Romeshrncir Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2022 Vzal jsem je na vylet do Hamburku...vlakem tam a kočárem zpět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Venku je pošmourno, tak si nosím vlastní sluníčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Taky endurance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 před 7 hodinami, Radik napsal: Taky endurance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj máj je rád…. Cifernik na můj vkus divočina ale B se to dá odpustit
Radik Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 před 2 hodinami, Slaco napsal: Jj máj je rád…. Cifernik na můj vkus divočina ale B se to dá odpustit Mně zatím žádný baterkáče týhle cenový hladiny moc dlouho nevydržely. Ale u těchdle jsem fakt rád, že se mi naskytla příležitost. Ty zůstanou Ciferník je sice divočina, ale zase bez něj a nějaký tý barvy by to byla nuda.
krutor Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2022 Jó, povedly se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2022 @Radik Tyhle docela taky, aneb po měsíci sem zas už můžu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2022 před 30 minutami, LovecK napsal: @Radik Tyhle docela taky, aneb po měsíci sem zas už můžu… Souhlas, i když ve svých počátcích bych tolik čísílek a indexů nerozdýchal
Ondazz Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Jiný B nemám… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Voncci Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondazz Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondazz Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 @Sphinxx diiik. klasika, 67 nepovedenejch, zada cely od snehu kdyz jsem na jedne noze uklozl, promrzlej, ale spokojenej
ABCDE Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 SuperOcean Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2022 @ABCDE pěkný! Ty jsem u Tebe ještě neviděl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se