M-72 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Už nepracuji (ale zítra zas jo...)
nividic Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 A pak, že kaučuk pod rukáv nepude!
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 hlásím se do řad Beeeee Zvu tě na kafe. Gratuluji. Těším se na fotky. .... Colty mi vycházejí na asi na deset dní nošení za dva měsíce. Na první místě jsou Moony, na druhém SKX399 a bronz mají Colty.
Akam Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jarku cafe dáme, já to s tím nošením budu mít asi naopak, mně je téch Moonu líto fotky nasypu zítra, v té noci ty fotky stojí za prd
Robo7 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
Akam Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Rade díky, jsou lepší než jsem si dokázal představit
VojtaJ Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Super Coltíky. Ta Breitlingovská modrá vypadá perfektně. Kdybych si mohl vybírat, váhal bych mezi těmi bílými, co mám a těmihle modrými. Říkám si ale, že modrá by přeci jen možná o chlup zvítězila. Každopádně, na denní nošení asi nejlepší automaty od B. Díky tý malý tloušťce se vejdou i pod tenčí rukáv a prfektně sedí. Super volba.
VojtaJ Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Tak to zírám. Ten modrej antireflex s tím teda kouzlí. Ale stejně jsou super :-)
petik16 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Zatím velká spokojenostv jednoduchosti je krása!
snake Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Nuda v aute-tak plevelim fotkama forum
VojtaJ Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Nádherný SO. O to hezčí, že je na nich datum mých narozenin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se