nebyl OT:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Siwi, tak to gratulujem, paci sa mi tvoje neopadavajuce nadsenie z nich :-))

Ja som zase nemal dlho B na ruke a dnes som sa presvedcil, ze su pre mna perfektne ...

attachicon.gifimage.jpeg

parádní chronomaty :-)

Odesláno

Dnes sem fotku prostě dát musím, protože jsme spolu přesně jeden celý rok :D  :clap:

attachicon.gifIMAG0677.jpg

siwi, gratulace k 1. výročí! je vidět, že ty SOčka máš fakt rád a jsi spokojený. těch 1355 fotek :D o tom jasně vypovídá. jen tak dál ;)

Odesláno

siwi, gratulace k 1. výročí! je vidět, že ty SOčka máš fakt rád a jsi spokojený. těch 1355 fotek :D o tom jasně vypovídá. jen tak dál ;)

Díky moc, spokojený opravdu jsem. Ale mezi těmi fotkami jsou i jiné hodinky :D

Návštěvník včelka
Odesláno

Abych nebyl OT:

attachicon.gifIMAG0702.jpg

Já ty tvoje fotky a hodinky miluji,jsou nádherný.Došetřuji na Superocean Yellow,ale bez té žluté bych to asi taky dal.Samozřejmě gratulace k prvému výročí :)

Odesláno

Díky moc, spokojený opravdu jsem. Ale mezi těmi fotkami jsou i jiné hodinky :D

To jsou, ale já si snad pamatuju jen ty tvoje :D

Odesláno

mery dakujem :-), uz som sa pohraval s myslienkou predat ich, ale chvalabohu ma to preslo :-) a momentalne som hodinkovo spokojny. A aby som nebol OT tak

attachicon.gifimage.jpeg

Tak můj názor, že v Breitlingu už není moc kam jít. Skvělý inhouse strojek, rezerva nátahu a skvěle vypadají. :) No ale chronobundus nikdy nespí, takže slabá chvilka může přijít :D Tady myslím 2-násob platí "nikdy neříkej nikdy" :D

Odesláno (upraveno)

Abych nebyl OT:

attachicon.gifIMAG0702.jpg

Ladí nám to docela dobře...   :guitar:  :punk:  ...moc děkuju Siwi!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Wrch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...