Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

siwi: první a poslední fotka nádhera, umíš je krásne vystihnout :notworthy:

Siwi, mas to moc pekne, vypadaji stale jako funglovky ;) .

kôli akému nariadeniu ako museli ísť dolu?? :D btw. ty tie fotky naozaj dokážeš spraviť úžasne!

Díky všem za uznání :D Dvakrát do roka se na ně holt šáhnout musí. Ale znal jsem jednoho, který v létě čas nechal tak a tu hodinu vždycky přičítal...

Odesláno

To Paradajka a Jonas:

Chlapci, máte hezké ty Chronomaty ;) Ale řekněte mi, jak se vyrovnáváte s vlásečnicemi apod.? ;) Tolik leštěné plochy vypadá nádherně, ale asi bych se to bál denodenně nosit. Nebo to je jen svátečně? ;) Zajímala by mě vaše zkušenost. Dík ;)

Odesláno

Ahoj Mery...moja realita je takato:

mam tiez chronomaty na ciernom aligatorovi, ale nosim ich len sviatocne ako pises...hodinky maju dva roky a stale vyzeraju ako nove...ked som ich daval po dvoch rokoch na servis, tak v predajni nechceli verit - vsetci ich chodili obzerat a mysleli si, ze su to nove hodinky. Cez tyzden pouzivam Breitling Colt Chronograph superquartz - super hodinky a vzdy presne. Som ale tiez zvedavy ako odpovedia Paradajka a Jonas

Odesláno

mery, nesmis se toho bát. Hodinky jsou to nádherné, okazale a zároveň umí působit decentne, na další pad je to kus železa a zároveň jsou jemne. A hlavně: nejsou nudné. Nosím je v každé denní době, ale především když nepředpokládám zvysene množství futer v me blízkosti nebo okolní přítomnost sebeodpalujiciho se čmouda :) nejvic jako vždy trpí spona, ale je to snesitelne a rozhodne jejich přítomnost na ruce rozpaky z nepatrných šmouh vynahrazuje. Po třech měsících strávených s nimi začínám uvažovat, ze uz u me zůstanou napořád :)

Odesláno

Taky zareaguju, ačkoliv jsem nebyl tázán. SO42 jsou totiž taky leštěnky. Nosím je nepřetržitě už skoro rok a čtvrt každý den bez ohledu na příležitost. Takže v práci (kancelář), doma i do společnosti. Nejhorší jsou první šrámy, pak už si člověk zvykne. Hodinky jsem si nekoupil ani na ozdobu ani jako investici. Chtěl jsem je na nošení. Jak už tu zaznělo, nejvíc trpí spona tahu. Ta už u mě vypadá jako z perleti :D Pokud jde o pouzdro samotné, tam je zatím vše OK, ale hodně také trpí leštěný kroužek mezi lunetou a sklíčkem. Z počátku jsem to taky dost řešil. Jenže jsem si uvědomil, že stejně nevím, kde se tam najednou ty škrábance berou. Takže už mě to netrápí a je to osvobozující pocit :D

Odesláno

Kluci, díky za vaše zkušenosti! ;)

Já riziko vlásečnic trochu eliminoval volbou meshe, kde trpí "pouze" ta zmiňovaná spona. Ale jak píše Siwi, hodinky jsem si také pořídil na nošení a ne na vystavování do výlohy :smoke:Jen jak píše Jonas, je třeba dávat na zvýšenou koncentraci futer nebo teroristů :lol2:

Odesláno

Já už si řekl, že budu kupovat snad jen jetý hodinky, abych se tímhle nemusel trápit:-) Mě vždycky šlehne, když koupím hodinky v super stavu a hned se tam začínají objevovat vlásečnice. Osobně mě ještě víc štvou broušený části, kde je to tak nějak vidět. Na lesku to na ruce nevnímám. 

Odesláno

mery: Ahoj, ja to mam velmi podobne ako siwi a jonas, nenosim ich sice kazdy den, ale velmi casto. Nekupoval som ich sice funglovky, ale daval som ich na servis kde ich aj prelestili a ako pise siwi najhorsie su prve sramy a teraz s odstupom casu to uz neriesim vobec ako to uz zaznelo nemam ich ako trezorovky, ale na nosenie :-), mam k nim aj gumu a kozu, ale ultimatne su jedine na tahu :))

post-34615-0-33105300-1459335920_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...