petik16 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Dobré ránko, dám si Granko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 B for B... Breitling for Bedly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Dal bych minutu ticha za Siwiho... Nevim, kdo tady jeho SO42 může nahradit A tak... Třeba se tu zase objeví v jiném fotografickém podání. Ty hodinky mají tolik tváří, že pokud jejich focení vezme někdo šikovně do ruky, bude to příjemná změna.
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 @mlsoun1 - Díky, ale bohužel nejsou moje... Měl jsem je jen chvíli doma a už si je zase majitel vzal zpět. Sedly mi, jak p.del na hrnec, to joooo Škoda,doopravdy jsou nádherý.Měl jsi si je nechat,ale chápu
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Vojto,nebuď skromný,Tvé fota jsou prostě super a mnoho jich mám stažených v albu.Ale což,změna je život a místo B.,budeš suprově fotit D.I tak Ti za ty krásné fotky moc děkuji
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Sice jsem říkal,ze s B.,je konec, ale dostal jsem nabídku na tyto po servisu,tak jsem to ještě zkusil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Vojto,nebuď skromný,Tvé fota jsou prostě super a mnoho jich mám stažených v albu.Ale což,změna je život a místo B.,budeš suprově fotit D.I tak Ti za ty krásné fotky moc děkuji Marceli, děkuji za uznání. Máš pravdu, změna je život a se mnou zase jednou zacloumal chronobundus. Tahle varianta se světlým ciferníkem se mi moc líbí. Pouzdro je titanové?
spiderer Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tyhle jen datum je blbe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Chápu tě plně,změna je prostě život,o tom žádná.Ano Aerospacy jsou titanové,řekl bych jen zkouška Uvidíme jestli zůstanou,či nikoliv
xcmaniax Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Chápu tě plně,změna je prostě život,o tom žádná.Ano Aerospacy jsou titanové,řekl bych jen zkouška Uvidíme jestli zůstanou,či nikoliv Jsem si rikal, kdo je vezme s tou lunetou:) nekoumal jsi kolik stoji nova?
Jörg8X Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Jestli to je jako s tahem (kdy Ti tah je snad 2x nerez), tak já to snad ani nechci vědět EDIT: každopádně bych titan taky chtěl vyzkoušet Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem Jörg8X
petik16 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tyhle jen datum je blbe pekná luneta aj s korunkou... ?
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Nezkoumal.Mě jde vlastně jen o ten titan,respektive jeho váhu
Maxel Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 A tak... Třeba se tu zase objeví v jiném fotografickém podání. Ty hodinky mají tolik tváří, že pokud jejich focení vezme někdo šikovně do ruky, bude to příjemná změna.Objeví Ale nebudou se ani snažit se Tvým fotovýtvorům rovnat. Tak jen momentka na úvod. Brý den! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 ......Aerospacy jsou titanové,řekl bych jen zkouška Uvidíme jestli zůstanou,či nikoliv Já myslím, že to půjde. Objeví Ale nebudou se ani snažit se Tvým fotovýtvorům rovnat. Tak jen momentka na úvod. Brý den!No, tak gratuluji. Ty bych jednou rád.
Maxel Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 No, tak gratuluji. Ty bych jednou rád. Děkuju. Zatim se oťukáváme. Jedno je jisté, co jsem navykl na polárky, tohle je oproti nim těžká váha
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ale,za to,to jsou super hoďky.Rovněž gratuluji a těším se na Tvé fotky,které možná předčí siwiho
Maxel Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Děkuju moc! Siwiho těžko, ale jak se říká hezky česky: will do my best
siwi Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Objeví Ale nebudou se ani snažit se Tvým fotovýtvorům rovnat. Tak jen momentka na úvod. Brý den! Ale to by byla škoda. Tvoje fotky Béček v kombinaci se skvělým jídlem vidím v jasných barvách A dovol, abych ti i tady pogratuloval. Jsem rád, že ty hodinky skončily u tebe. Děkuju. Zatim se oťukáváme. Jedno je jisté, co jsem navykl na polárky, tohle je oproti nim těžká váha Přesně tohle jsem si říkal, když jsem zjistil, že jsi je vzal. Nicméně díky svému univerzálnímu rozměru sedí i přes svou váhu dobře a lze si na ně snadno zvyknout. Ať ti vydrží.
xcmaniax Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Teprve dnes jsem si všiml, že siwiho SO změnili majitele, to jsou teda věci. Já dnes jedny starý baterky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se