Sphinxx Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července @Ondazz: Jojo, podepisuji ... kdyby jenom Colty ... Avenger, Chronomat, Super Avenger, Navitimer, Emergency ... zlatá éra je zatím pryč. Když už jsme u toho, moje 47 byť jsem měl opravdu krásné nabídky na odkup, jsem nikdy neprodal. Nosím je sporadicky, za mě vrchol ke kterému jsem došel po obměně 35 ks Béček, takže můj "B" grál .. Chronomat 47 LTD., Chronomat 44, Avenger Chronograph auto 2020, Emergency. Bohužel při pohledu na dnešní Breitling billboardy (katalog) je to velká bída. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Taky ti ty nový přijdou úplně sterilní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Z cheapestnatostrap dorazil řemen Remove before flight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Je myslím, že i nový, mají své kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července V 18. 7. 2024 v 9:38, Sphinxx napsal: @Ondazz: Jojo, podepisuji ... kdyby jenom Colty ... Avenger, Chronomat, Super Avenger, Navitimer, Emergency ... zlatá éra je zatím pryč. Když už jsme u toho, moje 47 byť jsem měl opravdu krásné nabídky na odkup, jsem nikdy neprodal. Nosím je sporadicky, za mě vrchol ke kterému jsem došel po obměně 35 ks Béček, takže můj "B" grál .. Chronomat 47 LTD., Chronomat 44, Avenger Chronograph auto 2020, Emergency. Bohužel při pohledu na dnešní Breitling billboardy (katalog) je to velká bída. NádheraJsou to krásky.Tož jako s B.,jsem již skončil po více jak 30-ti kusech,ale chronomaty a navi s křidélky bych možná bral na víkendyAle jak jsem Ti říkal,nové mne už totálně míjí.Ale 100 lidi,100 chutí a třeba se objeví jednou takový kousek,který mne nenechá býti klidným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července @Zlý Jabko : no jako za mě si z celé kolekce vyberu možná jeden kousek? A stejně bych si jej nekoupil. Už jsem to psal, to co Breitling produkoval do roku 2019, 20 bylo pro mě osobně úplně někde jinde, než dnes. Ale hlavně mi chybí křídla a nápady s číselníky, jasně rozeznatelne modelové řady a kolekce. Některé dnešní řady vypadají, jak modely od Festiny. Ale to samé dnes máme s auty ... @mlsoun1 : jojo mám to stejně, akorát já jsem si utříbil ty uvedené modely, je to vzpomínka na zlatou éru B. Navitimer mi chybí, ale to mi kvůli absenci vyšší WR až tolik nevadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016, to ještě křídla byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července V 18. 7. 2024 v 9:38, Sphinxx napsal: @Ondazz:…Bohužel při pohledu na dnešní Breitling billboardy (katalog) je to velká bída… Mám to podobně. Třeba Super Chronomaty mě ještě celkem baví, ale například nový Navi se mi nejdřív líbily hodně, ale naživo to nějak ochladlo. Nejsem si jistej, ale prostě mi tam něco nehrálo. Ale ten tah v kombinaci brus/leštěnka je pěknej, to jo. Každopádně jsem rád, že se mi sešly dva modely, který mě oslovují furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července V 21. 7. 2024 v 8:46, Sphinxx napsal: @Zlý Jabko : no jako za mě si z celé kolekce vyberu možná jeden kousek? A stejně bych si jej nekoupil. Už jsem to psal, to co Breitling produkoval do roku 2019, 20 bylo pro mě osobně úplně někde jinde, než dnes. Ale hlavně mi chybí křídla a nápady s číselníky, jasně rozeznatelne modelové řady a kolekce. Některé dnešní řady vypadají, jak modely od Festiny. Ale to samé dnes máme s auty ... @mlsoun1 : jojo mám to stejně, akorát já jsem si utříbil ty uvedené modely, je to vzpomínka na zlatou éru B. Navitimer mi chybí, ale to mi kvůli absenci vyšší WR až tolik nevadí. A nove Avenger 44 v keramike? Mal som na ruke so žltym cifrom a nosia sa vdaka keramike vyborne ani ta vyška puzdra až tak nevadi a na tvoju ruku by vobec nevadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července @yegor podle mě to borci vystihli dobře. samozřejmě že si nějakej kousek najdeš. ale už to prostě není ta éra vepřovejch monstrózit, který mám rád, a kterýs vídal na ruce drogovejch bosů a miliardářů v objetí kozatejch krasavic. novej bos to prostě chtěl uklidnit a začít prodávat širší veřejnosti, což se mu evidentně daří. i ty nový keramický avengery jsou prostě jen pěkný hodinky pro hodný hochy. ale když si všimneš, pomalu ale jistě mu to zese začíná ujíždět z plánu, třeba ty nový zlatý chronomaty v briliantech s výraznejma podciferníčkama. za pár let ho zase trh dovede kam patří. navíc si teď koupil universal geneve, tak se může realizovat tam, kde chce být, a přestane kecat do designu značky, kterou nenávidí. v těchle cenách si nechceš kupovat něco, co je subtilní a nekřičí do světa. na to máš jiný značky s desítky let zažitým designem. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Daily pri praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Letnásky s pivkom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července uz na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července V 4. 6. 2024 v 18:32, rudino11 napsal: Tak si doma pocity zmiesane Proč? Vypadaj super a sedí ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Vratene na mna male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července (upraveno) V 23. 7. 2024 v 17:58, yegor napsal: A nove Avenger 44 v keramike? Mal som na ruke so žltym cifrom a nosia sa vdaka keramike vyborne ani ta vyška puzdra až tak nevadi a na tvoju ruku by vobec nevadila Zdravím Tě po čase! Keramiku mám moc rád a je to oblíbený materiál. Nicméně, Avenger mám starou klasiku, ale koupené nové v roce 2020, v Chronu a jsem spokojen. Na ruce byly zatím třikrát za 4 roky, ale mám je ve sbírce. Je to kus krásných hodinek. Mimochodem žlutá je u Breitling super. Upraveno 27. července uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července před 40 minutami, Sphinxx napsal: Zdravím Tě po čase! Keramiku mám moc rád a je to oblíbený materiál. Nicméně, Avenger mám starou klasiku, ale koupené nové v roce 2020, v Chronu a jsem spokojen. Na ruce byly zatím třikrát za 4 roky, ale mám je ve sbírce. Je to kus krásných hodinek. Mimochodem žlutá je u Breitling super. Ahoj Davide Zvazujem tie keramiky prave so žltou. Mal som v zbierke Avenger Skyland a predal som ich co lutujem a chcem sa k tym Avengerom vratit prave s tou žltou my to pride ako super ikonicka kombinacia od Breitlingu…samozrejme neni to navitimer ale citit tam este tu staru breitling DNA aspon trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července No asi strop letní kombinace. Žlutá, Avenger, léto... tak se tady pak nezapomeň ukázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se