Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tu gumu prodávat nebo ne? 🤔

IMG_5917.jpeg

• Dát hlas 2
  • Odpovědi 8,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@OWG jediná alternatíva je gumenný rulo, ktorý neviem či pasuje, inak určite nechať 

IMG_2538.jpeg.e4c03a339007770d8e07b10319c24845.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 5 minutami, bandicoot napsal:

Ty žiješ a hned taková klasika na ruce.

Jojo, ještě furt skáču přes kaluže. Tyhle mám už cca rok, akorát na Vánoce jsem jim nadělil tah za nekřesťanský love v ceně málo jetých Orisek. 🙂 

Odesláno
před 1 minutou, Kalifx napsal:

Jojo, ještě furt skáču přes kaluže. Tyhle mám už cca rok, akorát na Vánoce jsem jim nadělil tah za nekřesťanský love v ceně málo jetých Orisek. 🙂 

Dovedu si to představit. Mít navi, tak ty svoje 65 klidně za tenhle sedmičlnánek obětuju. Včera jsem výletil s B-1 a byť maj jen prostý fighter, tak i přes tu váhu celku sedne skvěle. Breitling kovový náramky umí.

Odesláno
před 3 minutami, bandicoot napsal:

Dovedu si to představit. Mít navi, tak ty svoje 65 klidně za tenhle sedmičlnánek obětuju. Včera jsem výletil s B-1 a byť maj jen prostý fighter, tak i přes tu váhu celku sedne skvěle. Breitling kovový náramky umí.

Tak víš jak - každej ti řekne, že navi patřej na kůži. A je to asi pravda. Ale povídej to hlavohruďákovi s myšlenkami na živnost taxikáře s merglem 124. 🙂 

Odesláno
před 4 minutami, Kalifx napsal:

...navi patřej na kůži... 

Takhle radikální je jen někdo, kdo nemá volbu. Chlapci s B Navitimery a IWC Fliegrami na kovu se jen culí. 

• Haha 1
Odesláno

Dneska v Ostravě 24 stupňů 👌

IMG_6036.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Sluníčko sluní, tak jsem vzal blejskačky mezi lidi. Ale asi už půjdu domů. Začínají se sem slétat všechny straky z okolí…IMG_5666.thumb.jpeg.fe6010007c7422fd1b748964b3793ff8.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dnes v práci Breitling Headwind. Ideální hodinky - den, datum a dobra WR, pro pripad, ze budu praci zatopen 😃IMG_20250430_082951.thumb.jpg.9ee80fc710f56d526e786d5092e3a4b0.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Nová akvizice dělá radost. Snad mě s  🔋nepošlete do háje. 

IMG_2627.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 7 hodinami, maruška napsal:

Zase zpět u páníčka.Super🙂

Jak tohle víš? 🤔

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...