lemon Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna @OWG jediná alternatíva je gumenný rulo, ktorý neviem či pasuje, inak určite nechať 1
Kalifx Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Dneska nezbytná časomíra pro brzdiče houpaček. 4 1
bandicoot Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 26 minutami, Kalifx napsal: Dneska nezbytná časomíra pro brzdiče houpaček. Ty žiješ a hned taková klasika na ruce. 1
Kalifx Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 5 minutami, bandicoot napsal: Ty žiješ a hned taková klasika na ruce. Jojo, ještě furt skáču přes kaluže. Tyhle mám už cca rok, akorát na Vánoce jsem jim nadělil tah za nekřesťanský love v ceně málo jetých Orisek.
bandicoot Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 1 minutou, Kalifx napsal: Jojo, ještě furt skáču přes kaluže. Tyhle mám už cca rok, akorát na Vánoce jsem jim nadělil tah za nekřesťanský love v ceně málo jetých Orisek. Dovedu si to představit. Mít navi, tak ty svoje 65 klidně za tenhle sedmičlnánek obětuju. Včera jsem výletil s B-1 a byť maj jen prostý fighter, tak i přes tu váhu celku sedne skvěle. Breitling kovový náramky umí.
Kalifx Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 3 minutami, bandicoot napsal: Dovedu si to představit. Mít navi, tak ty svoje 65 klidně za tenhle sedmičlnánek obětuju. Včera jsem výletil s B-1 a byť maj jen prostý fighter, tak i přes tu váhu celku sedne skvěle. Breitling kovový náramky umí. Tak víš jak - každej ti řekne, že navi patřej na kůži. A je to asi pravda. Ale povídej to hlavohruďákovi s myšlenkami na živnost taxikáře s merglem 124.
bandicoot Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 4 minutami, Kalifx napsal: ...navi patřej na kůži... Takhle radikální je jen někdo, kdo nemá volbu. Chlapci s B Navitimery a IWC Fliegrami na kovu se jen culí. 1
Kalifx Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Sluníčko sluní, tak jsem vzal blejskačky mezi lidi. Ale asi už půjdu domů. Začínají se sem slétat všechny straky z okolí… 1 1
Argon Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Dnes v práci Breitling Headwind. Ideální hodinky - den, datum a dobra WR, pro pripad, ze budu praci zatopen 1 1
Tanner Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Nová akvizice dělá radost. Snad mě s nepošlete do háje. 2 3
bandicoot Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Inspirován kamarádem @Kalifx jsem chtěl házet po lidech ve vlaku prasátka, ale spíš to vypadá, že budu rád za WR test, co mi dělali v Koscomu. 2
maruška Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května V 25. 4. 2025 v 15:39, OWG napsal: Mám tu gumu prodávat nebo ne? Zase zpět u páníčka.Super 1
Maxel Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Cestou necestou… na kůži jsou super, ale stejně je zas brzo hodim zpět na tah. 1 1
rudino11 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 5 hodinami, Maxel napsal: Cestou necestou… na kůži jsou super, ale stejně je zas brzo hodim zpět na tah.
OWG Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 7 hodinami, maruška napsal: Zase zpět u páníčka.Super Jak tohle víš?
maruška Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 1 minutou, OWG napsal: Jak tohle víš? Prodával jsi jeUž tu jsem nějakou dobu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se