kuncák7 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Moc diky, rozhodnuto, setrim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Když už výlet za letadly, tak to ani jinač nejde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Pěkný den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Bt day... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Samé krásné orloje. Budu muset zase zvěčnit Colty, aby příspěvky přibejvaly... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ..dnes ocelové )) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Sem bych je mohl asi taky dát. Fakt mě moc baví. Vybral bych si tady ale vícero kousků.Pěkný to všici máte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Som sa tu dlhšie neukázal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nejvytajmr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Ty navi jsou supr...Ja mam ze staje breitling na ruce koně - avenger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Tu to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Miro, prosimte, jakou mas ruku a kolik maji prumer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 (upraveno) Ruka cca 17,5 cm a hodinky 42mm, ale působí tak na 40 mm.Myslím, že by šly i na menší ruku. Řekněme od 16,5 cm, bych se toho vůbec nebál. Navíc jsou nízký a lehoučký jak pírko.Jo a na fotkách takhle z blízka to možná vypadá, že jsou mi tak akorát a větší by byly na hraně, ale live je tam ještě celkem rezerva. Upraveno 14. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Tyjo, tak to jsem myslel, že tenhle model je mnohem větší. 42mm je moje běžná velikost, kterou se poslední dobou sice snažím zmenšovat (na ruce je to poznat), ale nenositelný by pro mě tudíž určitě nebyly Každopádně dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Jo jo, velikost je i pro mě akorát a tobě určitě budou úplně v pohodě.Jenom jich tady teda není moc v oběhu a co jsem tak zběžně koukal, tak venku jsou většinou celkem za draho. Chce to trochu štěstíčko na rozumnej kousek.Každopádně ale můžu jedině doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Tu to.Máš suprový fotografie.Čím je fotíš,prosím tě?Jinak Ti opožděně gratuluji a jsem moc rád,že se Ti je podařilo sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Díky, fotografie jsou spíš takový pokusy o něco koukatelnýho, ale vlastně ani moc nevím, co dělám. Na to jsou tu jiní odborníci. Já jenom koukám a když se mi to zrovna líbí, blejsknu to na můj Samsung s6, což je sice slušně fotící mobil, ale do plnohodnotné zrcadlovky, nebo tak něco to má hodně daleko. Stáhl jsem si teď jen celkem fajn aplikaci na úpravu fotek a tam si s tím trochu hraju. Někdy to asi ale dost přehráním a do přirozený fotky to má daleko. Prostě si hraju a nějak to dopadne. Upraveno 15. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 paradni kus Miro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 (upraveno) Jedna podzimní s Coltama. Ty barvičky na stromech jsou fakt nádherný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Furt stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se